Ďurih Vloženo 5. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2012 Hledal jsem a nic nenašel, tak to hodím sem, jak se vyndavá ski vak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2012 Musíš ho po stranách vycvaknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 31. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2012 Kluci dodělat to jde a celkem bez problémů, musíš mít origo sklopky a držáky k tomu. Ta zadní stěna jde dolů po odvrtání pár bodů. jinak to vypadá jak origo. Může poradit Delfýn, tomu jsem sehnal sedačky s držákama a zbytek si dodělal sám za jedno odpoledne. Zrejme ma tiez caka dorobit sklopne sedacky, pre tych co to dorobili pod pojmom drziak mam chapat ten velky srob co sa srobuje do toho bocneho tapaciru co je pri sedacke? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 8. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2012 Jaký je vlastně rozdíl mezi rokem výroby a modelovým rokem.Já mám r.v. 2005 classic a mam sklopný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinsem Vloženo 10. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2012 Automobilky uvádí nové výbavy, facelifty apod. někdy ve druhé polovině kalendářního roku. Proto modelový rok 2012 je třeba od 1.8.2011 do 31.7.2012. A ty sedačky s tím moc nesouvisí, přijde mi, že krom objednávek si ve výrobě hodily korunou, které auto je bude mít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 24. Září 2012 Sdílet Vloženo 24. Září 2012 Takze prestavbu mam uz za sebou. Kebyze viem vopred co ma caka tak sa na to vykaslem Celkovo dost narocne a hlavne jeden drziak co drzi horny srob je problem zohnat..resp. ja ho mam z passatu kde sa musel odvrtat a odrezat flexou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 24. Září 2012 Sdílet Vloženo 24. Září 2012 Tak to je super, že to máš už hotové. Máš nějaké fotky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 24. Září 2012 Sdílet Vloženo 24. Září 2012 cosi popridavam vecer, nefotil som toho vela lebo som na to nemal naladu ale tie klucove veci mam a pridam aj cisla dielov co vsetko treba a z coho sa da cerpat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 24. Září 2012 Sdílet Vloženo 24. Září 2012 zaplať panbůh, že už to mám z výroby.. už jsem 2x využil za tu chvíli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 24. Září 2012 Sdílet Vloženo 24. Září 2012 Takze davam kratky report co vsetko je treba aby prebehla prestavba na sklopne sedacky..Samozrejme v prvom rade vam treba sedacky Po druhe treba nejake diely nakupit. Dam screen z etky a vypisem jednotlive diely. Najlepsie je to kupit z nejakej buracky lebo v skodovke sa to neumerne predrazi. Ja som kupoval uchyty z Passatu Combi predokola, tam mi nesedel drziak operadiel tak ten som musel kupit novy. Samozrejme mohol som z Passat sedan ale nechcelo sa mi to hladat. Tak treba vam diely cislo 19- 3B0885967 20 - N90777101/03 21 - N0212815/6 22 - 4B9885619C tieto diely po dva kusy z kazdeho aby ste mali na kazdu stranu 25 - 4B9886177C sedi aj z Passat sedan a Passat Variant ale musi byt 4Motion 26 - 8E0886193 27 - N90816301 28 - N90365907 2kusy 29 - 4B9886817A vlavo 29 - 4B9886818A vpravo 30 - N10005204 4kusy Dalej velmi dolezity je drziak do ktoreho sa srobuje velky srob na obrazku cislo 22, ktory drzi operadla. Drziak do ktoreho ide tento srob sa neda normalne kupit, resp. mne sa ho nepodarilo najst v etke a ani predajcovi v Skodovke. Sa mi zdalo ze som aj fotil nejake cislo dielu co som na tom nasiel ale neviem to teraz najst. Vyzeralo to ako sucast kasne vpodstate. V Passate to bolo nabodovane a skladalo sa to ako keby z viacerych dielov takze ja som odvrtal body a odflexoval aby mi ostala len ta cast ktoru nutne potrebujem aby mi drzal srob. Sucastou toho drziaku je aj zavitova vlozka z takeho zlateho kovu. Prikladam fotku kde sa to nachadzalo v Passate a tu je samotny drziak spolu so srobom, zavitovou vlozkou a komplet podlozkami Dalsim nemilym prekvapenim bola samozrejme priecka ktora sa nachadzala za zadnymi sedackami. Ako som cital v tejto teme ze ju staci "odvrtat" tak po zhodeni zadneho operadla ma cakal nemily pohlad na to ze len odvrtanim to nepojde kedze je to tam nazvarane a nie len nabodovane. Takze mechanik vzal do ruky flexu a uz to slo, ked prisiel na system tak to islo celkom rychlo. Vrch priecky je nabodovany takze to odvrtat pripadne inak demontovat..nasledne vas tam caka este jeden drziak vzadu v kufri co drzi priecku, ten odrezat najlepsie. Nastastie vsetky zavity su uz v kasni takze uz tam stacilo nasrobovat uz len sroby a dopre napasovat vrchny drziak na operadla. My sme ho prichytili 3ma srobami, zvarat som do kasne nechcel! Myslim ze by to malo byt vsetko, ako som spominal kebyze viem o tychto vsetkych veciach tak asi by som nesiel do tejto prestavby. Ale sedacky uz boli kupene a zas tak lahko sa nevzdam. Hadam vam to pomoze v rozhodovani a pripadnom zhanani dielov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 24. Září 2012 Sdílet Vloženo 24. Září 2012 To je velká operace teda, do toho bych nešel... ani jsem netušil, co se vše musí předělávat ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 25. Září 2012 Sdílet Vloženo 25. Září 2012 Pěkná práce a asi i nakonec radost z přestavby, nee? Gratuluji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 25. Září 2012 Sdílet Vloženo 25. Září 2012 To muselo dát zabrat.Klobouk dolu.Ještě že už to mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 25. Září 2012 Sdílet Vloženo 25. Září 2012 Dalo to zabrat hlavne nervov a to ze nikto mi k tomu nevedel nic povedat a sam som musel na vsetko prist. Nastastie som mal za sebou nejake rozobrate passaty tak to slo lahsie. Samozrejme radost je velka, dnes po vycisteni o to vacsia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakup Vloženo 26. Září 2012 Sdílet Vloženo 26. Září 2012 To mi povídej. Byl jsem v Ikea pro knihovnu ve 4 dvoumetrových krabicích, během 2 minut jsem je naházel dozadu, že ani nebyly vidět, a odjel. Vedle nějakej chudák cpal bedny do Espace bez zadních sedaček. Pořád mu to čouhalo ven a 1 bednu nebylo kam dát. Bez sklopnejch sedaček už bych musel koupit nosič na střechu. I kolo se mi tam vejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Makipata Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Ahoj, jsem čerstvý majitel Supa 2004, sklopné zadní opěradla nemám. Budu potřebovat vozit kolo a větší věci. dají se vyhodit celé zadní sedačky a jak je to náročné? Co na to naše policie, když mě zastaví bez nich? Díky za rady. Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Sedačky sice vyndáš ale to ti nepomůže, protože je tam plech a vzpěra. Nebo myslíš vyndat je a místo nich tam dát kolo aby jsi si nezničil sedačky? Jinak jízdu bez zadních sedaček žádný zákon nezakazuje. Jen na tam nesmíš nikoho vézt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Makipata Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 (editace) Ahoj, tak to myslím, vyndat je, aby se tam kolo vešlo a sedačky nazničil. Ten plech a vzpěra tam hodně překáží? Editováno: 5. Únor 2013, autor: žralok Necituj předchozí příspěvek ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 Když se podíváš na fotky co tady jsou tak to poznáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Makipata Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 (editace) No jo, dyk sem debil. :-) Střešní nosič to vyřeší. Díky. Editováno: 5. Únor 2013, autor: žralok Necituj předchozí příspěvek ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conte4ever Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 Zdravim všechny nechci zakládat nové téma, ale měl bych opačný dotaz mam superba se sklopnymi sedačkami, ale chtěl bych tam dat nesklopné, půjde to ? děkuji za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 Z jakého důvodu. Tak je nesklápěj a máš to. Nevím proč podnikat krok zpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajo323 Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 A nie sú náhodou tie nesklopne sedačky elektricky polohovateľné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 Nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conte4ever Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 Z jakého důvodu. Tak je nesklápěj a máš to. Nevím proč podnikat krok zpět. protože já tam mám látkový s kůží po stranách, a ta latka se mi trha a můžu ,mít celokožený ale ty jsou nesklápěcí, a já to sklápění nevyužiju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.