camillio Vloženo 2. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 Holt je to auto, ne elektrárna na kolech, a ty špičky tomu dávají kouř. Tyhle velké spotřebiče docela zajímavě mávají se spotřebou při stání, to mě až překvapilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 2. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 Je to velkej štos na baterku. Když si přidržíš plyn na větší otáčky tak by to nemělo dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 3. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 Kdyz bych stal, tak bych se tomu nedivil, ale jel jsem 110 a za jizdy jsem blikal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 Pokud jsi nejel na neutrál, tak by to dělat nemělo, alternátor "v otáčkách" by měl tyto špičky vykrýt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 3. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 Na neutral to praveze nebylo. Muzete pls nekdo vyzkouset, jestli vam to taky tak dela? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 8. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2015 Tak dneska jsem si toho vsiml taky. Pri jizde pod plynem, tak cca 1400 otacek, a pri dovirani oken svetla malinko pohasinala :-( Ale nevim jestli bych si toho vsiml, kdybych tady o tom necetl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2015 to sú hold mínusy takýchto fór 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.