Publikováno Listopad 19, 201311 r Trochu mě zarazila fotka Superbu z UK... přijde vám normální, že ruční brzda je na straně spolujezdce?
Listopad 19, 201311 r ano, i otervírání kapoty je nalevo, dost si na to Britove nádavaj v briskoda.net. Nicméně jinak jsou z toho auta nadšení - hlavně rodiny a karavanisti
Listopad 19, 201311 r Mají mít volant na správné straně. Ale je to úlet, to je fakt, hlavně ta kapota. Jak je kulisa převodovky, stejná jako s řízením vlevo?
Listopad 19, 201311 r Jezdil jsem s Hyundaem i30 v automatu UK verze a razeni pedalu se nijak nelisilo, jak je na tom manual nevim.
Listopad 19, 201311 r Autor Pedály jsou zde: Celá palubka je jiná a oni se vykašlou na "blbej" Jumbobox? Otvírání motoru je drobnost.. tam se v UK stejně leze jen v servisech :-)
Listopad 19, 201311 r Ono to nebude si myslím jen o Jumboboxu, ale i o vedení lanovodů od ruční brzdy a rozvodu vzduchu pro zadní místa.Prostě se jim to nevyplatilo.
Listopad 19, 201311 r Autor A nestačilo by použít Jumbobox pro vozy určené do Austrálie? (Fotka z australského katalogu)
Listopad 19, 201311 r To se mi nějak nezdá, i ovladač světel je zrcadlově obrácen. A kapota nejde v Australské verzi otevřít vůbec. Řekl bych, že je to fotomontáž.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.