Březen 28, 201411 r Nestalo se mi, že bych nedostal odpověď. Jednou to trvalo dlouho možná i cca 14 dní.
Březen 28, 201411 r Najeto s "háčkem" od 17.ledna cca lehce přes 2 tis. km a klepu na dřevo a sděluji, že neklepe. Vlastně v autě nic neklepe, nic nevrže, jen na koskách drnčí posuvník pásů, ale mimo kostky taky klid.
Březen 28, 201411 r hm tak jsem nepodepisoval ani zadnou fakturu...tak snad tam to H mám:) rozebirat airbox nehodlam hlavne ze to neklepe chichi
Březen 28, 201411 r Stačí odšroubovat torx T-30,vyrvat ven filtrbox z pryžových čepů a na číslo je u H-čka dobře vidět. Upraveno Březen 28, 201411 r od miklisek
Březen 29, 201411 r Jen takovej blbej dotaz,musi se pri vymene toho silentbloku odpojovat baterka? Taky je vtipny ze mam ted v servisce vzadu dva zaznamy a oba vymena ulozeni prevodovky/))) Upraveno Březen 29, 201411 r od rogerer
Březen 29, 201411 r Jo musí, protože na silentbloku je uchycení lože baterky a bez odpojení to prostě nedáš. Proč se ptáš? S to serviskou je to divný, mě tam teda nic nenapsali. Ale ono je to ale vlastně jedno, protože stejně je to v jejich informačním systému uložený u VIN auta. Upraveno Březen 29, 201411 r od miklisek
Březen 30, 201411 r Ptam se proto ze kdyz mi daváli provizorni tak bylo evidentni odpojeni baterky (smazany najety km atd) a ted vse zustalo:) Upraveno Březen 30, 201411 r od rogerer
Březen 30, 201411 r tak nevim jak to udelali bez odpojeni baterky ale mam tam taky H a dokonce termin vyroby na moje narozeniny hehe:) jen nevim jesli jsem tam zpatky dobre zacvakl ten filtrbox ten zadni cep mi prijde stupidni...trochu vuli to ma mit ne? Upraveno Březen 30, 201411 r od rogerer
Březen 30, 201411 r Nikomu to nemenili, nevis asi proc kdyz je vse v poradku a v servisech se s tim jeste nesetkali. Ten vyfoceny dil suriho je urcite jedin pripad v republice. :D:D:D:D Upraveno Březen 30, 201411 r od Petrrr
Březen 30, 201411 r libero - zatiaľ jeden Fkový a jeden Háčkový , a jedno Háčko som ešte objednával ale nie je isté či je závada tam - auto ešte neprišlo ...
Březen 30, 201411 r ešte dodám , ten prvý silentblok si patrne majiteľ vyčítal niekde na nete lebo závada nebola celkom zrejmá , takže zatiaľ len jeden hlučný a predaných rapidov bolo dosť ...
Březen 30, 201411 r Ptam se proto ze kdyz mi daváli provizorni tak bylo evidentni odpojeni baterky (smazany najety km atd) a ted vse zustalo:) Tak to ti asi dělal automechanik, který byl původně gynekologem, ti jsou schopni dělat výměnu ojnice skrz výfuk :-D. Možná byl línej a jen baterku odklopil, což mu tedy paradoxně přineslo zmenšený manipulační prostor.
Březen 31, 201411 r Takže o víkendu v servisu proběhla menší reklamace (narovnávač pásu byl zaseklý a při vytahování se zasekával a krabatěl) a je vše OK. Při té příležitosti jsem se ptal na silentblok a servisák se podíval do ETKy podle VIN a prý tam mám už novej tedy H. Říkal taky, že nikdo neví a ŠA nikde neuvádí od kdy se H-čko do rapidů montovalo, ale že to prý jde vyčíst z PC podle konkrétního VIN. Moc tomu nerozumím tak doufám že neplácám nesmysly...
Březen 31, 201411 r a kdy ti to vyrobili...nejlepsi je fakt se mrknout sam...jak psal miklisek...30torx vyrveš filtr box, mrkneš, a vratis to zpatky...5minut Udělali to fikaně ve škodovce když to v etce vyměnili za původní D a vlastně nikdo o ničem neví
Březen 31, 201411 r Tak to bude zajímavý, prosím obětuj se a zkontroluj to u svého auta. Prosíííím.... Pozn.: mě při první výměně technik juknul do PC a řekl, že dle VINka tam mám mít 6Q0199555AS....
Březen 31, 201411 r OK, jestli mi ho moje půjčí tak tam večer kouknu ale nemám doma nářadí, musím si ho vzít z práce... Říkáte že budu potřebovat jenom 30-ku torx? Nebo ještě něco? Oddělám vzduchový filtr a hned to uvidím?
Březen 31, 201411 r Jo, jenom torx T-30 a filtr vytrhnout směrem vzhůru z čepů, pak ho odklonit k čelnímu oknu. Hned to uvidíš, ale je to trochu schovaný pod ložem baterky a je to napsáno vzůru nohama. Ale je to vidět
Březen 31, 201411 r OK, kouknu a dám vědět... EDIT: aspoň si prověřím, jestli mě v servisu nemazal med kolem huby... Každopádně říkali, že už se s tím setkali a vyměňovali ho někomu. Mají o tom info takže kdo není z daleka a chce vyměnit tak doporučuji zajet tam a domluvit se... Upraveno Březen 31, 201411 r od Jakoob
Březen 31, 201411 r Zdravim, takze mam po servise a zavada odstranena "posunutim zadných dorazov na kufry". Som si myslel ze si robia srandu . Lenze problem je v tom ze je teplo a neni to pocut, uvidim zajtra rano cca o 5 hod na "klepajucej ceste". Foto mojto D ako si tam stale spinka . Upraveno Březen 31, 201411 r od tasum
Březen 31, 201411 r Takže změna, mám tam D... Asi se mám na co těšit.Jak pojedu kolem servisu tak to řeknu tomu servisákovi ať si strčí tu svou ETKu někam a uvidím jak se k tomu postaví. Pravda je ze mě to zatím nekřupe... Upraveno Březen 31, 201411 r od Jakoob
Březen 31, 201411 r klasika...pokud ti to nebude klepat tak pockej do podzimu zaruku jeste budes mit... Jinakna ty fotce je super ta zkřivena pružina...kdo ví k čemu tam je?
Březen 31, 201411 r Tak to fakt vypadá, že ŠA (resp.VW) udělá vše pro to, aby se aféra jménem klepající silentblok nerozjela do moc velkýho rozsahu, resp. aby oddálili záruční opravy. Jestli začali H-čko montovat fakt až v březnu t.r., tak je to sakra velký počet aut s hrozící potencionální opravou za 2600Kč/auto. S nastávajícími teplými dny ale zmizí auta s Klepáním (ťukáním) v levé přední části vozu (podvozku), čas poběží a další várka oprav je čeká zas až v příští zimě. A koncern se potajmu modlí, aby byla ještě teplejší než letos..... Navíc instrukce ŠA zní jasně (jak mě to řekli při urgenci výměny provizoria): když to neklepe, nic se měnit nemá. Takže pokud nebudete "držky", který si budou stěžovat na všech frontách, nic se Vám nevymění. Nic v autě neklepe a dle ETKY ani není důvod, máte tam přeci inovovaný díl! Pěkně to má ŠA vymyšlený. Museli byste vědět, že tam máte opravdu D-čko a museli jste je donutit zkontrolovat a to před váma osobně, že tam není díl dle ETKY a vašeho VINka. tasum: fakt výsměch zákazníkovi, klepání zepředu od podvozku se řeší seřízením karoserie v zadní části auta...... Jakoob, zkus vytáhnout z technika jestli je nějaká informace v TPI.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.