Přejít na obsah

Ostřikovače světel


McMichal

Doporučené příspěvky

  • o 1 rok později...

Mám dotaz - mám vypadlou hadičku od trysky světlometu - jak se k ní dostanu? V servisu mi řekli, že si vysunou trysku přes  diagnostiku a nasadí to. Jde to nějak lidsky, doma? Nic za to nechtějí, jen ať přijedu a nechám jim tam auto na 2 hodiny ale to jsou pro mě s cestou tři hodiny...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem využil alespoň přes okno hezkého počasí a s baterkou prolezl předek (zima na ruce jako blázen). K hadičce je normálně přístup horem. Mě drží, nepovedlo se mi ji stáhnout, možná má protikus nějaký zámeček. Dolil jsem kapalinu aby to teklo a strčil ruku po celé trysce. Teče to na ní až úplně vepředu, tam vidět není. Naštěstí vždy vyteče jen trubka co je od hrdla k nádržce, nádržka je níž než tryska. Jinak mi ostřikovače normálně fungují.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen info - krytku opatrně šroubovákem vypáčit a potom jde tryska částečně ručně vytáhnout. (zase opatrně). Po výměně trysek ostřikovač stále teče, takže bude výměna celého ostřikovače. (přede mnou se bavili, jestli to půjde vyndat horem nebo sundavají i nárazník. škoda dealer. Trochu se bojím :-))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...
  • o 6 měsíců později...

Prassat nebo Waikiki: Poradíte jak deaktivovat teda ten ostřik světel přes VAG?

 

Jezdím denně do práce přes cestu kde stále jezdí tatry. A vždy mi zamarasí skla. Jak ostřikuji skla tak pokaždé ostříkne i světla a tak mám nádobku co týden v háji. Teď přes zimu je to velice neekonomické. 

 

Jak tedy vyndat přes VAG ostřiky z výbavy. Díky za info. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...