Pawouk Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 A není to náhodou důsledek nějakého "šetření/ubírání" ve výbavě? Je to v ceníku,nebo konfigurátoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 (editace) Hledal jsem všude a nic nenašel, je to divné, jako by to fakt ve fabrice zvorali..... zvláštní ze to Lucasse a nejen on maji v Ambition to opravdu vypadá jako by to s něčím souviselo.... s nějakou výbavou' ale jakou? Editováno: 16. Listopad 2013, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
attim Vloženo 16. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 Nerozumim tomu jaky dusledek ubirani ve vybave by to mohl byt - vybava na sebe musi preci sedet, kdyz neco uberes musi to stale nejak souhlasit s kompatibilitou jednotlivych prvku. Nicmene nic se neubiralo, standardni cesta: konfigurator, dealer, objednani, dodani, zadne zmeny se nedelaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 No Pawouk to myslel trochu jinak.... psal o konfiguratoru.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 Já nemyslím, že bys ty ubral ve výbavě, ale škodovka - je to u ní běžný postup, že potichu očesává výbavu. Například třeba u OII časem zmizel měkčený plast na zadních dveřích a nikde to nebylo uvedeno. Nebo zmizely naklápěcí opěrky hlavy na předních sedadlech atd. Netvrdím, že toto je stejný případ, jen mě to napadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 nebo jako zmizela aktivní kapota u O III a i další věci, vč označení motorizace na kufru, je to prostě snižování nákladů, aby nemuseli zdražovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 Ano, přesně tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 jelikož mě to zajímá, hledal jsem, pročetl i německé fórum a nic nenašel :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
attim Vloženo 17. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Aha uz chapu. To samozrejme nevim, jestli to byl tenhle duvod. Kazdopadne auto, ve kterem jsem videl tu lampicku s LED je cca o tyden nebo dva starsi (vyrobne starsi). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Pokud je to ta teorie o šetření v ŠA může to byt klidně pech a mohlo v te pauze mezi výrobou jít o zlomové týdny.... chtělo by to ověřit u novějšího auta,zda tam je.... pokud ne, naše teorie se naplnila, pokud tam bude, bude problém jinde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Pořád jen ŠA šetří a nyní jim ČNB pěkně nasypala při vývozu 93% a při EUR 27,- kč tak nechápu neustálé šetření!!! Hrabe stát, firmy a chudá spotřebitel to zaplatí je to smutné!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 (editace) Mas osvětlení vnitřních klik? Toto byl dotaz na předchozí příspevek, tedy na kačera.... RS by osvětlení klik mela mít, je to uvedeno v ceníku, proto dotaz na kačera, který RS má.... Editováno: 17. Listopad 2013, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
attim Vloženo 17. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Řekl bych že nemám, ale skočím se podívat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Ja ambiente osvetleni mam (elegance + ligt assistant), uvidime, co ma nova za cca 2 mesice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Řekl bych že nemám, ale skočím se podívat... O Mas osvětlení vnitřních klik? Toto byl dotaz na předchozí příspevek, tedy na kačera.... RS by osvětlení klik mela mít, je to uvedeno v ceníku, proto dotaz na kačera, který RS má.... Omlovam se, místo citovat jsem dal upravit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
attim Vloženo 17. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Aha, OK. Každopádně kliky osvětlené nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 hravec: osvětlení klik mám, mám to stažený hodně dolů tak to není moc vidět. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Věřím ale ze to musí byt dobra věc, hlavně pro spolujezdce, kteří večer mnohdy smatraji a hledají kudy z auta.... samo někdo to může také považovat za zbytečně a rušivé.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
attim Vloženo 18. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 Zpet k difusnimu osvetleni - dnes mi dealer volal ze by to tam podle nej byt melo, takze bude nasledovat reklamace u SA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 Ledky mam. (1.4Tsi Elegance, zatmivaci zrcatko, keyssy, aj.) zadnou extra dovybavu co se tyce jakehokoliv osvetleni nemam ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 29. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 (editace) Zpet k difusnimu osvetleni - dnes mi dealer volal ze by to tam podle nej byt melo, takze bude nasledovat reklamace u SA. Už máš nějaké zprávy ohledně reklamace u SA ? Podle toho jak to tady čtu, to tam máš mít... To aby si člověk při přebírání auto kontroloval, zda mu tam nedali jiné díly a jestli má vše co píšou. To mě příjde, že se dělá v bazaru u ojetiny a ne u nového auta.... Nevím jak se přes všechny jejich kontroly něco takového může stát... Editováno: 29. Listopad 2013, autor: Napalm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
attim Vloženo 29. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 Zatím dealer nemá vyjádření od ŠA, předpokládám příští týden - dám sem pak update. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
attim Vloženo 19. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2013 Tak finále - ve výrobě tam dali špatnou lampičku, takže mi ji vymění. Ale až někdy v lednu, údajně nějak váznou dodávky z ŠA Zatím aspoň vyzkoumali, že kabelový svazek tam je správný, takže to bude jen výměna kus za kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 19. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2013 v pondělí jak jsem byl v servisu jsme prolezli 5 úplně nových O III čekajících na zákazníky a jednu RS, všechny měly ledky na difuzní osvětlení, nicméně RS černý strop, ostatních pět béžový strop, tak jsme usuzovali, že třeba nějaké změny ve výrobě u standardního stropu, či tak něco, proto abych se vyhnul dalším atakům, ani jsem si netroufl sem tu informaci dát.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 19. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2013 Hmm, asi nějakej brigádník při montáži Hlavně že sis toho všim a ozval se... Zamímalo by mě, jestli ty delší termíny na dodávku dílů souvisí s delší dodací lhůtou OIII... měl jsem za to, že díly jsou (až na pár přípatkových výbav - ale to prodejce ví) a důvodem je, že nestíhá kapacitně výrobní linka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.