Publikováno Říjen 16, 201311 r Zdravím, chci lepit neoficiální spoiler (materiál pravděpodobně laminát) na OIII a nastává otázka čím to lepit? Přečetl jsem všelijaký názory, co jsem našel na googlu, ale přecejen to byly názory pár let dozadu. Proto se chci zeptat jaký je v současné době nejlepší lepidlo na spoiler? Klasický lepidlo na autoskla? Nebo radši něco takového... http://www.agauto.sk/cz/detail/lepidlo-pur-50ml-na-spoilery-8284.html http://www.agauto.sk/cz/detail/lepidlo-na-spoilery-pur-310ml-jednoslozkovy-polyuretanovy-tmel-k-lepeni-spoileru-4322.html Neřešil to náhodou někdo v poslední době? Díky
Říjen 16, 201311 r Ahoj.Ja to mám lepené lepidlom na autosklá a je to na doživotí ak ho nepoškodíš.Urvat se to nedá,skôr utrhneš dvere.
Říjen 18, 201311 r Autor Takže křídlo nalakováno a zitra chci lepit.. Koupil jsem v autokelly lepidlo na skla TECFLEX 3060 (je na to vhodný?).. Co se tyce instalace kridla, tak s tim zkusenosti jeste nemam. Planuju to udelat nejak tak, ze mista na lepeni ocistim technickym lihem, na par bodu dam lepidlo, kridlo pritlacim a nefixuju na par hodin lepici paskou. Je to spravnej postup? Nevypada to nejak tezce, ale prej je lepsi se na to pripravit. Diky
Říjen 18, 201311 r Kdysi jsem lepil orig spojler na felicii.... v návodu bylo o kreslení spojleru a pak místo styku zdrsnit vodním smirkem... a pak odmastit.... nejlepší je perchlor.... v návodu u lízátka k O III co mám bylo a po lepení nechat zafixovane bez ježdění min 24 hodina a pak 48 hod jezdit do 100 km/hod...
Únor 28, 201411 r Lucasse: bílou OIII s takovýmhle spoilerem jsem viděl dnes ráno v Liberci. Vypadá to líp než origo.
Duben 23, 201411 r Hezký den, koupil jsme si originální spoiler na octavii 3 77kw 1,6 Neposlali mi k tomu šrouby ale po zaslání dotazu mi řekli, že to stači přilepit. Ovšem toho prostoru kam dát lepidlo není moc. Proto se ptám jestli s tím nemá někdo zkušenosti. Případně jestli nemá fotky kam vrtat. Děkuji číslo křídla 5E5827939
Duben 23, 201411 r Tak ti asi pěkně kecají, viz odkaz http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-iii/masky-spoilery-mracitka/skoda-octavia-iii-sdn-zadni-spoiler-patych-dveri-original-id:9710.eshop - montáž pomocí šroubů (NENÍ součást balení) a lepidla - šrouby třeba doobjednat separátně (4 ks 5JA827260) - lepidlo třeba objednat separátně - doporučeno HHA 381 015,Terostat MS930 (1ks = kartuše 310 ml)
Duben 23, 201411 r a kde jsi ho koupil? mimochodem šrouby jsou samostaný díl... 4x 5JA827260 + lepidlo HHA 381 015,Terostat MS 930 edit: Molvy - byl jsi rychlejší... Upraveno Duben 23, 201411 r od Hravec
Duben 23, 201411 r nicméně téma tu už o tom je ZDE a tam se o tom i píše.... a také ZDE Pawouku, nebylo by vhodné sloučit? Upraveno Duben 23, 201411 r od Hravec
Duben 23, 201411 r Kupoval to táta takže nevím. Ale asi z odkazu co zde byl uveden. Obě vlákna jsme prošel ale není tam lepení originálu. Původně jsem si myslel že bych musel sundat plastový kryt zevnitř kufru ale po přiložení spoileru a odhadu podle oka to vypada že by vrtání vyšlo do toho tenkého kovu co lemuje kufru. Jestli mi tedy rozumíte
Duben 23, 201411 r chce to víc číst a hledat ZDE máš umístění šroubů na RS - montáž orig z výroby ...
Duben 24, 201411 r Ted to jen spravne navrtat. Rikal jsem si ze bud to pritisknu a obkreslim a nasledne odmerim a nebo dam ze spod šrouby přirovnám a lehce ťuknu aby se prohloubylo místo vrtání
Duben 24, 201411 r nebo to svěřit škodovce, musí na to mít šablonu, pokud je to originál díl ŠA a máš v tom spojleru díry na ty šrouby? a ještě jedna varianta mě napadá, udělat si šablonu podle někoho kdo má RS - např. kissat je z Olomouce a dost jezdí všude možně ... zkus mu napsat SZ ...
Duben 28, 201411 r nicméně ke spojleru nebyl návod? k O II totiž byl - ZDE ... být tebou bych už kvůli záruce na karoserii svěřil vrtání a montáž na autorizovaný servis! Upraveno Duben 28, 201411 r od Hravec
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.