houdefabia3 Vloženo 16. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2013 souhlasím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soldier_CZ Vloženo 17. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 Zdarec, tak už jsem sehnal pátého do party. :kol-138: :kol-138: Tak to můžeme pomalu rozjet.... Jasně, že pomalu. V lednu hodím dotaz na firmu co a jak a pak bych dal vědět. Už, aby bylo jaro... :kol-147: :kol-147: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdefabia3 Vloženo 19. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2013 Tak to je paráááda, už aby to bylo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holys Vloženo 20. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2013 Chlapi, jen mě napadlo... a co mlhovky? Ty naše do toho půjdou osadit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soldier_CZ Vloženo 20. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2013 Zdarec, tak podle toho jaké máš... Ale koukám, že kulaté a tak asi ano. Velikost by měla sedět, neboť denní svícení z RS jde dát do našich otvorů pro mlhovku. Tady je malé porovnání: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soldier_CZ Vloženo 20. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2013 Samozřejmně je tam jinné uchycení. To už by člověk musel pohrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooeell Vloženo 21. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2013 (editace) Ahoj,sleduji vase tema.Kdyz sem mel Opel Astra G,tak sme si taky nechali vyrobit Opc naraznik ze stejneho materialu jako chcete vy.Jen se zeptam,informoval si se jestli budou mit na sobe drzaky na prichyceni?My jsme to vse museli dodelavat a byla to pakarna,o otvoru na na hak to ani nemluvim.Byl tam jen naznaceny otvor,kdybych potreboval odtahnout,tak bych musel otvor promacknout.Taky vystuha narazniku tam nesla dal,o bezpecnosti ani nemluvim,ale na druhou stranu to bylo oproti origu za par korun. Editováno: 21. Prosinec 2013, autor: nooeell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holys Vloženo 28. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2013 ahaaaaa a teď babo raď.... BTW ty mlhovky... myslel jsem si to, a uchycení je nejmenší problém... ale i tak se to bude muset chytat do těch rámečků plastových, ni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda Vloženo 30. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2013 Čau chlapy, Mám blbou zprávu a moc vás nepotěším:-( Včera jsem vracel domů v noci z práce a borec mi nadal na hlavní přednost a vlítnul mi v 70 před fábulku:-@ auto je asi na totálku, takže od nárazníku musím odstoupit. Jsem s toho celej špatnej a nasr.nej;-( Co budu bez mojí fábulky dělat;-( Tak držím palce ať vám to vyjde a někoho do jara seženete. Mějte se fábuláciii:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda Vloženo 30. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2013 Tady jsou nějaký fotky;-( jinak borec byl UKčko a neuměl vůbec česky a megana z 95 roku a že prý mu to nebrzdilo:-@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdefabia3 Vloženo 30. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2013 taková škoda za to bych mu jí tam napálil anglánoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 30. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2013 Škoda Fabulky .. Ale hlavně že si ti nic nestalo, protože to nevypadá vůbec pěkně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holys Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 Wow, tak to je mazec... Důležité je, že jsi v pořádku!!! Držím palce s pojišťovnou! Škoda takového auta... Já říkám pořád, že můžeš jezdit jak chceš opatrně, ale když potkáš debila.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soldier_CZ Vloženo 7. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2014 Zdarec, tak auta je opravdu škoda. Hlavně, že jsi celej ... Nárazník počká, třeba si sezeneš další novou Fabii a budeš pokračovat dál ... Držím palce v hledání nového vozu. Uvidíme kdo další se sežene. Ale na jaře do toho půjdu už na 100% Třeba pak jeden nárazník navíc už udám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdefabia3 Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 na jaky termín to zhruba vypadá? (Jaký měsíc začne výroba) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soldier_CZ Vloženo 19. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2014 Zdravím, tedy přesný termín zatím nemám. Zkusíme počkat do března, zdy se do té doby nenajde pátý zájemce. Pokud nikdo, tak bych zkusil oslovit firmu a nárazník y mohl být hotový tak duben. Pokud vše půjde v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdefabia3 Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 čau, možná budu mít dalšího zájemce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaCZE Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 (editace) A já Vám tu dám zas jinou nabídku :-D až si tu vyřešíte ten RS nárazník a namontujete,,, sháním bílý nárazník na moji fábii II 2008 tzn. přefacelift, barva candy,1026, abych jej už nemusel lakovat. Ten můj je už dopraskanej, a možná v něm chybí i ty vodiče vzduchu,.. koupil sem auto co najelo do zledovatělého sněhu a ty plasty hold nevydržely. taky tam chci nalepit denní svícení a to na tenhle fakt nechci a zavařit by stálo tolik jak jinej, použitej v celku... Co vy na to ? A Soldier_CZ tebe se chci zeptat, to foto s mlhovkou a denním svícením, je nějakej origo? na obautodílech sem to nenašel (podle vodoznaku) nebo je to dělaný? tohle by se mi moc líbilo :-D jinak tam šupnu takovýhle zaoblený co jsou na obrázku.... s tímhle byste mohli poradit :-D OMLOUVÁM se za trochu OT... ale co byste dělali s těma originál nárazníkama ne ? :-D ale kdyby tenhle byl v bílé barvě tzn 1026 tak jdu do tohodle a imřížky si dokoupím.jjj :-D :-D Editováno: 8. Únor 2014, autor: JardaCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdefabia3 Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 No já si te nárazník budu nechavat , na zimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holys Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 taky nechám na zimu...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 To akože budete 2x ročne prehadzovať celý predný nárazník aj s hmlovkami? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soldier_CZ Vloženo 11. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 (editace) Zdarec všichni, tedy ta myšlenka, že bych dvakrát ročně přehazoval nárazník se mě moc nezamlouvá. A ani mě nenapádá "rozumný důvod". Ale respektuji Vaše rozhodnutí.. Za sebe určitě původní nárazník půjde z domu... Editováno: 11. Únor 2014, autor: Soldier_CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soldier_CZ Vloženo 11. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 A Soldier_CZ tebe se chci zeptat, to foto s mlhovkou a denním svícením, je nějakej origo? na obautodílech sem to nenašel (podle vodoznaku) nebo je to dělaný? tohle by se mi moc líbilo :-D Tedy použitý obrázek je opravdu z uvedeného webu. Kdo a jak udělal uvedenou změnu opravdu nevím.. Ale nebude to tak složité. Bud se to udělá pořádně a to nejlépe u nějaké tuning firmy, která by udělala přesné uložení ... No a nebo jen tak se vyřízne díra a nějak se to tam dobalastí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkapi Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Pánové, pokud můžu poradit, origo denní svícení z RS nedoděláte vedle mlhovek bez velkých úprav, aby to vypadalo k světu a bylo 100% funkční, protože sklon krycích skel s nárazníkem je hodně odlišný. Osobně jsem oželel přední mlhovky, vyměnil krycí skla denního svícení z RS za skla origo mlhovek (držáky jsou součást) a šikovný elektrikář s diagnostikou byl za 2 minuty hotov.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soldier_CZ Vloženo 12. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 Zdarec, souhlasím s mkapi o dodělávce denního svícení. Původně jsem to také tak chtěl řešit. Mlhovky jsem použil opravdu jen párkrát, takže se dají oželet.... Toť můj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.