Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

To víš, dát cca 3000 za barevný proužek je mazec. Nakonec jsme se na to vyprdnul. 

Dá se to vůbec instalovat do stávajícího tapecu? 

Kolik to vůbec stojí? 

Ti nějaká VIN seženu 

Editováno: , autor: Clerfayt
Vloženo
před 29 minutami, hajo17 napsal:

to su vin cisla aut ktore maju  tie listy s ambientnym osvetlenom ze? a kde najdem cislo dielu? v skodovke?

Jo, ve škodovce. Ale občas neumějí hledat ani za pomocí VIN. Tak hodně štěstí... 

Ještě by mě zajímalo jak to máte vymyšlené? Kam ten ambi shine elektricky připojíte?

Vloženo

Díky. A pak přes dveřní konektor rovnou na svítící proužek...? Klidně  napiš piny, někomu by se to mohlo hodit. Nebo sem vyfoť schéma, jestli máš...

Co stojí ta sranda?

Vloženo (editace)

C61, C35, C36, C37 .vravis ze len jedna barva? nedaju sa vsetky?len by sa zislo cisla tych list .nemozem ich zohnat :(

Editováno: , autor: hajo17
  • o 2 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Zdravím,chci se zeptat když si koupím cele to nové světlo s i tím ambientním osvětlením a jen ho přehodím bude mi to normálně fungovat?

Děkuji za odpověď

• o 7 měsíců později...
  • o 3 měsíce později...
Vloženo (editace)

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli se dá do O3RS předFL dodělat to osvětlení ve dvěřích z FL verze a jestli nemáte tip na někoho, kdo to případně dělá.

new-octavia-combi-comfort-switcher-01.jp

Editováno: , autor: Dedek007
Vloženo

Ano dá, potřebuješ lišty s LED páskem do dveří, pak dveřní jednotku, a radio tuším MIB2,

Bohužel MIB1 toto nepodporuje, našel jsem celý tento postup a návod na nějakém ruském foru a když jsem si spočítal na kolik by mě tato sranda přišla, tak jsem se na to vykašlal...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...