apikam Vloženo 8. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 Ahojte všetci , mám taký problém : Zasekol sa mi kufor a nie a nie ho otvoriť ! Mikro spínač je v poriadku počuť ho ako spína. Vie mi niekto poradiť ???? Prosím. Vopred ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neattom Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 Ahoj, nevím co máš tedy za auto, ale možná by mohlo pomoct toto: http://forum.skodahome.cz/topic/123627-nejdou-otev%C5%99%C3%ADt-5t%C3%A9-dve%C5%99e/ http://forum.skodahome.cz/topic/35964-zaseknute-otvaranie-5dveri/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apikam Vloženo 9. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 Toto mi nepomohlo , mám auto škoda superb I Kufor je na elektriku žiadne lanká. motorček funguje,len mám pocit ako keby lanko neodťahoval tu zavlačku na kufri. Cez zadné sedačky sa neviem tam dostať bo je oplechovaný. jediný otvor je lakťová opierka,kde je strašne malá ďiera. Som v koncoch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 nevím na jakém principu funguje odmykání klíčem, ale zkoušel jsi to? Jinak tenhle problém ti nezávidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 Klíčem by to měl jí otevřít ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apikam Vloženo 12. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Nejde to ani klúčom. Klúč má dve polohy : zapina a vypina elektriku v mikrospínači na otváranie kufra. !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Možná je to kravina a už si to zkoušel, ale nepsal si to. Zkoušel si podržet na klíči podržet to tlačítko kufru a otevírání kufru v předních dvěřích? Mě nefunguje otevírání manuálně, takže si kufr otevírám dálkáčem nebo tlačítkem v předních dveřích... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Je to fakt blbě vymyšlené. Já mám zamčené zadní dveře a taky s tím bojuju. Nechce se mi nějak věřit, že by soudruzi ve škodovce nemysleli i na tuhle věc. Určitě na to musí být nějaký fígl. Ale když na to koukám fyzicky, tak mě nic nenapadá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubfotbal Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 To netuším, čím by to mohlo být. Ale mně jde poslední dobou hrozně ztěžka otevírat kufr, tak snad mě to nečeká. I když to jsou asi jen vzpěry. Ty se dají nějak opravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 první a nejjednodušší způsob je zkusit je promazat.Pokud to nepomůže tak buď výměna a nebo repas.Někde na fóru je to zde již popsáno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 Vzpěry se dají opravit, na netu je nějaký moravák, co to dělá, ale je jednodužší je koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubfotbal Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 Nevíte prosím Vás, kde to tady foru najdu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 Ne na foru, ale na netu! http://gorcak.sluzby.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerry513 Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 Zdravim Vás. Včera som riešil lavý xenon, myslel som si že je vypaleny.štarer je ok lebo som ich skušal prehodit... a nakoniec to aj tak vypaluje poistku... Ale k veci,,, može s týmto nejako súvisiet že mi nejde teraz otvorit kufor? Ked stlacim tlacitko na klucku alebo na dvera ozve sa cvakanie ale otvorit sa neda... viete mi niekto pomoct ako ho otvorit? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 jednou se mi stalo něco podobného a bylo to tím, že jsem do zámku skřípnul nějakou tkaničku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerry513 Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 A jak si to nakonec otevrel?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerry513 Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 vyriešil sa ten problem? mam asi podobny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 Témata jsem sloučil. Příště napřed hledej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 vyrval jsem to nahoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerry513 Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Ok... sorry.. chyba odstranena.... bola zlomena pružinka na zámku. mechanizmus fungoval ale nevracal sa naspat... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Oťas Mc'Otto Vloženo 6. Květen 2018 Sdílet Vloženo 6. Květen 2018 V 27. 6. 2015 na 20:56, jerry513 napsal: Ok... sorry.. chyba odstranena.... bola zlomena pružinka na zámku. mechanizmus fungoval ale nevracal sa naspat... Mohl byste mi prosím poradit jak jste nakonec ten kufr otevřel, abyste se dostal k tomu zámku?? Budu mít stejný problém jako vy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.