ondr4 Vloženo 5. Září 2013 Sdílet Vloženo 5. Září 2013 dobry den,za posledni 3 tydny mi 2x shorela pojistka na elektrickou zasuvku u rucni brzdy..davam si tam nabijeni na telefon..muzete mi prosim rict,kde je problem nebo jakym smerem mam hledat? dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 5. Září 2013 Sdílet Vloženo 5. Září 2013 nemáš náhodou nejakú neorigo,čiže náhrašku nabíjačku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondr4 Vloženo 6. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2013 ono ani origo nabijecka do auta snad neexistuje..je to usb charger do autozasuvky se specifikacemi Input Voltage 12-24 V Output Voltage 5V Output Current 1000 mA potreboval bych,aby mi to slapalo,protoze na tom mam stridave napojenou i autokameru..nemuzu tam treba dat vetsi pojistku misto 15A,tak 20A? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Září 2013 Sdílet Vloženo 6. Září 2013 Pojistku bych rozhodně větší nedával, protože by pak nemusela vyhořet silnější pojistka ale něco jiného.. Ta pojistka ti vyhoří ihned po zastrčení nabíječky do zásuvky nebo až po nějaké době, když je tam strčená a nabíjí se? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondr4 Vloženo 6. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2013 (editace) az po nejake dobe,rekneme po 4-5 zastrceni/vystrceni..jestli je to v prubehu nabijeni,nebo pri vystrceni nedokazu rict..mohl bych to nejak zjistit? Editováno: 6. Září 2013, autor: ondr4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Září 2013 Sdílet Vloženo 6. Září 2013 To nevím, mě jen napadlo, jestli třeba při zastrčení tam nemůže vzniknout někde zkrat, vlivem třeba špatné zásuvky.. Protože zase kdyby se to stalo až po určité době nabíjení, tak by to asi zásuvkou nebylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondr4 Vloženo 6. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2013 muzu zkusit tam dat novou pojistku a zkouset to tam davat a vytahovat,jestli vznikne problem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Září 2013 Sdílet Vloženo 6. Září 2013 Asi bych to zkusil, případně by možná nebylo špatné dobastlit žárovičku na pojistku, aby bylo jasné kdy přesně praskne, protože jestli to po zastrčení bude fungovat, tak pak kdy to praskne.. S nabíječkou si si jistý, že je vše v pořádku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondr4 Vloženo 6. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2013 asi 15 minut jsem to nandaval a vyndaval,pricemz nabijecka ma led diodu,ktera sviti,kdyz jde do toho stava,nic se nestalo..pojistka zustala cela,at sem s tim kroutil a kdovijak sodal,je to v poradku..takze to bude asi nekde jinde,pricemz netusim kde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sawen88 Vloženo 15. Únor 2017 Sdílet Vloženo 15. Únor 2017 Nevite nekdo,kolik ma jit voltu do toho 3 pinoveho konektoru na ten zapalovac vedle rucky? Zajima me to,protoze me to ukazuje jen 8,9voltu pri nastartovanem voze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurec Vloženo 16. Únor 2017 Sdílet Vloženo 16. Únor 2017 To co mas na baterce , cc a12,8 pri vypnutem. pri nastartovanem cca 13-14V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel z HK Vloženo 16. Únor 2017 Sdílet Vloženo 16. Únor 2017 Čím to měříš? Digitál ukáže každý "hovno" vem malou žárovku. Na černobílým tj. ostrý pojistka 42 musí být 12V, hnědý je kostra a šedomodrý je osvětlení zásuvky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.