Petr92 Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 Ahoj všem, chtěl bych se zeptat nemáte někdo zkušenosti s vyteklou voňavkou na palubní desce? Nedaří se mi to z těch plastů dostat . Tak pokud se to někomu povedlo budu rád za tipy! Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 To máš blbé. Buď vymeníš palubnú dosku, alebo sa budeš musieť naučiť jazdiť (a ak máš možnosť, tak aj parkovať) s otvoreným oknom. Inak, ako vetraním to nedostaneš von, a aj to bude trvať dlho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 A liehom to nepojde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr92 Vloženo 27. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 To máš blbé. Buď vymeníš palubnú dosku, alebo sa budeš musieť naučiť jazdiť (a ak máš možnosť, tak aj parkovať) s otvoreným oknom. Inak, ako vetraním to nedostaneš von, a aj to bude trvať dlho. Nějak nechápu o čem mluvíš ... Na palubní desku jak je výstražný trojúhelník a ovládání ventilátorů mi vytekla autovoňavka a nechala na plastech takové ošklivé skvrny které se mi zatím nepodařilo ničím odstranit.... Pro PyroSVK: ne líhem jsem to nezkoušel ale taťka to zkoušel trochu technickým benzínem a nic 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 WD40 údajně vyčistí ledacos. Ale jestli se tomu dá věřit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 e1 narážal asi na to že či to nesmrdí po tej voňavke v aute keď to vytieklo. Možno sa opýtať niekde v servise... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr92 Vloženo 27. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 Ne v autě nic nesmrdí je to tam již delší dobu (po prvním majiteli). A v servise taky asi nevědí protože to při koupi vezli na čištění a flek pořád zůstal i když se mi zdá že to krapet odbyli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 Alebo skús napísať tu poradna@autodetail.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr92 Vloženo 27. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 Díky zkusím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 Co půjde, to můsíš vyměnit, ony ty úžasné voňavky když vytečou totiž rády leptají plasty-proto je nepoužívám 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr92 Vloženo 27. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 My také ne ale bohužel předešlá majitelka ano , doufali jsme, že to při čištění aspoň z části odstraní ale prd. Vyměnit to půjde jde jen o rámeček kolem výdechů prostředních a plast na kterém jsou umístěny ovladače na ventilátor atd... ale ta cena těch plastů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 Na těch plastech je příkladná demonstrace toho co dýcháš v převoněném autě, a jak to asi "prospívá" dýchacímu ústrojí 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Jo tyhle sračky nepoužívám je to strašná žiravina co nejde nijak umýt když vyteče. Je lepší používat přírodní věci u kterých mám 100% jistotu a navíc ta pěkná vůně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Tak trochu offtopic ale pokud jde o prirodni vuni do auta , proc jeste nikdo nevymyslel vuni uzeneho nebo smazeny rizek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 8. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 Jozzi protože né každý chce aby mu v autě smrdělo jak v restauraci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 Jo tyhle sračky nepoužívám je to strašná žiravina co nejde nijak umýt když vyteče. Je lepší používat přírodní věci u kterých mám 100% jistotu a navíc ta pěkná vůně... můžeš dát nějaký tip, co používáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 Já osobně přešel z ambipurcar a obdobných věcí na california scents a veliká spokojenost 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 Také jsem měl několikrát ambipur, ale moc to nevonělo a za 14 dni bylo po tom, za mě také california scents, mám vyzkoušeno, že minimálně 1 měsíc to v autě voní, ale když to neotevřeš naplno, tak to i ty 2 měsíce vydrží. A cenově to vychází lépe než ambipur, který v obchodě stojí cca 150,- oproti california scents za 99,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 a california scents je teda na přírodní bázi jo? a kam tu plechovku ve Fábce umisťujete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr92 Vloženo 9. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 (editace) No já bych si to do auto dobrovolně nedal když vidím co to dokáže pokud to vyteče .... Já tam občas mrsknu stromeček a je to Editováno: 9. Listopad 2013, autor: Petr92 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 HjM: já ji dávám do držáku na pet láhev nebo co to je mezi předními sedadly za loketní opěrkou, zapadne tam přesně Je to založeno na nějakém přírodním vonném oleji či co, moc tomu nerozumím, ale píšou, že je to ekologický a biologicky odbouratelný produkt + nehrozí poleptání plastů a... vlivem rozletí parfému a pod.. Proto to používám 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 jo, tam jsem si myslel, že by to mohlo pasovat horší je, kam to dát v druhém autě, konkrétně Nissan Almera II, četl jsem v popisku k té vůni, že je tam pevný zip na připevnění, dá se to teda uchytit i bokem, kolmo? nevyteče z toho nic? Galvi: píšeš že minimálně měsíc, případně dva, u té vůně píšou, že pokud už to nevoní, stačí to nějak pokapat horkou vodou a voní to znova, ta výdrž jak uvádíš to už je i s tím pokapáním nebo čistě bez toho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 Já do toho nikdy nic nenaléval, ale také jsem četl, že stačí trochu teplé vody.. Měsíc bez problému, 2 když to nemáš otevřené na plno také vydrží.. Záleží jak moc to otevřeš a jak rychle to vyschne, pak už to tolik nevoní. Ale když jsem chtěl vyhodit jednu co jsem ty 2 měsíce v autě mít mohl a byla úplně vyschlá, tak jsem ji doma dal na stul a cítit tam jde pořád a to už tam leží skoro půl roku.. Jak dojedu domů, zkusím to s tou vodou . Ale když to vezmu kolem a kolem, tak té vůně máš po měsíci dost a už zase vymýšlíš jakou novou . Mám to vždy jen položené, když jsem to zkoumal, tak v tom je jen nějaký kus látky nebo něčeho napuštěného, rozhodně to v tom neplave, takže z toho není co vylít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 dobře díky za tipy, zatím používám vždycky vanilkový stromeček wunderbaum, tak možná zkusím změnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 Ja si z času na čas v aute prdnem. Mne to úplne stačí pre radosť a mám to aj zadarmo. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.