Yosef Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 Nestalo se mi, že bych nedostal odpověď. Jednou to trvalo dlouho možná i cca 14 dní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiKy* Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 Najeto s "háčkem" od 17.ledna cca lehce přes 2 tis. km a klepu na dřevo a sděluji, že neklepe. Vlastně v autě nic neklepe, nic nevrže, jen na koskách drnčí posuvník pásů, ale mimo kostky taky klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 hm tak jsem nepodepisoval ani zadnou fakturu...tak snad tam to H mám:) rozebirat airbox nehodlam hlavne ze to neklepe chichi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 (editace) Stačí odšroubovat torx T-30,vyrvat ven filtrbox z pryžových čepů a na číslo je u H-čka dobře vidět. Editováno: 28. Březen 2014, autor: miklisek 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 (editace) Jen takovej blbej dotaz,musi se pri vymene toho silentbloku odpojovat baterka? Taky je vtipny ze mam ted v servisce vzadu dva zaznamy a oba vymena ulozeni prevodovky/))) Editováno: 29. Březen 2014, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 (editace) Jo musí, protože na silentbloku je uchycení lože baterky a bez odpojení to prostě nedáš. Proč se ptáš? S to serviskou je to divný, mě tam teda nic nenapsali. Ale ono je to ale vlastně jedno, protože stejně je to v jejich informačním systému uložený u VIN auta. Editováno: 29. Březen 2014, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 30. Březen 2014 Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 (editace) Ptam se proto ze kdyz mi daváli provizorni tak bylo evidentni odpojeni baterky (smazany najety km atd) a ted vse zustalo:) Editováno: 30. Březen 2014, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 30. Březen 2014 Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 (editace) ... Editováno: 6. Duben 2014, autor: suri. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 30. Březen 2014 Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 (editace) tak nevim jak to udelali bez odpojeni baterky ale mam tam taky H a dokonce termin vyroby na moje narozeniny hehe:) jen nevim jesli jsem tam zpatky dobre zacvakl ten filtrbox ten zadni cep mi prijde stupidni...trochu vuli to ma mit ne? Editováno: 30. Březen 2014, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. Březen 2014 Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 TO suri. uz ste to niekomu aj menili?...ak ano kolko kusov? pisane z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Březen 2014 Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 (editace) Nikomu to nemenili, nevis asi proc kdyz je vse v poradku a v servisech se s tim jeste nesetkali. Ten vyfoceny dil suriho je urcite jedin pripad v republice. :D:D:D:D Editováno: 30. Březen 2014, autor: Petrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 30. Březen 2014 Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 libero - zatiaľ jeden Fkový a jeden Háčkový , a jedno Háčko som ešte objednával ale nie je isté či je závada tam - auto ešte neprišlo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 30. Březen 2014 Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 ešte dodám , ten prvý silentblok si patrne majiteľ vyčítal niekde na nete lebo závada nebola celkom zrejmá , takže zatiaľ len jeden hlučný a predaných rapidov bolo dosť ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 30. Březen 2014 Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 Ptam se proto ze kdyz mi daváli provizorni tak bylo evidentni odpojeni baterky (smazany najety km atd) a ted vse zustalo:) Tak to ti asi dělal automechanik, který byl původně gynekologem, ti jsou schopni dělat výměnu ojnice skrz výfuk :-D. Možná byl línej a jen baterku odklopil, což mu tedy paradoxně přineslo zmenšený manipulační prostor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakoob Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Takže o víkendu v servisu proběhla menší reklamace (narovnávač pásu byl zaseklý a při vytahování se zasekával a krabatěl) a je vše OK. Při té příležitosti jsem se ptal na silentblok a servisák se podíval do ETKy podle VIN a prý tam mám už novej tedy H. Říkal taky, že nikdo neví a ŠA nikde neuvádí od kdy se H-čko do rapidů montovalo, ale že to prý jde vyčíst z PC podle konkrétního VIN. Moc tomu nerozumím tak doufám že neplácám nesmysly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 a kdy ti to vyrobili...nejlepsi je fakt se mrknout sam...jak psal miklisek...30torx vyrveš filtr box, mrkneš, a vratis to zpatky...5minut Udělali to fikaně ve škodovce když to v etce vyměnili za původní D a vlastně nikdo o ničem neví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakoob Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Vyrobeno 36/2013...kupoval jsem to jako skladovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Tak to bude zajímavý, prosím obětuj se a zkontroluj to u svého auta. Prosíííím.... Pozn.: mě při první výměně technik juknul do PC a řekl, že dle VINka tam mám mít 6Q0199555AS.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakoob Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 OK, jestli mi ho moje půjčí tak tam večer kouknu ale nemám doma nářadí, musím si ho vzít z práce... Říkáte že budu potřebovat jenom 30-ku torx? Nebo ještě něco? Oddělám vzduchový filtr a hned to uvidím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Jo, jenom torx T-30 a filtr vytrhnout směrem vzhůru z čepů, pak ho odklonit k čelnímu oknu. Hned to uvidíš, ale je to trochu schovaný pod ložem baterky a je to napsáno vzůru nohama. Ale je to vidět 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakoob Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 (editace) OK, kouknu a dám vědět... EDIT: aspoň si prověřím, jestli mě v servisu nemazal med kolem huby... Každopádně říkali, že už se s tím setkali a vyměňovali ho někomu. Mají o tom info takže kdo není z daleka a chce vyměnit tak doporučuji zajet tam a domluvit se... Editováno: 31. Březen 2014, autor: Jakoob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 (editace) Zdravim, takze mam po servise a zavada odstranena "posunutim zadných dorazov na kufry". Som si myslel ze si robia srandu . Lenze problem je v tom ze je teplo a neni to pocut, uvidim zajtra rano cca o 5 hod na "klepajucej ceste". Foto mojto D ako si tam stale spinka . Editováno: 31. Březen 2014, autor: tasum 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakoob Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 (editace) Takže změna, mám tam D... Asi se mám na co těšit.Jak pojedu kolem servisu tak to řeknu tomu servisákovi ať si strčí tu svou ETKu někam a uvidím jak se k tomu postaví. Pravda je ze mě to zatím nekřupe... Editováno: 31. Březen 2014, autor: Jakoob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 klasika...pokud ti to nebude klepat tak pockej do podzimu zaruku jeste budes mit... Jinakna ty fotce je super ta zkřivena pružina...kdo ví k čemu tam je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Tak to fakt vypadá, že ŠA (resp.VW) udělá vše pro to, aby se aféra jménem klepající silentblok nerozjela do moc velkýho rozsahu, resp. aby oddálili záruční opravy. Jestli začali H-čko montovat fakt až v březnu t.r., tak je to sakra velký počet aut s hrozící potencionální opravou za 2600Kč/auto. S nastávajícími teplými dny ale zmizí auta s Klepáním (ťukáním) v levé přední části vozu (podvozku), čas poběží a další várka oprav je čeká zas až v příští zimě. A koncern se potajmu modlí, aby byla ještě teplejší než letos..... Navíc instrukce ŠA zní jasně (jak mě to řekli při urgenci výměny provizoria): když to neklepe, nic se měnit nemá. Takže pokud nebudete "držky", který si budou stěžovat na všech frontách, nic se Vám nevymění. Nic v autě neklepe a dle ETKY ani není důvod, máte tam přeci inovovaný díl! Pěkně to má ŠA vymyšlený. Museli byste vědět, že tam máte opravdu D-čko a museli jste je donutit zkontrolovat a to před váma osobně, že tam není díl dle ETKY a vašeho VINka. tasum: fakt výsměch zákazníkovi, klepání zepředu od podvozku se řeší seřízením karoserie v zadní části auta...... Jakoob, zkus vytáhnout z technika jestli je nějaká informace v TPI. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.