Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Kousek nad tvým postem, rolbař. Buď mu napiš SZ nebo cardiagnostik.cz

• 4 měsíce později...

Mám úplně obyčejnou Fábii, na elektriku jsou tak akorát světla a něco mně vyžírá bateriii, i když je klidový odběr v normě (cca 15 - 20 mA). Druhý den po odstavení má baterka klidové napětí na prázdno 12,6 V (po nabití nabíječkou 12,7 V), když auto dlouho stojí (2 - 3 týdny) je klidové napětí na prázdno 12,3 V. Když jsem nechal baterii odpojenou, tak napětí neklesalo (ale auto stálo asi jen týden). Tak jsem z toho pitomej. :-) Nemůže se něco občas probouzet a usrkávat z baterky?

• 1 měsíc později...

Po roce a půl a 45 tis. km mi odešla BOSCH S6 AGM.

Třetí týden na reklamaci a vypadá to, že si příště koupím obyčejnou akumu a ne Boschku za 4250, která nepřežije ani záruční dobu :-D

V dnešní době to opravdu nemá cenu platit za "značku".

Jezdím aktuálně 7,5 roku a 150 000 km na baterii Bear z hypernovy. 55AH za 1290 nebo tak nějak. Po 3 a 6 letech jsem dolil po pár kapkách destilky a šlape bez zaváhání.

Tom

• 5 měsíců později...

Dobry večer chtel jsem se zeptat jestli se někomu nestalo něco podobného jako me..zničeho nic jsme mi vybila baterka do mrtva po merini byl u kompletne vypleho auta odber 1.5A Po dvou dnech baterie vybita ze ani kontrolka se nerozla...po napichnuti na diagnostice mi to vypsalo tyto chyby 4344516ba97e20aa580d789780e08153.jpgaa73b97a7cfc96e8b205119eb836ff0f.jpg

• 6 měsíců později...

Ahojte zjistil jsem na me odtavii 2 ze vybijeni zpusobuje origo blietoth jednotka.Zatim vyreseno ze jsem odpojil jednotku vyprogramoval z gateway.Ma to uz nejake reseni napr jine zapojeni apod.

Moc diky Rosta

• 1 rok později...

Takisto mam problem s osvetlenim schranky, vsimol som si ze mi nevypina svetlo . Aby ste si to vedeli predstavit co to robi , spravil som video .                                                             

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.