Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj všem,

chtěl bych se zeptat nemáte někdo zkušenosti s vyteklou voňavkou na palubní desce? Nedaří se mi to z těch plastů dostat :(.

Tak pokud se to někomu povedlo budu rád za tipy! :)

Díky moc 

Vloženo

To máš blbé. Buď vymeníš palubnú dosku, alebo sa budeš musieť naučiť jazdiť (a ak máš možnosť, tak aj parkovať) s otvoreným oknom. Inak, ako vetraním to nedostaneš von, a aj to bude trvať dlho.

Vloženo

To máš blbé. Buď vymeníš palubnú dosku, alebo sa budeš musieť naučiť jazdiť (a ak máš možnosť, tak aj parkovať) s otvoreným oknom. Inak, ako vetraním to nedostaneš von, a aj to bude trvať dlho.

Nějak nechápu o čem mluvíš :D... Na palubní desku jak je výstražný trojúhelník a ovládání ventilátorů mi vytekla autovoňavka a nechala na plastech takové ošklivé skvrny které se mi zatím nepodařilo ničím odstranit....

Pro PyroSVK: ne líhem jsem to nezkoušel ale taťka to zkoušel trochu technickým benzínem :D a nic :(

Vloženo

Ne v autě nic nesmrdí je to tam již delší dobu (po prvním majiteli). A v servise taky asi nevědí protože to při koupi vezli na čištění a flek pořád zůstal i když se mi zdá že to krapet odbyli... 

Vloženo

My také ne ale bohužel předešlá majitelka ano :(, doufali jsme, že to při čištění aspoň z části odstraní ale prd. Vyměnit to půjde jde jen o rámeček kolem výdechů prostředních a plast na kterém jsou umístěny ovladače na ventilátor atd... ale ta cena těch plastů :(

• o 2 týdny později...
Vloženo

Jo tyhle sračky nepoužívám je to strašná žiravina co nejde nijak umýt když vyteče. Je lepší používat přírodní věci u kterých mám 100% jistotu a navíc ta pěkná vůně... :)

Vloženo

Jo tyhle sračky nepoužívám je to strašná žiravina co nejde nijak umýt když vyteče. Je lepší používat přírodní věci u kterých mám 100% jistotu a navíc ta pěkná vůně... :)

můžeš dát nějaký tip, co používáš? :)

Vloženo

Také jsem měl několikrát ambipur, ale moc to nevonělo a za 14 dni bylo po tom, za mě také california scents, mám vyzkoušeno, že minimálně 1 měsíc to v autě voní, ale když to neotevřeš naplno, tak to i ty 2 měsíce vydrží. A cenově to vychází lépe než ambipur, který v obchodě stojí cca 150,- oproti california scents za 99,-   ;)

Vloženo (editace)

No já bych si to do auto dobrovolně nedal :D když vidím co to dokáže pokud to vyteče :( .... Já tam občas mrsknu stromeček a je to :D

Editováno: , autor: Petr92
Vloženo

HjM: já ji dávám do držáku na pet láhev nebo co to je mezi předními sedadly za loketní opěrkou, zapadne tam přesně  ;)  Je to založeno na nějakém přírodním vonném oleji či co, moc tomu nerozumím, ale píšou, že je to ekologický a biologicky odbouratelný produkt + nehrozí poleptání plastů a... vlivem rozletí parfému a pod.. Proto to používám  :kol-28:

Vloženo

jo, tam jsem si myslel, že by to mohlo pasovat :) horší je, kam to dát v druhém autě, konkrétně Nissan Almera II, četl jsem v popisku k té vůni, že je tam pevný zip na připevnění, dá se to teda uchytit i bokem, kolmo? nevyteče z toho nic?

Galvi: píšeš že minimálně měsíc, případně dva, u té vůně píšou, že pokud už to nevoní, stačí to nějak pokapat horkou vodou a voní to znova, ta výdrž jak uvádíš to už je i s tím pokapáním nebo čistě bez toho?

Vloženo

Já do toho nikdy nic nenaléval, ale také jsem četl, že stačí trochu teplé vody.. Měsíc bez problému, 2 když to nemáš otevřené na plno také vydrží.. Záleží jak moc to otevřeš a jak rychle to vyschne, pak už to tolik nevoní. Ale když jsem chtěl vyhodit jednu co jsem ty 2 měsíce v autě mít mohl a byla úplně vyschlá, tak jsem ji doma dal na stul a cítit tam jde pořád a to už tam leží skoro půl roku.. Jak dojedu domů, zkusím to s tou vodou  :kol-28: .

Ale když to vezmu kolem a kolem, tak té vůně máš po měsíci dost a už zase vymýšlíš jakou novou  :kol-28: .

Mám to vždy jen položené, když jsem to zkoumal, tak v tom je jen nějaký kus látky nebo něčeho napuštěného, rozhodně to v tom neplave, takže z toho není co vylít.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...