ondikTDI Vloženo 5. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2013 to se mi zda sakra divny. ja mam stejny problem vpodstate a vstriky tam mam origo to nikdo nevytahoval nikdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stejv Vloženo 5. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2013 Právě že ne. Jediný jak se to předtím projevovalo, byly jen ty špatný starty a velká spotřeba. Jinak výkonově sem nic nepoznal, a do nouzáku to taky nešlo. Když se nastartovalo tak chod motoru byl taky pravidelný. Byla tam taky nastavená větší dávka paliva, jestli to na to mělo taky nějaký vliv nevím. Ale opravili to jen softowě a tu dávku stáhli na normal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stejv Vloženo 5. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2013 Taky jsem se ale dozvěděl, že ten motor je označení ASZ, ale nějaký díly tam jsou na motor ATD (nejsem si jist 100% s tím označením), ale že to na to nemá žádný vliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migel249 Vloženo 5. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2013 Napadlo mě, že bys tam mohl mít vstriky z BLT, což je motor z FRS, jen plní vyšší normu a má právě vstriky BA, který mají vliv na euro normu. Pokud tam byla nastavena vyšší dávka paliva, tak by to asi být poznat nemělo, každopádně je to prasarna.. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stejv Vloženo 5. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2013 Ano to je to označení... Sou tam vstřiky BA, jestli to má vliv na euro normu tak je mi to už vše jasný. Auto je dotaženo z německa. Kde musejí splňt určitou euro normu aby mohli do města. Tak někdo trochu experimentoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migel249 Vloženo 5. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2013 Tak to bych řekl, že se asi tak moc zase nestalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 7. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 tak me uz se to hdoen zhorsuje stridave mi vdzycky jeden vstrik po startu ukaze hodne rozdilnou korekci asi tam je neco spatne bud cele vstrik nebo komprese nevim po startu vyleti bilej dym,ale trvale nekouri jen vyleti a pak uz vpohode postupne se korekce srovnaji na normu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stejv Vloženo 7. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 Me to predtim po startu v zime taky vyvalilo bilej dym z vyfuku a pak za jizdy nic (jen vyjimecne asi 2x to coudilo i za jizdy bile)... tes uz to ale nedela a startuje paradne ;-) ... jen 1. Rano po uprave to za studena zase zakuckalo, ale chytlo hned... jinak zatim je vse ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 tak me se neco asi poradne vysralo. ted to huli na volnobeh bile po startu aj po 2 km jizdy tedy studeny. start je cim dal horsi aj kdyz je auto v garazi,tak zastudena nechce napoprve cgytnout musim proste vypnout klicek a tocit znova a chytne se skobrtnutim. dlouho tocit nepomuze. mohla by to dleat aj ta baterka? nebo mam jit radej udelat krouzky na vstrikach? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonzák Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 (editace) ondíku a nebude to tím že jseš favoV6 ? http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=73&t=279580&p=2864756 Editováno: 11. leden 2014, autor: bonzák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.