Lakys18 Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 Zdravím lidi, chtěl bych se poptat ohledne nové Škody Octavie zda je pozinková, někdo říká, že od doby kdy začali vyrábět nového Rapida tak už se díly nepozinkují. Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 Výlisky na všechny vozy Škoda z momentálního výrobního programu jsou z pozinkovaného plechu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 vono by to pak bylo hlavou proti zdi dávat tak dlouhou záruku proti prorezavěni :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lakys18 Vloženo 24. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 Já jenom, že jsem to zaslechl tak jsem se chtěl na to zeptat. Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mahlpo Vloženo 4. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2019 Ahoj. Nevite, zda je stale pozink ci ne? Letos mi kolega rikal, ze uz skoda pozink karoserii nedela. Prispevky jsou z roku 2013,tak proto ozivuji toto tema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 4. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2019 Co jiného podle kolegy dělá, když ne pozink? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkey Vloženo 4. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2019 Samozřejmě že je všechno FeZn. S jakou gramáží zinku je věc druhá. 320g/m² to asi nebude . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mahlpo Vloženo 4. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2019 To jsem se ho neptal :-) Je fakt,ze snes kvuli cenam sidi vsechno. Vybavil jsem si ze jsem pred roky cetl hyundai forum a tam meli venku plechy a zrezle je nalakovali a po 6 ti mesicich se dral rez pres lak ven.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 4. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2019 @Mahlpo U Fábie je bez zinku 4,9% dílů (vnitřní výztuhy), a je to 2. nejmenší model, u OIII to bude zase trochu jiné. Zde jsou obrázky z příručky pro FIII: To samé určitě existuje pro OIII, zkus pohledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.