Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mám vyhlídnutou v inzerci fabii I 1,4 16V dovezenou z Německa

Podle dovozce není lakovaná

Ale na kufru schází jakýkoliv nápis . Není tam ani nápis Fabia

Je to normální ? A nebo bylo auto bourané a už se nápis nedolepil ?

Vloženo

Je to uplne normalni nekteri ridici a fandove aut si ty napisy sundavaji jelikoz je tam z jakehokoliv duvodu nechcou. Najdes i zde na foru auta ktrera napisy nemaji.

Vloženo

nejlepsi bude kdyz si sezenes meric hlobky laku,... pak uvidis jestli bylo jakovano ci ne ;) ......

kazdopadne jednoduchym chvatem staci sundat plast dveri kufru a uvidis jestli se lakovalo ci ne ;) .... kazdopadne ani nemuselo,... uz z vyroby auto mohlo vyjet ve stylu ,, BEZ OZNACENI MOTORIZACE " a napis fabia si majitel mohl sundat hnedka potom,... pokud je auto ale taky cista serie,... asi bych vahal ;)

ale podle meho nazoru ti nikdo s presnoti nerekne jestli to muze byt lakovano ci si to nekdo sundal ;) jedine a na 100000 % ti to rekne meric hloubky laku ;)

Vloženo

osobně mám taky auto z DE, mám lakovanou jen kapotu a nárazník, ale zadek na 100000000% ne, a taky jsem tam neměl kromě loga škoda nic jiného  :kol-47:  Navíc i kdybych měl, stejně bych to sundal, je to pak hezčí :D

Vloženo

hoši díky za názory

dnes jsem byl ve škodovce, tam mi řekli, že z fabriky tam byl minimálně nápis fabia

kouknu se po tom měřiči hloubky laku

to auto mám cca 400 km od baráku, tak se snažím zjistit co jde, než tam pojedu. zatím dík.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...