McMichal Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Ahoj. Muže mi prosim někdo poslat přesný návod jak nastavit odstřikovače tak, aby nejprve strikali na sklo a třeba po 5ti vteřinách na světla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Vypnout světla aspoň na obrysovky, odkódovat ostřiky světel z výbavy, vyndat pojistku na ostřik světel. Není to jako u O2, kde to stříkalo po určitém čase, ale stříká to hned a pak každé páté zmáčknutí nebo tak nějak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 29. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 (editace) Ostřik světel by se měl zapnout (pokud světla svítí) po 1. vteřině stříkání na sklo (poprvé a pak až káždé páté použití ostřikovačů) Editováno: 29. Listopad 2013, autor: prassat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AR1 Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Mám dotaz - mám vypadlou hadičku od trysky světlometu - jak se k ní dostanu? V servisu mi řekli, že si vysunou trysku přes diagnostiku a nasadí to. Jde to nějak lidsky, doma? Nic za to nechtějí, jen ať přijedu a nechám jim tam auto na 2 hodiny ale to jsou pro mě s cestou tři hodiny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 skusil by som to cez hmlovku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeFSI Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 (editace) Nevím jak by to chtěli dělat přes diagnostiku, když je tryska ovládaná tlakem.. Jinak bych tam taky zkusil sáhnout přes mlhovku a nasadit.. Editováno: 29. leden 2015, autor: GeorgeFSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AR1 Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 Možná jsem se nepřesně vyjádřil, vytáhnou ji nějak jinak, na dílně. Ale to je mě i celkem jedno jak to udělají oni, rád bych si to udělal sám :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AR1 Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 Tak jsem využil alespoň přes okno hezkého počasí a s baterkou prolezl předek (zima na ruce jako blázen). K hadičce je normálně přístup horem. Mě drží, nepovedlo se mi ji stáhnout, možná má protikus nějaký zámeček. Dolil jsem kapalinu aby to teklo a strčil ruku po celé trysce. Teče to na ní až úplně vepředu, tam vidět není. Naštěstí vždy vyteče jen trubka co je od hrdla k nádržce, nádržka je níž než tryska. Jinak mi ostřikovače normálně fungují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AR1 Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Jen info - krytku opatrně šroubovákem vypáčit a potom jde tryska částečně ručně vytáhnout. (zase opatrně). Po výměně trysek ostřikovač stále teče, takže bude výměna celého ostřikovače. (přede mnou se bavili, jestli to půjde vyndat horem nebo sundavají i nárazník. škoda dealer. Trochu se bojím :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohouszaoral Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Čau mechanici,já dostříkal uplně,prostě nejdou a docela mě to štve...Musím to vyřešit.. Kde začít? Mají ostřikovače světel samostatnou pojistku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Nečteš ani zde fórum ani návod k obsluze. Mají, pojistka č.36. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Golfino Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 Prassat nebo Waikiki: Poradíte jak deaktivovat teda ten ostřik světel přes VAG? Jezdím denně do práce přes cestu kde stále jezdí tatry. A vždy mi zamarasí skla. Jak ostřikuji skla tak pokaždé ostříkne i světla a tak mám nádobku co týden v háji. Teď přes zimu je to velice neekonomické. Jak tedy vyndat přes VAG ostřiky z výbavy. Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 (editace) Deaktivace ostřiku světel Zvolte jednotku 09 (centrální elektrika) Kódování -> Funkce 07 Byte 20 zakázat Bit 5 http://www.stemei.de/pages/coding/skoda-superb-3t/scheinwerferreinigungsanlage.php Editováno: 15. Prosinec 2015, autor: prassat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Golfino Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 (editace) DÍKY VYZKOUŠÍM Editováno: 15. Prosinec 2015, autor: Golfino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.