lukas513 Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 Ahoj mám Roomstra a mám všechny okna v elektrice je tam originál Alarm s hlídáním vnitřního prostoru, nezávislou sirénou a ochranou proti odtažení, v předchozí fabii jsem měl alarm Cobra a při zamčení se mi okna automaticky zavřely...... má někdo zkušenost z nakodováním ve škodovce si nevěděli radu, jestli někdo zná kod budu rád... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 "Roomster style TDI Scout" Úžasný název tématu. Kolego, nejsi tady nový, příště trochu přemýšlej. Pak tady má člověk něco najít.Pravidla fora,bod č.4:Při vkládání nového tématu se řiďte těmito pravidly.- Název tématu nesmí obsahovat odkaz na webovou stránku (skrytá reklama) nebo název firmy, ale musí stručně vyjádřit obsah řešený v něm.- Příspěvek v případě porušení pravidel může být bez varování odstraněn.Příště rovnou mažu! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 Pokiaľ ja viem, tak sa to nedá. Pred tým to asi podporoval tvoj dodatočne montovaný alarm, preto ti to išlo. Originálny alarm túto funkciu nemá, okná si môžeš dotiahnuť iba podržaním tlačítka zamykania na DO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 Včera jsem nezávisle na tobě také ověřoval a auto nakodovat na funkci, že se si při zamčení na dálkovým klíčku auto automaticky zavře okna nejde. Pouze dlouhým podržením a nebo otočením a podržením klíčku do pozice zamčeno v záku dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 Na starej Octavii rv. 1999 to ide a na nových Fabiach z novšou elektrikou nie, to je divne ozaj. Dohovie či v Octavii je na to ešte nejaká elektronika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.