libero Vloženo 30. leden 2016 Sdílet Vloženo 30. leden 2016 To skorej zabudne kde si ho odložil,lebo sa to vôbec nemení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 30. leden 2016 Sdílet Vloženo 30. leden 2016 tak raz možno bude mať historickú hodnotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oroboss Vloženo 5. Únor 2016 Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 (editace) Ďakujem všetkým za rady, mal som tiež problém s termostatom 1K0121113A, ani po 170KM jazdy nebola teplota chladiacej kvapaliny na 90 °C , pri miernej jazde max. 60-70 °C , pri 150 KM/hod na diaľnici to už stúplo ako tak na 90 °C. V servise som ich nasmeroval, povedal, kde majú čo vymeniť, oni že takú opravu tu ešte nemali. Po výmene všetko vporiadku, teplota skočí na 90 °C po 5-10 KM.Cena aj s výmenou 40 E. Editováno: 5. Únor 2016, autor: oroboss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommir Vloženo 16. Březen 2016 Sdílet Vloženo 16. Březen 2016 Zdravím všechny, moc děkuji tomuto fóru, kde jsem našel odpověď na klesání teploty chladící kapaliny. Jen škoda, že jsem se sem nepodíval dříve, mohl jsem ušetřit 2 300,. korun za výměnu hlavního termostatu. Navíc mi v autorizovaném servisu a dokonce i technik přímo u výrobce sdělili, že se jedná po normální jev, kterého si nemám všímat. Dnes jsem nechal vyměnit termoregulátor před chladičem oleje DSG a vše je v naprostém pořádku, motor se rychle ohřeje a hlavně se už neochlazuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Březen 2016 Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 ono,zasa časté návštevy tady aj pre zmenu škodia ..všetko s mierou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boriso11 Vloženo 17. Duben 2016 Sdílet Vloženo 17. Duben 2016 (editace) Moze sa to stavat aj ked je vonku uz teplejsie? cca 15°C? Ci moze byt problem aj inde? Editováno: 18. Duben 2016, autor: boriso11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boriso11 Vloženo 22. Září 2016 Sdílet Vloženo 22. Září 2016 tak nizke teploty sa nam vracaju a mne sa pri cca 11 stupnoch motor ohrieva 20km (kludna jazda) ak chvilku spomalym alebo idem na zotrvacnost teplota pada. Nechcem vediet co to bude robit ked bude -10. Pytam sa. Bude zly len ten termoregulator? alebo aj hlavny termostat ked su tie teploty neni az tak nizko a uz ma auto s teplotou problem? alebo staci vymenit ten termo? inak pri vymene toho termoregulatoru treba aj vypustat vodu zo systemu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 22. Září 2016 Sdílet Vloženo 22. Září 2016 Těžko radit, mě se ohřeje auto ale určitě dřív - klidná jízda 10-15 km a teploměr ukazuje "90"..... a to jedu první 3 km z kopce dolů a brzdím jen motorem. Když jsme měnili termoregulátor, tak jsme vodu nevypouštěli. Jen jsem s autem zajel do dílny (motor nebyl ještě ohřátý - jinak hrozí že se spálíš), rozpojili hadici - tu jsme hned ucpali připravenou benzínovou zapalovací svíčkou obalenou v hadru :-D .... tak nám vody uteklo jen trochu. Samozřejmě si připrav kapalinu na případné dolití Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boriso11 Vloženo 22. Září 2016 Sdílet Vloženo 22. Září 2016 (editace) No mam nabehane 203tis.km. Tak som to chcel spravyt tak ze dam hned vymenit rozvody a s nimi sa vypusti voda a vymeni sa aj ten regulator. no chcel som len vediet ci mam podobne priznaky ako aj iny pri zlom tom termoreg.aby som zasa nezistil ze sa problem nevyriesil a musel by som menit aj hlavny termostat a zas vypustit vodu. Ale to zistim az ked to bude nahodene Ale ked to ide aj s vodou vymenit tak to mozno skusim. to by bolo super. Ten betar je pod baterkou vsak? Editováno: 22. Září 2016, autor: boriso11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 23. Září 2016 Sdílet Vloženo 23. Září 2016 Je to spíš pod sáním ( filtr-box dej ven ). Přístup je tam fajn, práce celé 20 min. Investice pár korun (667,- Kč) Na fotce vidíš, že nám z toho zase tolik nevyteklo :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keymaker Vloženo 24. Září 2016 Sdílet Vloženo 24. Září 2016 tenhle pohled znám :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boriso11 Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 Tak dnes meneny... Zmena okamzita! na 3 km sa mi auto ohrialo na 90. Pred tym nestacilo ani 20... takze dakujem vsetkym! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 27. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 (editace) Nazdar kamaráti. Superb 2.0CR DSG 103kw, 240 000km Mam superba ešte len chvíľku ale zaznamenavam teraz v tychto chladnejších dňoch že sa auto nechce zahrievat.. Včera som si to odsledoval . prejdenych 160km, teplota vody nepresiahla 60st. a teplota oleja bola maximalne 73st. ....... Vďaka tomuto super foru som sa dočítal že stačí vymeniť termoregulator. Teraz otazka na vas co ste ho menili... Lepšie kúpiť original diel (30€) Alebo prvovyrobu nemecko (20€) Ďakujem za odpoveď Editováno: 27. Říjen 2016, autor: stenly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 27. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 kup origo a mas klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boriso11 Vloženo 27. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 Tiez som volil original priamo zo skodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 28. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2016 Dik chlapci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2016 origo,určite ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kami71 Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 Ahoj zdravím mám passat b7 kód motoru cffb, mám stejný problém auto se zahřeje na 90 stupňů a teplota padá,když objednám termoregulator u dsg zvládnu vyměnit sám?když to rozpojím výtečné chladivo?nemáte prosím stručný návod? Moc děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2016 za tú chvíľku čo to rozpojíš a vymeníš toho veľa nevytečie ...já používam plastové svorky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Golfino Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 (editace) Čaute po přečtení zdejšího vlákna jsem se i já pustil do výměny. Děkuji všem co se tady toho zúčastnili a přišli na problém. I mě se auto nezahřálo více jak 80stupňu a když jsem jel okresky tak dokonce se motor ochlazoval až třeba na 50 stupňů. Chtěl jsem termostat také očistit, ale nepomohlo. Raději radím, aby každý koupil termostat nový. Stál mě po známosti se slevou 480kč. Výměna opravdu 20min. Na fotkách vidíte jak má vypadat originál jak by měl vypadat zastrčený. A na druhé je tyčinka více venku tím pádem termostat nedovíral a stále propouštěl vodu. Tom Editováno: 7. Prosinec 2016, autor: Golfino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Hejhal Vloženo 2. leden 2017 Sdílet Vloženo 2. leden 2017 Ahoj, zdravím vás všechny v novém roce a chci se zeptat jestli jste někdo dodělával termoregulátor do CBBB. Já ho tam nemám a auto se ohřívá dost dlouho, chci se zeptat jestli by tato součástka pomohla lepšímu ohřívání.Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 2. leden 2017 Sdílet Vloženo 2. leden 2017 mas dsg? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*F* Vloženo 2. leden 2017 Sdílet Vloženo 2. leden 2017 Taky mám DSG a nemám ten regulátor, jak jsem zde již zmínil, kód CBAB, což je v podstatě stejná řada motorů. Mělo by smysl regulátor mezi hadici vložit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Hejhal Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 Ano mám DSG. Také řeším jestli by bylo dobré tam ten termolegurátor vložit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 ja bych ho tam vrazil podle me to nemuze nic udelat jenom zlepsit situaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.