Listopad 16, 201311 r A není to náhodou důsledek nějakého "šetření/ubírání" ve výbavě? Je to v ceníku,nebo konfigurátoru?
Listopad 16, 201311 r Hledal jsem všude a nic nenašel, je to divné, jako by to fakt ve fabrice zvorali..... zvláštní ze to Lucasse a nejen on maji v Ambition to opravdu vypadá jako by to s něčím souviselo.... s nějakou výbavou' ale jakou? Upraveno Listopad 16, 201311 r od Hravec
Listopad 16, 201311 r Autor Nerozumim tomu jaky dusledek ubirani ve vybave by to mohl byt - vybava na sebe musi preci sedet, kdyz neco uberes musi to stale nejak souhlasit s kompatibilitou jednotlivych prvku. Nicmene nic se neubiralo, standardni cesta: konfigurator, dealer, objednani, dodani, zadne zmeny se nedelaly.
Listopad 16, 201311 r Já nemyslím, že bys ty ubral ve výbavě, ale škodovka - je to u ní běžný postup, že potichu očesává výbavu. Například třeba u OII časem zmizel měkčený plast na zadních dveřích a nikde to nebylo uvedeno. Nebo zmizely naklápěcí opěrky hlavy na předních sedadlech atd. Netvrdím, že toto je stejný případ, jen mě to napadlo.
Listopad 16, 201311 r nebo jako zmizela aktivní kapota u O III a i další věci, vč označení motorizace na kufru, je to prostě snižování nákladů, aby nemuseli zdražovat...
Listopad 17, 201311 r Autor Aha uz chapu. To samozrejme nevim, jestli to byl tenhle duvod. Kazdopadne auto, ve kterem jsem videl tu lampicku s LED je cca o tyden nebo dva starsi (vyrobne starsi).
Listopad 17, 201311 r Pokud je to ta teorie o šetření v ŠA může to byt klidně pech a mohlo v te pauze mezi výrobou jít o zlomové týdny.... chtělo by to ověřit u novějšího auta,zda tam je.... pokud ne, naše teorie se naplnila, pokud tam bude, bude problém jinde....
Listopad 17, 201311 r Pořád jen ŠA šetří a nyní jim ČNB pěkně nasypala při vývozu 93% a při EUR 27,- kč tak nechápu neustálé šetření!!! Hrabe stát, firmy a chudá spotřebitel to zaplatí je to smutné!!!
Listopad 17, 201311 r Mas osvětlení vnitřních klik? Toto byl dotaz na předchozí příspevek, tedy na kačera.... RS by osvětlení klik mela mít, je to uvedeno v ceníku, proto dotaz na kačera, který RS má.... Upraveno Listopad 17, 201311 r od Hravec
Listopad 17, 201311 r Ja ambiente osvetleni mam (elegance + ligt assistant), uvidime, co ma nova za cca 2 mesice.
Listopad 17, 201311 r Řekl bych že nemám, ale skočím se podívat... O Mas osvětlení vnitřních klik? Toto byl dotaz na předchozí příspevek, tedy na kačera.... RS by osvětlení klik mela mít, je to uvedeno v ceníku, proto dotaz na kačera, který RS má.... Omlovam se, místo citovat jsem dal upravit....
Listopad 17, 201311 r Věřím ale ze to musí byt dobra věc, hlavně pro spolujezdce, kteří večer mnohdy smatraji a hledají kudy z auta.... samo někdo to může také považovat za zbytečně a rušivé....
Listopad 18, 201311 r Autor Zpet k difusnimu osvetleni - dnes mi dealer volal ze by to tam podle nej byt melo, takze bude nasledovat reklamace u SA.
Listopad 26, 201311 r Ledky mam. (1.4Tsi Elegance, zatmivaci zrcatko, keyssy, aj.) zadnou extra dovybavu co se tyce jakehokoliv osvetleni nemam !
Listopad 29, 201311 r Zpet k difusnimu osvetleni - dnes mi dealer volal ze by to tam podle nej byt melo, takze bude nasledovat reklamace u SA. Už máš nějaké zprávy ohledně reklamace u SA ? Podle toho jak to tady čtu, to tam máš mít... To aby si člověk při přebírání auto kontroloval, zda mu tam nedali jiné díly a jestli má vše co píšou. To mě příjde, že se dělá v bazaru u ojetiny a ne u nového auta.... Nevím jak se přes všechny jejich kontroly něco takového může stát... Upraveno Listopad 29, 201311 r od Napalm
Listopad 29, 201311 r Autor Zatím dealer nemá vyjádření od ŠA, předpokládám příští týden - dám sem pak update.
Prosinec 19, 201311 r Autor Tak finále - ve výrobě tam dali špatnou lampičku, takže mi ji vymění. Ale až někdy v lednu, údajně nějak váznou dodávky z ŠA Zatím aspoň vyzkoumali, že kabelový svazek tam je správný, takže to bude jen výměna kus za kus.
Prosinec 19, 201311 r v pondělí jak jsem byl v servisu jsme prolezli 5 úplně nových O III čekajících na zákazníky a jednu RS, všechny měly ledky na difuzní osvětlení, nicméně RS černý strop, ostatních pět béžový strop, tak jsme usuzovali, že třeba nějaké změny ve výrobě u standardního stropu, či tak něco, proto abych se vyhnul dalším atakům, ani jsem si netroufl sem tu informaci dát....
Prosinec 19, 201311 r Hmm, asi nějakej brigádník při montáži Hlavně že sis toho všim a ozval se... Zamímalo by mě, jestli ty delší termíny na dodávku dílů souvisí s delší dodací lhůtou OIII... měl jsem za to, že díly jsou (až na pár přípatkových výbav - ale to prodejce ví) a důvodem je, že nestíhá kapacitně výrobní linka...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.