RaJ. Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 V SR servisi este nic nevedia som sa bol informovat ci sa ta informacia dostane na slovensko nikdo nevie....ked my vymenia a uznaju ten silentblok to budu premba male vianoce :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 Zdravím páni. Dnes som bol na reklamaciu klepania v ľavej prednej časti auta. Na skúšobnej jazde technik všetko počul a keď som sa ho pytal či vedia o tom tak s neho vypadlo že majú ktomu neaky obežník. Objednal ma na servis až o 10 dni, majú plno. Tak som zvedavý ako to dopadne, dám vedieť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BranoHelt Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 Pre RaJ Servisy na Slovensku už vedia. Pred chvíľou mi volali,že auto mám hotové,silenblok vymenený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BranoHelt Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 Tak už som s autom doma,silenblok vymenený,auto komplet umyté.Cesta domov bez klepania.Hurááááááá Chcem sa touto formou poďakovať všetkým Rapiďákom za ich príspevky na tomto fóre,ktoré mali určite vplyv na čo najrýchlejšie vyriešenie môjho problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUMIHA Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 Zdravím ŤA Braňo. V ktorom servise si bol. Pri koľkých km sa ti to začalo prejavovať? Ja mám zatiaľ nalietané 10 tis a chvála bohu nič. Dík za info. Milan. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BranoHelt Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 Čau Milan Bol som v IMPA ZA.Zo servisom som bol spokojný.Ak si dobre pamätám už keď som bol na servisnej prehliadke po 15tis. km. tak to už klepalo.Práve dnes som prekročil 20tis. km.Buď rád,že ti nič neklepe. Čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 mne to zaclo klepat na 4,5 :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaJ. Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 No super zeby sa to konecne rozhybalo buduci tyzden nastivim servis.Mne to zacalo klepat asi tak pr 13-14000km a klepe doteraz 17500km a hlavne rano ako svina ked je auto studene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakoob Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 Ahojte, chci se zeptat jestli se ten silentblok týka i SB nebo tam uz je to po modernizaci vychytáno? Nevím kdo z vás má lift a kdo SB. S autem jezdí moje drahá tak abych věděl jestli to cas od casu kontrolovat, protože ona si toho určitě nevšimne díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaJ. Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 Pre Jakoob Nie nemalo by sa to tykat rapidou SB tie us maju ten lepsi silentblok tyka sa to rapidou lift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 Já bych si tím tak jistej nebyl. H-čko se v ND objevilo až na záčátku tohoto března a motorová část je v rozpisech ND (kromě jiných částí) společná. Jediná kontrola je demontovat tu krabici vzduchového filtru a zkontrolovat to číslo, je dobře vidět navrchu tělesa silentbloku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 No ja sa asi budem chcet tiez presvedcit co tam ma takze to budem urcite demontovat a uz aspom viem kde zacat, dik miklisek. Potom dam foto. Inac by ma zaujimalo co tam teraz montuju do rapidov ci to D alebo H resp. dokedy D, odkedy H? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 Jo tak na to kromě ŠA zná odpověď jen děd Vševěd. Pokud by někdo z vlastníků novějších aut m.r. 2014 byl ochoten na to juknout, bylo by to fajn (a i v jeho ve vlastním zájmu....). Osobně si myslím, že se na ŠA řítí velkej problém, protože z bran všech závodů vyjelo velký množství aut a dotklo se to zrovna nejprodávanějších motorizací. Ale určitě to nebudou řešit nějakou svolávačkou a ty co se neozvou, že jim to klepe, vyřeší v rámci první servisní prohlídky po 2letech/30tkm - pěkně potichoučku jim to vymění a zákazník se nic nedozví. Nebo-li se to vyřeší servisní akcí, podobně jako byly úpravy softu, podložky pod turba atp.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 -vyřeší v rámci první servisní prohlídky po 2letech/30tkm - pěkně potichoučku jim to vymění a zákazník se nic nedozví. -Nebo-li se to vyřeší servisní akcí, podobně jako byly úpravy softu, podložky pod turba atp.. 1.určite nie 2.možno,ale vážne pochybujem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 tak já už mám klid vyměněno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 1.určite nie 2.možno,ale vážne pochybujem To víš, já jsem tu za optimisty :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Tak dnes jsem byl kontaktován ( po mnou psané urgenci), že byl kontaktován můj servis o přímé vyřešení mého problému a že díl 6RF199555H je v dostatečném množství skladem. Sice jsem nedostal bonus v podobě 10tis, ale to nevadí, tak snad už tento problém nebudu řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaJ. Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Pre Petrrr A kam si pisal staznost na aky mail? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BranoHelt Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Pre RaJ Ako si dopadol v servise? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaJ. Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Nebol som nestiham mam vela robory snad koncom tyzdna sa mi podari ist do servisu alebo buduci tyzden urcite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Na péči o zákazníka sks.service@skoda-auto.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaJ. Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Diki skusim napisat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 24. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 (editace) V patek jsem byl prezouvat gumy, tak jsem se zminil, jak to tedy je s tim definitivnim dilem (H), ze cekam na tu vymenu za provizorni, co mi tam dali. Technik mrkl do systemu, rika, ze dil je k dispozici, objedna ho a pak se pry ozve. Ani neresil jestli mi to s tim prozatimnim klepe nebo ne. Uvidime kdy se tedy ozve. Sice OT, ale u prezuti mne docela potesili cenou, menil jsem komplet za komplet, kontrolovali vyvazeni, jestli menili zavazi to nevim, chtel jsem doplnit kapalinu v ostrikovaci, a auto jeste umyli. Sumasumarum cena 570Kc. Aspon nejake prijemne prekvapeni. Editováno: 24. Březen 2014, autor: pusher... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Petrrrr diky ja psal na info a nic...tak jim du napsat znova na tvuj mail protoze proc to nekdo ma vymeneny a nekomu nechaj provizorium:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.