Publikováno Říjen 31, 201311 r Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem, zda lze vyměnit a koupit náhradní reprobedničku (zvukovou signalizaci) od parkovacích čidel. Mám přední i zadní čidla a repráček je nastaven na dva tóny (hlubší/vyšší) udávající, o které čidlo se jedná. Bohužel mi ten hlubší tón již repráček nepřehrává a nyní uvažuji o jeho výměně. Lze vůbec tento samostatný repráček zakoupit a je montáž snadná? Děkuji moc za Vaše rady
Říjen 31, 201311 r lze, je to v prostrednim sloupku ridice, celkem blbe se to pak sklada, ale jde to. Cena par stovek a vymena na pul hodky. Odchazi to pomerne hodne
Listopad 1, 201311 r Autor Dobrý den, děkuji. Procházel jsem internet, ale repráček samostatný jsem nenašel (vždy s celou sadou). Můžu poprosit o zaslání linku, kde by se takový repráček dal sehnat? Děkuji
Listopad 1, 201311 r pouze original, zavolej si na Jarov a podle VIN ti ho objednaji.. Na netu to asi nesezenes
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.