OctavianusII Vloženo 29. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2013 (editace) zdravim chcel by som sa opytat kupil som, zohnal som si anglicke svetla s čočkou na moju octavku, lenze svietia presne naopak resp. ako v Anglicku kde sa jazdi nalavo. potreboval by som sa spytat co mam robit a ako ich prenastavit aby mi svietili na pravo? bude to jednoduche len pretocit s tymi srubkami alebo bude to vacsi problem?. dakujem velmi pekne Editováno: 29. Srpen 2013, autor: OctavianusII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctavianusII Vloženo 30. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2013 no tak neviete mi niekto pradit prosim....som bezradny....potrebujem surne nejaku radu. Zistil som ze tam je nejaky pliesok podla ktoreho je usmernene svetlo len to treba vybrat a otocit ...nema niekto stym skusenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 12. Září 2013 Sdílet Vloženo 12. Září 2013 Byl jsem ve stejné situaci, přišla mi světla určená do Anglie, takže jsem je vrátil. Nevím, jestli to jde nějak předělat, ale pochybuju o tom. Také jsem se díval dovnitř a ten plíšek tam je hádám proto, aby po jeho sklopení zafungoval jako clona pro případný provoz v zemi opačnou stranou řízení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Austin Vloženo 13. Září 2013 Sdílet Vloženo 13. Září 2013 Nedají se předělat. U většiny aut to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karoten Vloženo 14. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2016 Zdravim Chci se zeptat,jak je to s anglickyma svetlama (cocky-klasika H7)?? Ze maj jinej lom svetla vim.Da se to nejak prehodit na nase normalni??? Treba prehodit clonitko nebo tak?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2016 Co hledat? Nic? To jsem musel udělat za tebe. Témata sloučena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 viem že sa dajú projektory na pred FL prepnúť pod H7 tak aby vyhovovali na ľavostrannú premávku , otázka je či to funguje aj naopak , nikdy som to neskúšal ale svetlá sú 1Z1 a 1Z2 takže tam bude niečo zrejme iné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 Pokud se nepletu, tak prepnout se to sice da, ale je to jen nouzovka. Jak by to melo fungovat jsem nacmaral v malovani. Proste ti to nebude svitit jak ma. Kus kuzelu tam bude chybet... (Nacmaral jsem to naopak. Ty bys svetla pro pravostranny provoz prepinal na levostranny, ale princip je stejny.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 Koukám že taky věčný téma. Levostranný čočky prostě předělat nejdou! Jsou konstruovaný pro levostranný provoz, clonka slouží jen k tomu jak nahoře poplsuje ViktorMPI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rejsek.Zdiby Vloženo 12. leden 2017 Sdílet Vloženo 12. leden 2017 Zdravim, mohl by mi prosim nekdo poradit? Mam moznost koupit z bazaru projektory. Da se podle cisla dilu zjitit, jestli jsou to z anglana nebo pro levostrany provoz? diky moc. Odesláno z mého A0001 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 12. leden 2017 Sdílet Vloženo 12. leden 2017 Jestli dobře pamatuju, tak jak budou začínat 1Z2 tak anglie, 1Z1 evropa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rejsek.Zdiby Vloženo 12. leden 2017 Sdílet Vloženo 12. leden 2017 Supr, diky moc. Mohl bych sem prosim hodit fotky az mi je posle na konzultaci? Nejak ty clone nemuzu prijit na kloub. Chapu spravne ze u naseho rizeni ma ta linie svetla napravo stoupat nahoru? Odesláno z mého A0001 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 12. leden 2017 Sdílet Vloženo 12. leden 2017 Až budeš mít foto tak je sem dej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rejsek.Zdiby Vloženo 14. leden 2017 Sdílet Vloženo 14. leden 2017 Tak nic, byli to anglicani... Jaky jsou zkusenosti s TYC svetlama? Myslim kvalitu a vydrz... Odesláno z mého A0001 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George3 Vloženo 24. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2018 Zdravím, taky jsem koupil světla a kamarád říká, že asi budou anglický, ale koukal jsem že je na nich v kolečku E8, to je homologace pro ČR ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 (editace) Pokud vim, tak E8 znamena, ze svetlo bylo homologovane v CR, ale klidne mohlo byt homologovane pro levostranny provoz. Takze to ti nepomuze. Co by ti mohlo pomoct je, ze na svetle jsou sipky, ktere to urcuji. HR: dalkove, halogen (pripadne LED) HC: potkavaci, halogen (pripadne LED) DC: potkavaci, xenon 1a: blinkr A: obrysovka Sipky pod blinkrem a obrysovkou kazdopadne smeruji ven z auta. Je v tom trochu zmatek, ale pokud to chapu spravne, tak je to takto: Prave svetlo je oznaceno RH a bere se to po smeru jizdy. Sipky se ale berou jako by ses na svetlo dival z vnejsku auta, takze u prednich svetel vlastne naopak. Takze pokud na pravem svetle (oznaceno RH) smeruji sipky pod blinkrem (1a) a obrysovkou (A) vlevo, smeruji ven z auta, tedy k prave kranici vozovky. A ted kdyz se podivam na sipku pod potkavackama (HC/DC), vidim, ze smeruje opacnym smerem, tedy pri levostrannem rizeni ke stredu vozovky, coz je spatne. Sipka musi smerovat ke krajnici. Takze zrovna tato svetla jsou pro levostranny provoz. Pokud se pletu, nekdo me opravte. Editováno: 25. Říjen 2018, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George3 Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 Díky, mrknu na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George3 Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 Ty šipky mám úplně stejně jako na fotce co jsi zaslal, takže je mám tedy na náš provoz určený? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George3 Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 Klidně vložím foto, ale jsou dost špinavé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 Chybicka se vloudila. V posledni vete melo byt pro levostranny provoz. Hned to jdu opravit... Takze pokud to mas jako na fotce, tak to podle moji teorie mas pro levostranny provoz, takze spatne... Mrknu na moje svetla a dam vedet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George3 Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 Ok, díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 Tak jsem se dival na moje svetla a mam to stejne jako na fotkach. Takze to mas pro pravostranny provoz a moje teorie v necem pokulhava, nebo na tech sipkach vubec nezalezi. Chtelo by to vedet, jak ty sipky jsou na svetlech z anglicana. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George3 Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 Ty jo, tak snad je mám tedy dobrý, brzy mě čeká technická Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 Co jsem se dival do ETKY, tak prave rizeni je index L a E, leve je N a P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George3 Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 To tam ani nikde nevidím, tak doufám že je to správně u mě, pač za tmy pořád koukám kam to svití, a je to takový všelijaký.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.