Tragedie_v_JZD Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 No sláva... teď ze sebe udělat kokota i před těma, co ho bránili .... teď už jen doufám, že až se někdy vymeleš, tak to neodnese nikdo další. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Ty jooo, to bylo hustý.....to bych chtěl taky umět. PS: Co jednou internet schvátí, už nikdy nenavrátí. Ne že bych ti to přál, ale až jednou nedejbože někoho sejmeš, nebo se připleteš k nějaké nehodě (což je dnes dřív jak nové boty) tak ti ty videa nad kterýma se zde mudruje (onanuje)přičte orgán k dobru. Pěkný zbytek svátků všem a pamatujte, že cituji:"nejhorší je srážka s blbcem". Tak se vyhýbejte jak jen to je možné. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuttinko Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Nic ma na tom videu neprekvapilo odhadol som ta presne, bohuzial takychto .... jazdi po cestach cim dalej viac, aj v mojom okoli,vacsinou vyrastkovia s kapucnou na makovici... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Teď se není čeho zastávat, video je dost bezohledné vůči ostatním účastníkům. To ostřejší projetí zatáčky vem čert, jsou to tvoje gumy ale ten zbytek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Ještě, že jezdíš na Slovensku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Teraz mozte na mna nadavat netuším, co na tom videu mělo být zajímavé... akorát jsem tam "viděl" dobytka, co porušuje předpisy a ohrožuje ostatní účastníky provozu... doufám, že si to auto někde rozseká a nebude mít čim jezdit... good luck!!! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 Nechápem, že prečo z toho robíte kovkojku a tvárite sa ako keby ste nikdy žiaden predpis neporušili. Mne sa napr. ten manéver o 2:10 páčil, elegantne to vyriešil. Tiež nemám rad vodičov ktorí brzdia pred križovatkou keď je ešte zelená. Ďalší manéver bol tiež elegantný. On síce prerušil predpisy, ale reč o ohrození tu nemôže byť. Maximálne toho druhého vodiča prekvapil. Ostrejšie prejazdy zákrut a nejaké prejazdy na oranžovú nie sú koniec sveta. Nikto tam nebol ohrozený, akurát to ešte chce lepšie spoznať správanie limitov svojho auta.A k tým ostatným videám. Ako ste mohli vidieť, tak síce jazdí rýchlo ale to že nepredvída nemôžete tvrdiť. Napriek väčšej rýchlosti vždy zastavil, na rozdiel od debilov ktorí išli cez ten kruháč naozaj ako keby boli na hlavnej, úplne bez spomalenia a presvedčenia sa, či majú voľnú cestu. Radšej nech je na cestách 2x viac takých ako ANDi, namiesto tých motákov, ktorí nedávajú prednosť, nepoužívajú spätné zrkadlá, smerovky sú pre nich neznámy pojem a motajú sa na hlavných ťahoch ako na cvičnej jazde v autoškole.V piatok som s nimi užil. Síce nasnežilo, ale aj na úplne dobre zjazdných úsekoch sa podaktorí vláčili 25-30 km/h, a to do kopca (kde je brzdná dráha ešte kratšia). A potom sa čudujeme, že pri pár centimetroch snehu kolabuje doprava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 A jéje další slovenský......jak to napsat slušně nevím. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANDi Vloženo 15. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 Hele, neviem ako ste tu na tom s anglictinou, nazov videa hovori za vsetko... "Obcas aj ja jazdim ako curak..." To video nie je nic ine, len vlastna sebakritika a ukazka mojich prasaren. Mno, teraz budete mat radost, za posledne mesiace predo mna na kruhaci nikto nevletel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 celkem se mě líbí, jak tě tady flamovali. no nevím, nic hrozného mě od tebe nepřišlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANDi Vloženo 4. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 https://www.youtube.com/watch?v=KyLHKlcWDh8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANDi Vloženo 8. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANDi Vloženo 15. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 https://www.youtube.com/watch?v=8rz8xqLkm0k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANDi Vloženo 28. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2015 (editace) https://www.youtube.com/watch?v=rFDuA6dkdBgK tomu prvemu; V jednosmerke neosvetleny cyklista iduci v protismere, policajti prejdu popri nom a pokojne pokracuju dalej. Editováno: 28. Březen 2015, autor: ANDi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANDi Vloženo 9. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANDi Vloženo 17. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANDi Vloženo 19. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Jako vždy, největší debil je řidič auta s kamerou. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 20. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2015 Nedá mi to a musím se taky přidat. Zajímalo by mě, jestli sem dá i nějaký video, až ho někdo sestřelí (třeba při předjíždění zprava). Pán řidič si totiž myslí, že nejlepší řidič je on a na to většinou každý debil dojde. Na silnici musí být člověk obezřetný a přemýšlet i nad tím, že se občas objeví něco, co sice není úplně O.K., ale musí to vzít prostě s úsměvem. Takových kokotů, co spěchají (mimochodem by mě zajímalo docela, kam pospícháš, asi máš brutální práci a musíš být všude včas) a pak se vysekají před cílem už bylo hodně. Myslím si, že to bude ten typ člověka, který má v sobě nějaký problém a nedokáže se vyjádřit jinak, než klaksonem za volantem auta. Asi párkrát dostal na držku a v autě se cítí v bezpečí. Otázka času, co vytroubíš někoho, komu se to nebude líbit a dostaneš po kebuli... 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANDi Vloženo 4. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Hudba dobrý ... ale z toho klaksonu by mi prasknul ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 (editace) No zkoukl jsem tvé videa a asi bych ti taky nechal vymontovat klakson z auta a nebo by jsi dostal elektrošok při každém použití .. A mnohdy bych to tvé troubení bral jako neopodstatněné .. hlavně na kruháčích. A docela odvaha v tom posledním videu objíždět auto zleva přes 2 pruhy v protisměru .. Já bych ho vzal zprava. Myslím že o tobě dobře věděl a tak nedokončil odbočení s vědomím že stojí v cestě.. Podle toho videa jsi tam taky nejel zrovna malým tempem .. A jízda na červenou na semaforu když tam jede druhé auto? Běžná událost .. Někdy na takovém semaforku prostojím i 10-15 minut to už je o nervy obzvlášť když nic nejede a je tam zbytečně dlouhá prodleva .. PS: neříkám že jezdím jako svatej a extra podle předpisů, taky mnohdy jezdím jako prase ale teda ty jsi utroubené prase Editováno: 15. Září 2015, autor: Petrkiller 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 Andi... jezdíš přes plnou, na dálnici se lepíš na auta před tebou a neustále troubíš... ty jsi šofér roku... trochu respektu by to chtělo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 Být andim tak bych pro samou ostudu z těch videí videa smazal a celé vlákno nechal smazat moderátorem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 no mě jen překvapuje, že mě někdo jebe za off-topic a klidně tu nechá běžet tuhle "prasárnu"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.