Přejít na obsah

mkapi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

655 zobrazení profilu

Oznámení mkapi

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Zdravím, ukazatel venkovní teploty mi na Fabii r.v. 2003 stále ukazuje v rozmezí -32 až -36 stupňů. Dělá to už od jara a v létě se nesepne klimatizace. Teď na podzim jde studený vzduch z výdechů jen když je teplota nastavena na min. Jakmile se trochu teplota přidá, začne hned topit snad na maximum. Čidlo venkovní teploty v předním nárazníku jsem 2x měnil, nepomohlo to. Má někdo s tímto zkušenost? A je klima napojená na stejné venkovní čidlo, nebo si venkovní teplotu bere ještě odněkud jinud?
  2. Pánové, pokud můžu poradit, origo denní svícení z RS nedoděláte vedle mlhovek bez velkých úprav, aby to vypadalo k světu a bylo 100% funkční, protože sklon krycích skel s nárazníkem je hodně odlišný. Osobně jsem oželel přední mlhovky, vyměnil krycí skla denního svícení z RS za skla origo mlhovek (držáky jsou součást) a šikovný elektrikář s diagnostikou byl za 2 minuty hotov..
  3. Mám stejný problém s Fabii I. To, co platí ve Fabii II s climaticem (máme obě Fabie, takže odpozorováno), jako popisuje THORIN, neplatí u jedničky. Takže při 15 km jízdě topí, topí, topí na max, ať je teplota na ovladači nastavena kdekoliv, ale až těsně před koncem jízdy se jakžtakž snaží držet teplotu zvolenou na ovladači..
  4. Zdravím.. Nebudu zakládat nové téma, proto se zeptám tady..Asi nefunguje vyhřívání pravého zpětného zrcátka (FI combi, zrcátka v elektrice s vyhříváním). Lépe řečeno při zapnutí vyhřívání při aktuálních teplotách okolo nuly se pravé zrcátko odmrazí či odmlží do cca 2 minut, ale levé tak okolo 10 minut..A teď právě nevím, jestli je vyhřívání nefunkční a odmrazí se to nějak z tepla vozu, nebo vyhřívání postupně odchází.. A druhý dotaz, zda pomůže výměna vyhřívaného skla, nebo celého zrcátka.. Díky
  5. Díky, začnu svíčkama a pokud to bude dělat dále, tak budu hledat po senzorech :/
  6. Zdravím, při plynulém zrychlování (ze 2500 po 4000 otáček) po zahřátí motoru auto okolo 3 tisíc otáček cukne.. Udělá to jen jednou za den, ale ne každý den. Žádná kontrolka se při tom nerozsvítí. Napadá mě jenom zkusit vyměnit svíčky a cívky.. Nemá s tím někdo z vás taky zkušenosti? Jinak je to rok 2008 a najeto 90 tisíc km.. Za rady díky..
×
×
  • Vytvořit nový...