Lucasse Vloženo 16. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2013 Zdravím, chci lepit neoficiální spoiler (materiál pravděpodobně laminát) na OIII a nastává otázka čím to lepit? Přečetl jsem všelijaký názory, co jsem našel na googlu, ale přecejen to byly názory pár let dozadu. Proto se chci zeptat jaký je v současné době nejlepší lepidlo na spoiler? Klasický lepidlo na autoskla? Nebo radši něco takového... http://www.agauto.sk/cz/detail/lepidlo-pur-50ml-na-spoilery-8284.html http://www.agauto.sk/cz/detail/lepidlo-na-spoilery-pur-310ml-jednoslozkovy-polyuretanovy-tmel-k-lepeni-spoileru-4322.html Neřešil to náhodou někdo v poslední době? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fero Vloženo 16. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2013 Ahoj.Ja to mám lepené lepidlom na autosklá a je to na doživotí ak ho nepoškodíš.Urvat se to nedá,skôr utrhneš dvere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 16. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2013 škodovka to lepí tímto Terostat MS 930 – HHA 381 015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 18. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 Takže křídlo nalakováno a zitra chci lepit.. Koupil jsem v autokelly lepidlo na skla TECFLEX 3060 (je na to vhodný?).. Co se tyce instalace kridla, tak s tim zkusenosti jeste nemam. Planuju to udelat nejak tak, ze mista na lepeni ocistim technickym lihem, na par bodu dam lepidlo, kridlo pritlacim a nefixuju na par hodin lepici paskou. Je to spravnej postup? Nevypada to nejak tezce, ale prej je lepsi se na to pripravit. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 Kdysi jsem lepil orig spojler na felicii.... v návodu bylo o kreslení spojleru a pak místo styku zdrsnit vodním smirkem... a pak odmastit.... nejlepší je perchlor.... v návodu u lízátka k O III co mám bylo a po lepení nechat zafixovane bez ježdění min 24 hodina a pak 48 hod jezdit do 100 km/hod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 20. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 Včera byl spoiler přidělán, dnes testován a div neuletěl... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 20. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 spojler je megaluxus a dovolím si říct že je hezčí než ten orig. RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 21. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2013 Móóc pěkné.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pro_man Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qvecko Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 nalepeno 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 Lucasse: bílou OIII s takovýmhle spoilerem jsem viděl dnes ráno v Liberci. Vypadá to líp než origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 28. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 Měl bych se jít asi radši podívat do garáže.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 lucasseho spojler je moc pěknej, s tím, že je hezčí než orig bych souhlasil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrontVypla Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Hezký den, koupil jsme si originální spoiler na octavii 3 77kw 1,6 Neposlali mi k tomu šrouby ale po zaslání dotazu mi řekli, že to stači přilepit. Ovšem toho prostoru kam dát lepidlo není moc. Proto se ptám jestli s tím nemá někdo zkušenosti. Případně jestli nemá fotky kam vrtat. Děkuji číslo křídla 5E5827939 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molvy Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Tak ti asi pěkně kecají, viz odkaz http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-iii/masky-spoilery-mracitka/skoda-octavia-iii-sdn-zadni-spoiler-patych-dveri-original-id:9710.eshop - montáž pomocí šroubů (NENÍ součást balení) a lepidla - šrouby třeba doobjednat separátně (4 ks 5JA827260) - lepidlo třeba objednat separátně - doporučeno HHA 381 015,Terostat MS930 (1ks = kartuše 310 ml) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 (editace) a kde jsi ho koupil? mimochodem šrouby jsou samostaný díl... 4x 5JA827260 + lepidlo HHA 381 015,Terostat MS 930 edit: Molvy - byl jsi rychlejší... Editováno: 23. Duben 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 (editace) nicméně téma tu už o tom je ZDE a tam se o tom i píše.... a také ZDE Pawouku, nebylo by vhodné sloučit? Editováno: 23. Duben 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 jj, sloučeno a upraven název vlákna. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrontVypla Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Kupoval to táta takže nevím. Ale asi z odkazu co zde byl uveden. Obě vlákna jsme prošel ale není tam lepení originálu. Původně jsem si myslel že bych musel sundat plastový kryt zevnitř kufru ale po přiložení spoileru a odhadu podle oka to vypada že by vrtání vyšlo do toho tenkého kovu co lemuje kufru. Jestli mi tedy rozumíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 chce to víc číst a hledat ZDE máš umístění šroubů na RS - montáž orig z výroby ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrontVypla Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Mockrát děkuji 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrontVypla Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 Ted to jen spravne navrtat. Rikal jsem si ze bud to pritisknu a obkreslim a nasledne odmerim a nebo dam ze spod šrouby přirovnám a lehce ťuknu aby se prohloubylo místo vrtání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 nebo to svěřit škodovce, musí na to mít šablonu, pokud je to originál díl ŠA a máš v tom spojleru díry na ty šrouby? a ještě jedna varianta mě napadá, udělat si šablonu podle někoho kdo má RS - např. kissat je z Olomouce a dost jezdí všude možně ... zkus mu napsat SZ ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrontVypla Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Ano jsou na každé straně dva závity Zkusím mu napsat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 (editace) nicméně ke spojleru nebyl návod? k O II totiž byl - ZDE ... být tebou bych už kvůli záruce na karoserii svěřil vrtání a montáž na autorizovaný servis! Editováno: 28. Duben 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.