Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

To víš, dát cca 3000 za barevný proužek je mazec. Nakonec jsme se na to vyprdnul. 

Dá se to vůbec instalovat do stávajícího tapecu? 

Kolik to vůbec stojí? 

Ti nějaká VIN seženu 

Upraveno od Clerfayt

to su vin cisla aut ktore maju  tie listy s ambientnym osvetlenom ze? a kde najdem cislo dielu? v skodovke?

před 29 minutami, hajo17 napsal:

to su vin cisla aut ktore maju  tie listy s ambientnym osvetlenom ze? a kde najdem cislo dielu? v skodovke?

Jo, ve škodovce. Ale občas neumějí hledat ani za pomocí VIN. Tak hodně štěstí... 

Ještě by mě zajímalo jak to máte vymyšlené? Kam ten ambi shine elektricky připojíte?

Tipoval bych že to má hajo vymyšlené, když do toho chce jít. Asi to nebude jen tak. 

Koukal jsem do DP, ale mám starou verzi predfaceliftovou a tam ambi ještě není. 

napojis to na bcm jednotku. konektor C a chces vediet aj piny?potom to len nakodujes a fakci

Upraveno od hajo17

Díky. A pak přes dveřní konektor rovnou na svítící proužek...? Klidně  napiš piny, někomu by se to mohlo hodit. Nebo sem vyfoť schéma, jestli máš...

Co stojí ta sranda?

S tím kódováním to není tak jednoduché, skončíš na jedné barvě.

C61, C35, C36, C37 .vravis ze len jedna barva? nedaju sa vsetky?len by sa zislo cisla tych list .nemozem ich zohnat :(

Upraveno od hajo17

Pokud přijedeš na nastavení ke mě, tak budou fungovat všechny(počet omezen jen verzí BCMky, tj. minimálně 3 barvy)

Ferdo pls, ta barva odpovídá velikosti proudu? Nebo jak se mění?

tak sa chcem do toho pustat ale zatial som nezohnal cisla dielov tych list. :( jedine na tom stojim...

Světelné LED moduly jsou připojené na LINu. Vše řídí správná data.

ferda nevies zistit cislo tych list?

Např: 5E0867061C, 5E0867062C, 5E0867067C, 5E0867068C(black piano)....

impa slovensko 44e

musim im povedat cislo dielu alebo vin cisli.podla mojho by mi prisli bez ambientneho osvetlenia.posielam foto listy mojej farby.tak ktore cislo dielu bude ono?

20171014_181157.jpg

• 2 měsíce později...

v současné generaci to určitě nebude v originále

To je sice možný, ale v tomto má @Habi001 stoprocentní pravdu. V současné generaci ne.

• 1 měsíc později...

Zdravím,chci se zeptat když si koupím cele to nové světlo s i tím ambientním osvětlením a jen ho přehodím bude mi to normálně fungovat?

Děkuji za odpověď

• 7 měsíců později...

To je I včetně led pásku?

Např: 5E0867061C, 5E0867062C, 5E0867067C, 5E0867068C(black piano)....

Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk

• 3 měsíce později...

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli se dá do O3RS předFL dodělat to osvětlení ve dvěřích z FL verze a jestli nemáte tip na někoho, kdo to případně dělá.

new-octavia-combi-comfort-switcher-01.jp

Upraveno od Dedek007

Ano dá, potřebuješ lišty s LED páskem do dveří, pak dveřní jednotku, a radio tuším MIB2,

Bohužel MIB1 toto nepodporuje, našel jsem celý tento postup a návod na nějakém ruském foru a když jsem si spočítal na kolik by mě tato sranda přišla, tak jsem se na to vykašlal...

Dnes som si zohnal tie listy s ambientnym osvetlenim. ako vyberiem tie listy z tapaciru? neviete niekto?

20190217_154357.jpg

20190217_154344.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.