OloZX6R Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Tak mě při pohledu na tohle auto napadlo, že všechny díly, který se točí okolo vylepšování fabií nemusí být kradený, jak tady už několik lidí (většinou anonymové) tvrdilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 au, chudak auti..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 (editace) Chudinka fábinka !!! EDIT: Bobík byl o pár vteřin rychlejší...grrr Editováno: 28. Srpen 2006, autor: Bohosu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 A nebo taky http://www.skoda-fabia-club.cz/index.php?id=365 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 A nebo taky http://www.skoda-fabia-club.cz/index.php?id=365 ... To už se myslím našlo... viz. LAMINO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 29. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 (editace) Auto sice chudinka je, ale hned zas bude k mání sada rs sedaček, 3 náhradní rs kola, rs volant, černej intoš a podobně.... Editováno: 29. Srpen 2006, autor: OloZX6R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 ... všechno jde spravit, jen bych to pak nechtěl mít doma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 29. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 ... všechno jde spravit, jen bych to pak nechtěl mít doma... Sepisoval jsem jen díly z tohoto auta pro pojišťovnu origo škoda a vyšlo mi to přes 300000,- takže z toho bude totálka, samozřejmě když to bude někdo spravovat doma, nebo v neorigo servisu a z použitých dílů, bude ta cena úplně jiná,,,ale jak jsi napsal, doma bych to nehtěl mít,,,,btw kolik takhle rozbitejch a někde pokoutně spravenejch aut tu asi jezdí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 ... všechno jde spravit, jen bych to pak nechtěl mít doma... Sepisoval jsem jen díly z tohoto auta pro pojišťovnu origo škoda a vyšlo mi to přes 300000,- takže z toho bude totálka, samozřejmě když to bude někdo spravovat doma, nebo v neorigo servisu a z použitých dílů, bude ta cena úplně jiná,,,ale jak jsi napsal, doma bych to nehtěl mít,,,,btw kolik takhle rozbitejch a někde pokoutně spravenejch aut tu asi jezdí... Ja myslim ze opravit todle jeste neni tak zle, pamatuji jak po revoluci mechanici vozili typa a takove super vozy ze zahranici , a kdyz jedno typu bylo bourane zepredu a jedno zezadu, auto rozrizli , dobre strany sparovali k sobe , nastrik a bylo.Prodavalo se to jako na dratkach ..i za 120 tis pokud dobre pamatuju .))ta krasne hloupa doba uz je pryc, skoda .) Pamatuju se na jedno ze svych prvnich aut, favorit 88 vyroba, v roce 92 koupeno z autopujcovny za 99 tis, motor ko vymena, se mnou najelo asi 200 tis do roku 96 kdy jsem omyl v zime najel do radlice od bagru tak uz sem to nevydrzel a hura pro nove, to stare se zakytovalo nastrikalo na jinou barvu a prodalo se za 115 tis, za tri dny bylo z bazaru pryc .))dneska kazdy resi vsecko a boji se .)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 Hmm frajeři čorli auto, nezvladli řízení a nabořili ho :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 1. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2006 Hmm frajeři čorli auto, nezvladli řízení a nabořili ho :-) Jaký auto?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 he nejvíc znicenejch fabii a to pořadně jsou asi Rsky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 "he", nechápu, co tím myslíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 "he", nechápu, co tím myslíš... to ze neakej mladej cip ukradne fabii za pul mega a nezvladne rizeni a je to viz fotka chudak majitel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 1. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2006 "he", nechápu, co tím myslíš... to ze neakej mladej cip ukradne fabii za pul mega a nezvladne rizeni a je to viz fotka chudak majitel Jo ták,,, tohle asi nebylo kradený, ani jsem se na to neptal...v pondělí sem hodím zase fotky dvou fábií na díly,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 Aaaaaaaaaaaaach jooooooooooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 "he", nechápu, co tím myslíš... to ze neakej mladej cip ukradne fabii za pul mega a nezvladne rizeni a je to viz fotka chudak majitel Jo ták,,, tohle asi nebylo kradený, ani jsem se na to neptal...v pondělí sem hodím zase fotky dvou fábií na díly,,, Kdyby tak ty díly z těch fabií na díly byly k dispozici, to by bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 "he", nechápu, co tím myslíš... to ze neakej mladej cip ukradne fabii za pul mega a nezvladne rizeni a je to viz fotka chudak majitel Jo ták,,, tohle asi nebylo kradený, ani jsem se na to neptal...v pondělí sem hodím zase fotky dvou fábií na díly,,, Kdyby tak ty díly z těch fabií na díly byly k dispozici, to by bylo ehmm bych se na ne taky vrhnul ,.. par (hodne) vecí by se hodilo jesi mam bejt teda skrt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 5. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2006 tak další bouraný autíčko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 5. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2006 a ještě jeden modrej fešák na totální škodu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 8. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2006 a ještě jeden modrej fešák na totální škodu.. u týhle bouračky jsem spočítal jen díly na cca 220000,-...to jsou palby.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 kde tyhle vraky parkujou,jednou bych se sel kouknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SiTo Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 hele mladej, nebuď zvědavý jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 hele mladej, nebuď zvědavý jo máš pěknou fabii pokud je to ta jak mas na avataru,no jsem ,. sle bych se jednou podivat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 OloZX6R, přidávám jednu do sbírky, kolik je odhad ceny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.