Soldier_CZ Vloženo 12. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2015 Zdarec, tak moc se netěš, není teď nějak čas..... Dovolená, práce ..... Ale mám otázku. Jak jsi dopasoval uchycení pro přední tažné oko? Si nejsem jist, zda tam máš v nárazníku díru a krytku (tak je to na originálu) A nebo jsi šel jinou cestou? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sekyji Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Šel jsem jinou cestou s tažným okem :-) mam navařenej držák s matičkou do který v případě nouze jsem schopnej namontovat oko :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soldier_CZ Vloženo 18. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Zdravím, díky za odpověd. Takhle podobně jsem to také chtěl řešit. Tedy zámysl byl, že to původní uchycení odříznu a navařím na nové místo, tak aby bylo dosažitelné z jiného místa nárazníku. Tak snad to půjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubosss20320 Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 Zdravim, Zaujimalo by ma ako to všetko dopadlo... kolko clenov ma tie narazniky? Ako to bolo z montazou? Ste spokojny? Ďakujem za odpoveď. P.s: budem vdačny za každu foto namontovaneho naraznika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zero_level Vloženo 28. Květen 2016 Sdílet Vloženo 28. Květen 2016 Zdravím tiež by ma to zaujímalo. Navyše aká je aktuálna cena prípadne aká firma to robila. Mal by som vážny záujem ak to bude prijateľné Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubosss20320 Vloženo 28. Květen 2016 Sdílet Vloženo 28. Květen 2016 3000kc za holy naraznik bez farby a mriezok... je z laminatu a hlavne obavy mam z toho ci to na auto vobec dopasujem bez nejakych nechcenych medzier... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vond009 Vloženo 21. Září 2018 Sdílet Vloženo 21. Září 2018 Dobrý den, Jsem tu nový a nenašel jsem toto téma tak kdyby tu bylo tak mě neukamenujte.... děkuji Těď k dotazu, dostanu bez uprav RS narazník na Fabku před FL ? .... Případně co a jak by se muselo změnit ? .... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Září 2018 Sdílet Vloženo 21. Září 2018 No, téma tady samozřejmě je, tak jsem je sloučil. Doporučuji to tady pořádně prostudovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foxotron Vloženo 3. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2021 Nešlo by nechat zase udělat ten nárazník nebo nějaký kontakt na firmu ? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.