Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Pred mesiacom som kupila funglovku Rapid a chcem sa spytat,ci je normalne,ked zapnem ventilator tak mi to pripada ako keby sa  lopatka ventilatora o nieco zachytavala pri tom tichu v aute mi to dost vadi a v servise to mali rozobrate,ze je to ok,ale neni mne ten zvuk vadi a este jedna vec,pri toceni volantu mi stahuje svetla,ci uz vo vnutri alebo vonku,pocas jazdy to ani tak nevnimam skor pri parkovani ked vytacam volant

• o 4 týdny později...
Vloženo

mi to taky chrasti ventilátor od novoty :( ale jak jsem stim laboroval , tak jsem přišl na to že dělá jen když je fukání nasteveno na ridiče a spolujezce , když to dám na nohy nebo na okna tak to nedělá

• o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Kluci můžete někdo vyzkoušet dát ofuk na nohy a sklo a dát ventilátor na plno, nějak se mi zdá že to píská. Dělá to jen když je uplně naplno. Můžete to někdo vyzkoušet? 

Dík :pivo:

Vloženo

Ale zná, my co jsme pořád štelovali přívod vzduchu jenom na okno, aby se nám nemlžilo a ono se mlžilo ještě víc,  než jsme začali používat jenom AUTO to známe :) Ráno jsem zmáčkl tlačítko 13 Odmlžení skla a 16 Proudění vzduchu na nohy a už to hvízdalo, pískalo.

Vloženo

ja to zkousel...vypl jsem AUTO tím že jsem zmackl tlacitko na okno a na nohy (zustaly svitit obě), dal jsem ventilator na plno a nic nepiskalo... (nemackal jsem odmlzeni skla, muzu taky zkusit)

Vloženo (editace)

Kluci dík za info. Dnes jsem to zkoušel a už to nepíská. Možná má na to vliv teplota, jak to pískalo, tak byla šílená kosa. Možná se ty plasty nějak tou zimou pohli a piskalo to nějakou skulinkou.

Já to chtěl taky zkusit, ale Climatronic takovou funkci nezná na nohy a na sklo zároveň.

:D mám taky climatronic . Musíš zapnout ručně ofuk na nohy a na sklo :palec:

Editováno: , autor: Woody

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...