Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

dobry den,za posledni 3 tydny mi 2x shorela pojistka na elektrickou zasuvku u rucni brzdy..davam si tam nabijeni na telefon..muzete mi prosim rict,kde je problem nebo jakym smerem mam hledat?

dekuji

Vloženo

ono ani origo nabijecka do auta snad neexistuje..je to usb charger do autozasuvky se specifikacemi

Input Voltage 12-24 V Output Voltage 5V Output Current 1000 mA

potreboval bych,aby mi to slapalo,protoze na tom mam stridave napojenou i autokameru..nemuzu tam treba dat vetsi pojistku misto 15A,tak 20A?

Vloženo

Pojistku bych rozhodně větší nedával, protože by pak nemusela vyhořet silnější pojistka ale něco jiného..

Ta pojistka ti vyhoří ihned po zastrčení nabíječky do zásuvky nebo až po nějaké době, když je tam strčená a nabíjí se?

Vloženo (editace)

az po nejake dobe,rekneme po 4-5 zastrceni/vystrceni..jestli je to v prubehu nabijeni,nebo pri vystrceni nedokazu rict..mohl bych to nejak zjistit?

Editováno: , autor: ondr4
Vloženo

To nevím, mě jen napadlo, jestli třeba při zastrčení tam nemůže vzniknout někde zkrat, vlivem třeba špatné zásuvky.. Protože zase kdyby se to stalo až po určité době nabíjení, tak by to asi zásuvkou nebylo...

Vloženo

Asi bych to zkusil, případně by možná nebylo špatné dobastlit žárovičku na pojistku, aby bylo jasné kdy přesně praskne, protože jestli to po zastrčení bude fungovat, tak pak kdy to praskne.. S nabíječkou si si jistý, že je vše v pořádku?

Vloženo

asi 15 minut jsem to nandaval a vyndaval,pricemz nabijecka ma led diodu,ktera sviti,kdyz jde do toho stava,nic se nestalo..pojistka zustala cela,at sem s tim kroutil a kdovijak sodal,je to v poradku..takze to bude asi nekde jinde,pricemz netusim kde

• o 3 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...