M M Zoul Vloženo 3. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2013 Ahoj nikde sem to tu nenašel tak to tu zakládám a chtěl bych se zeptat jestli by fungovalo Blues radio z faceliftu FII do předfaceliftu?? popř. co by bylo potřeba a kolik by to stálo.. V autě mám teď neorigo rádio a chtěl bych origo, kdyžtak NEMÁM v autě maxidot (ale časem snad by mohl být) Tak doufám že někdo poradí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2013 Maxidot nema nic spolecneho s radiem a blues (RCD 210) s nim i tak nekomunikuje , a swing mam dojem taky ne spoluprace by mela byt pouze z RNS Pro zapojeni potrebujes origo kostku v aute , prevodnik , a kabel pro druhou antenu , kdyztak i druhou antenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M M Zoul Vloženo 4. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 To já s tim maxidotem že sem to tu někde potkal něco takovýho tak jsem to psal A netušíš kolik by to tak cca mohlo stát takhle komplet asi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 Blues s maxidotem neumi , ale swing ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M M Zoul Vloženo 4. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 Tak jsem zjistil že mám asi smůlu s tím a že bych to tam nejspíš ani nenacpal to rádio protože co jsem googlil tak sem koukal že mám tu tzv 1din verzi a to blues je asi nejspíš 2din... tak jestli by někdo nevěděl jestli by se to i tak dalo nějak udělat tak kdyby to někdo povolaný smazal teda.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 Tak to pak jen vymenis kastlik , v autorizaku stoji snad ani ne pet stovek jinak dneska jsem testoval tak ani swing maxik neumi teda co se tyce pred fl a prevodniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 Mě Swing u faceliftu funguje, ale že bych bez toho nemohl žít no nevim... Je tam problém, že bud ti bude ukazovat Maxík informace o autě, takže spotřeba a pod a nebo to přepneš přes nastavení a ukazuje třeba název radia (čudlíkem na páčce se přepínají radia), ale nejde oboje najednou.. Pokaždé lozit do nastavení a přepínat mezi informacemi o autě a nebo radiu... to je o ničem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 Presne tak uplne zbytecne to zobrazovani jsem to asi za tu dobu co to mam pouzil jen jednou a asi jen na 5 min. Jen je to daleko hezci ty radia nez neoriginalni. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 Ono kluci tan maxik pred fl a po fl umi uplne jine veci , ono u pred fl mas vlasne horni tretinu displeje pouze pro radio max ti tam vyskoci hladove okno jinak to neumi nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M M Zoul Vloženo 4. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 No já sem to myslel jak jsem to psal že mam v tom místě kde je rádio tak že to mám menší ten prostor a co sem koukal tak já tam mam kaslikpod rádiem na věcí a v těch autech co mají to blues tak ho tam nemají.. (odkazy na obrázky mi to nepovoluje prej) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 Bodla by fotka ono jsou dve varianty ale vse se da udelat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M M Zoul Vloženo 4. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 Já mám tu variantu co je na tom prvním obrázku a mam tam ten kaslik takhle a to druhý je to blues jak je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 (editace) Do té tvé díry by mohlo pasovat originál radio Beat ne? Není to sice swing, ale nevypadá špatně... EDIT: až teď jsem zjistil, že nepřehrává CD.. nemá mechaniku...TADY je o něm víc... Editováno: 4. Říjen 2013, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 Tak ten kastlik vymenit a je to jak uz jsem psal vyse stoji to kolem petikila a kdyztak se mi doma vali jeden dance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M M Zoul Vloženo 5. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2013 Fakt to jde vyměnit jo? celej ten díl? tak to bych se tam asi zašel zeptat teda až někde splašim peníze Jinak to Beat bere prej externí mechaniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 Zdravim vsechny - jde tedy BLUES pouzit do fabie 2008 kdyz nechci a nemam MAXIDOT? Neni tam jina sbernice co to radio spina atd? MM Zoul: Budu prodavat radio BEAT - je z meho vozu ofiko s kodem, takze pripadne pokud bys mel zajem, tak se mi ozvi pres SZ a domluvime se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xtrend Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Ahoj chci se zeptat skušenějších. Chci si do své fábie2 z roku 2007 koupit radio blues. Tak se chci zeptat jestli mi me fabii bude fungovat. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 Ja sa takto spýtam,momentálne mám v aute radio Dance a rozmýšľal som nad rádiom Blues aj s kastlíkom pod ním,dôvod pri blues je navyše odkladacia plocha (kastlík).Auto má maxidot,teda aspoň si myslím,ukazuje mi da dispeji medzi prístrojmi vlnový rozsaha názov rádia. Chcem sa spýtať či sa dá jednoducho zameniť rádio blues za dance a či majú rádiá rovnaké funkie a jrozdiel iba vizuálny,alebo sú tam nejaké rozdiely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 (editace) Co si přečíst vlákno, než se zeptáš? Jasně se tu píše, že Blues neumí Maxidot. Navíc předfaceliftové Fabie/Roomstery komunikují pomocí CAN 1.6, faceliftové pomocí CAN 2.0, ergo bez převodníku na výměnu vůbec nemysli. Pokud by to s nějakým převodníkem fungovalo, sice získáš kastlík, ale přijdeš o zobrazování na Maxidotu a přehrávání CD, stojí ti to za to? http://forum.skodahome.cz/topic/18939-navigace-a-can-16-vs-can-20/ http://forum.skodahome.cz/topic/22106-can-bus/ Edit: Jo, jasně, Blues umí CD s MP3 (Dance jenom CDDA, takže to je výhoda Blues, ovšem kdo dnes ještě vypaluje MP3 na CD, že? ), bez CD je Beat. Jednoduše vyměnit to právě nepůjde. Fyzicky ano, ale funkčně nikoliv právě kvůli rozdílné verzi CANu v autě a v novém rádiu. Bez převodníku se prostě auto a rádio navzájem nedomluví. Editováno: 16. Březen 2016, autor: JayBee1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 Na rádiu je mp3 tak by to malo cd mp3 prehrať ale ak to nieje také jednoduché že iba vymeníš rádiá tak to nechám dance,s rádiom som spokojný len mi chýbal ten kastlík z jednotkovej fábie a tam mám symphony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 22. Květen 2016 Sdílet Vloženo 22. Květen 2016 (editace) Potřeboval bych se dostat u radia Blues ve Fabii r.v.2013 na dráty/konektory od reproduktorů. Mam to stejný jak má kimmi na svém prvním obrázku. Studoval sem příručku jak na to a tam si dost odporujou. Píšou tam něco ve stylu- pro sundání toho plastu kolem rádia musim vyndat rádio abych se dostal na šrouby toho plastu(je jich tam prej 6- 2 úplně dole na který se může krásně a 4 by měly bejt schovaný pod rádiem).. A u vyndání rádia zas že musim nejdřív sundat ten plast okolo rádia, jenomže já se nedostanu ani na to ani na tamto. A nějaký díry v rádiu na takový ty vytahovací plechový pacičky sem tam taky nenašel. Sem z toho voloaký zmatený. Editováno: 22. Květen 2016, autor: Mr.Pavka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 22. Květen 2016 Sdílet Vloženo 22. Květen 2016 Rámeček kolem rádia vytáhneš nehtama a pod rámečkem jsou šroubky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 22. Květen 2016 Sdílet Vloženo 22. Květen 2016 No jo. Snažší než sebrat dítěti lízátko. Díkes pane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.