VAG BoBo Vloženo 31. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 Dobrý den, mám problém motor 1.2 HTP 47kW nedrží volnoběh po chvíli v nepravidelných otáčkách zdechne, po přidání otáček se chod motoru ustálí a dá se s tím jet. Cívky a svíčky, palivový filtr nové, VAG nepíše nic, jen když mrknu na blok 015 tak píše hodnoty vynechání hoření na některém válci 8, na druhém 2, na třetím 1, ale hodnoty se různě mění. Může mi někdo poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 31. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 a čo "otrepané" tlaky vo valcoch? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuttinko Vloženo 31. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 ja mám rovnaký motor ale na LPG a robilo mi toto isté na benzíne kedže boli asi špinavé benzínové vstreky pridreté ... čo ja viem? na radu plynárov som dal čistič vstrekov do benzínu vyšiel som plnú nádrž najprv sa auto vzpieralo a štrajkovalo potom sa to krásne rozbehalo teraz jazdí ohne probleme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 A co škrtící klapka,jako v tomto případě? http://forum.skodahome.cz/topic/123719-12-12v-chc%C3%ADp%C3%A1-p%C5%99i-startov%C3%A1n%C3%AD/?hl=volnob%C4%9Bh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 1. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 Klapka je čistá EGR odpojený, změřím tlaky, před nedávnem se vysypal kat a olej tam předchozí majitel také moc neřešil. Byl tam 10W 40 černý jako boty a ve filtru rozpadly ten zpětný ventil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 6. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 (editace) Na prostřením válci uštíply výfukový ventil který nadělal paseku ve vložce a na pístu, naštěstí to není moje auto Editováno: 6. Listopad 2013, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaveloSK Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Kolko to malo najazdene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Na prostřením válci uštíply výfukový ventil který nadělal paseku ve vložce a na pístu, naštěstí to není moje auto meral si tie tlaky,alebo si okamžite išiel dať dolu hlavu?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 10. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 (editace) Tlaky jsem měřil a na jednom válci tlak skoro nebyl. Auto najetých 169 000 km, majitel to měl od brachy takže poctivé km, jen ta údržba před tím hrůza. Nakonec byla levnější varianta sehnat druhý motor, ten vypadá docela OK, je z bouračky, má najeto kolem 15 000 km, ale stal docela dost, i když byl komplet. Editováno: 10. Listopad 2013, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 tak nech poslúcha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.