Přejít na obsah

Kde se berou náhradní díly??

OloZX6R

Doporučené příspěvky

... všechno jde spravit, jen bych to pak nechtěl mít doma...

Sepisoval jsem jen díly z tohoto auta pro pojišťovnu origo škoda a vyšlo mi to přes 300000,- takže z toho bude totálka, samozřejmě když to bude někdo spravovat doma, nebo v neorigo servisu a z použitých dílů, bude ta cena úplně jiná,,,ale jak jsi napsal, doma bych to nehtěl mít,,,,btw kolik takhle rozbitejch a někde pokoutně spravenejch aut tu asi jezdí... :smich::smich::smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... všechno jde spravit, jen bych to pak nechtěl mít doma...

Sepisoval jsem jen díly z tohoto auta pro pojišťovnu origo škoda a vyšlo mi to přes 300000,- takže z toho bude totálka, samozřejmě když to bude někdo spravovat doma, nebo v neorigo servisu a z použitých dílů, bude ta cena úplně jiná,,,ale jak jsi napsal, doma bych to nehtěl mít,,,,btw kolik takhle rozbitejch a někde pokoutně spravenejch aut tu asi jezdí... :smich::smich::smich:

Ja myslim ze opravit todle jeste neni tak zle, pamatuji jak po revoluci mechanici vozili typa a takove super vozy ze zahranici , a kdyz jedno typu bylo bourane zepredu a jedno zezadu, auto rozrizli , dobre strany sparovali k sobe , nastrik a bylo.Prodavalo se to jako na dratkach ..i za 120 tis pokud dobre pamatuju .))ta krasne hloupa doba uz je pryc, skoda .)

Pamatuju se na jedno ze svych prvnich aut, favorit 88 vyroba, v roce 92 koupeno z autopujcovny za 99 tis, motor ko vymena, se mnou najelo asi 200 tis do roku 96 kdy jsem omyl v zime najel do radlice od bagru tak uz sem to nevydrzel a hura pro nove, to stare se zakytovalo nastrikalo na jinou barvu a prodalo se za 115 tis, za tri dny bylo z bazaru pryc .))dneska kazdy resi vsecko a boji se .))

Odkaz ke komentáři

"he", nechápu, co tím myslíš...

to ze neakej mladej cip ukradne fabii za pul mega a nezvladne rizeni a je to viz fotka -_-

chudak majitel

Jo ták,,, tohle asi nebylo kradený, ani jsem se na to neptal...v pondělí sem hodím zase fotky dvou fábií na díly,,, :D

Kdyby tak ty díly z těch fabií na díly byly k dispozici, to by bylo ;)-_-:)

Odkaz ke komentáři

"he", nechápu, co tím myslíš...

to ze neakej mladej cip ukradne fabii za pul mega a nezvladne rizeni a je to viz fotka -_-

chudak majitel

Jo ták,,, tohle asi nebylo kradený, ani jsem se na to neptal...v pondělí sem hodím zase fotky dvou fábií na díly,,, :D

Kdyby tak ty díly z těch fabií na díly byly k dispozici, to by bylo ;)-_-:)

ehmm :D:D:D bych se na ne taky vrhnul ,.. par (hodne) vecí by se hodilo jesi mam bejt teda skrt :D:p:smich:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...