kosak 72 Vloženo 9. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2013 (editace) Zdar, zapojím kabel MDI s USB konektorem z originál Škoda příslušenství do zadní části radia Swing ? Pokud né, co vše k tomu budu potřebovat. Chci jen přehrávat na tomto radiu muziku z flashky, dík za odpověď. Editováno: 9. Říjen 2013, autor: kosak 72 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak 72 Vloženo 9. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2013 Na fóru oktávkářů jsem vyčetl, že musím mít adaptér pro zapojení USB k originálnímu autorádiu Škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 (editace) asi tohle... http://www.ebay.com/itm/SKODA-IPOD-MDI-CABLE-ADAPTER-GENUINE-LEAD-OEM-PART-/261303405168?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3cd6e58a70 http://www.ebay.com/itm/Skoda-Music-Interface-MDI-MMI-USB-Aux-Cable-Flash-Drive-/260828554946?pt=UK_MP3_Player_Accessories_Cables_Adapters&hash=item3cba97e6c2 Editováno: 12. Říjen 2013, autor: hadak11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hitachi Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 Nechci zakládat nové téma, ale zajímá mě jedna věc. U Yetiho (rádio Bolero) mám v loketní opěrce zdířku AUX. Může mi někdo prosím sdělit, pod jakým kódem Škodovka nabízí propojovací kabel k tomuto vstupu? Všude je jen plno MDI a já potřebuji kabel na obou koncich s 3,5 mm jackem. Díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 (editace) Já kupoval pro propojení telefon - AUX na e-bay TENTO za cca 23 Kč s poštou. Kvalita bezproblémová, když se telefon chytne do ruky, tak není problém ho od AUX díry (Ve Fabii ji mám vedle ruční brzdy) natáhnout až k oknu řidiče. EDIT: Jestli se nepletu, tak kabel s 2x 3.5 jack se ve Škodovce ani neprodává. Editováno: 4. Únor 2014, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 Propojovací kabel s Jackem 3,5mm na obou koncích koupíš v jakékoliv prodejně s elektronikou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arch Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 trosku mimo povodnej otazky, ale reagujem na otazku ohladom AUX vstupu v opierke - z nejakeho nevysvetlitelneho dovodu mi hra cez tento vstup iba prava strana auta, lava nie - pipnutia idu aj z lava ale hudba nie, z CDcka i z radia hraju obidve strany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Propojovací kabel s Jackem 3,5mm na obou koncích koupíš v jakékoliv prodejně s elektronikou... Planeo Elektro-121kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hitachi Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 Díky pánové, za tipy, někde něco seženu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 (editace) xxx Editováno: 16. Červen 2014, autor: danikd 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.