Jiří Hübsch Vloženo 11. Září 2013 Sdílet Vloženo 11. Září 2013 Ahoj, potřebuji info. Chtěl bych aby mi po zhasnutí zapalování svítila světla "mám dlouhou cestu od altánu ke dveřím" Stačí diagnostika a kódování ? nebo musím koupit modul ? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 11. Září 2013 Sdílet Vloženo 11. Září 2013 Žiaľ, nejde to takto jednoducho. Fabie nemajú senzor svetla, a bez toho sa táto funkcia nedá nastaviť. Resp. nastaviť sa dá, ale samozrejme nefunguje. Jediné riešenie je, že si dokúpiš nejaký Coming home/Leaving home spínač a dorobíš si ho, ale ja osobne by som do toho nešiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 11. Září 2013 Sdílet Vloženo 11. Září 2013 Buď koupit světelnej senzor - třeba z OII a dodělat. Neměl to PROFOR?? Nebo http://www.jweb.cz/coming%20home%20leaving%20home.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Hübsch Vloženo 16. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2013 Dík za info hned jsem objednal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 16. Září 2013 Sdílet Vloženo 16. Září 2013 Kolega z RoomsterClubu Pavel Kani si na svým Roomu to "Coming home" dodělal pomocí relátka napojenýho cívkou paralelně ke stropní lampičce a kontaktama paralelně ke spínači světel mezi hlavní plus a vývod pro mlhovky. Jak vypne zapalování a otevře dveře, rozsvítí se mu i mlhovky. Vyleze z auta, dojde domů a dálkáčem zamkne auto - interiérová lampa zhasne, s ní odpadne i relátko a zhasne mlhovky. To samý akorát v opačným pořadí udělá když jde do auta - po vylezení z verandy dálkou odemkne auto a tím rozsvítí jak interiér, tak mlhovky. Byl by to ale asi dost velkej problém svítit si takhle někde na sídlišti nebo na relativně opuštěným místě, protože aby to svítilo, je potřeba mít odemčený auto - a to by asi byl docela risk někde v místě, kde než člověk dojde domů by mu do autí mohl vlézt nějakej hnushumus. Já osobně bych na tuhle funkci použil jednoduchej časovej spínač s asi nejuniverzálnějším integráčem NE555 aktivovanej právě tím zamknutím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.