Publikováno Říjen 2, 201311 r Dobrý den,dnes jedu z práce ,bylo namrzlo tak zapnu topení a po chvíli cítím pekelný smrad jako by se pálily plasty nevíte co s tím? Dále bych potřeboval poradit zda je normální ,že po ujetí 15 km se rafička teploty pohne cca o 2mm , či jak tyto 2 problémy vyřešit…Vzhledem k tomu,že se blíží zima je to celkem akutní..Díky za pomoc P.S:pilový filtr jsem měnil před cca 8 měsíci + vysával i větrák za filtrem Upraveno Říjen 2, 201311 r od Ihnaja
Říjen 2, 201311 r Pomalé ohřívání motoru řeš v sekci motor! Určitě tam na to je nějaké vlákno,tak v něm pokračuj. Navíc jsi ani nenapsal,jaký motor máš!
Říjen 2, 201311 r Dále bych potřeboval poradit zda je normální ,že po ujetí 15 km se rafička teploty pohne cca o 2mm čidlo teploty,alebo maximálne rozsypaný termostat..to čidlo vypíše aj diagnostika,ak to napojíš
Říjen 2, 201311 r Vlákno jsem přesunul a upravil jeho název. Na smrad v topení si napiš do sekce interiér,pokud se to tam již někde neřeší.
Říjen 10, 201311 r Souhlas, taky mě to jeden čas zlobilo. Auto dlouho topilo, nakonec to byl opravdu prasklej termostat. Preventivně jsem koupil komplet novej termostat s obalem i čidlem. Teď to fachčí jak má.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.