Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

áno krásne to ide spredu v mriežke nárazníka sú dve skrutky čo držia hmlovku, tú vytiahneš von a vymeníš žiarovku.

u RS sa asi musí ísť zozadu nárazníka čo? alebo zospodu?

No Doli to dělá zespodu, prý mu to poradili v servisu, ale jinak se vycvakne ten plast vedle mlhovky, zalomíš ruku a šátráš...

Tak to mám za sebou. Potkávačky byly v pohodě, ale když jsem měnil levé dálkové, zahučela mi tam žárovka a lovil jsem ji dobrých 15 minut. Kur.y létaly vzduchem v docela solidní koncentraci :kol-134: Jinak to přirovnání ke gynekologovi docela sedí :)

Tak to mám za sebou. Potkávačky byly v pohodě, ale když jsem měnil levé dálkové, zahučela mi tam žárovka a lovil jsem ji dobrých 15 minut. Kur.y létaly vzduchem v docela solidní koncentraci :kol-134: Jinak to přirovnání ke gynekologovi docela sedí :)

Nahoď potom foto, chcem vidiet ako svietia tie Silverstary hlavne. :palec2:;)

Nahoď potom foto, chcem vidiet ako svietia tie Silverstary hlavne. :palec2:;)

Na fotce toho moc neuvidíš, lepší je přímo v akci.

Na fotce toho moc neuvidíš, lepší je přímo v akci.

A svietia tie silverstary lepsie ako obycajne ziarovky alebo nie? Mas s nimi skusenost? :help:

mal som silverstary rok a svietili super( o 50% to síce nebolo ale...), teraz mám cool blue a som na..aný, po tme mám pocit že ani nesvietim, čakám kým sa vypália. Idem do Silverstar nazad

Upraveno od 62454

A svietia tie silverstary lepsie ako obycajne ziarovky alebo nie? Mas s nimi skusenost? :help:

Já měl v dálkách CoolBlue, podle mě velmi slabé, max. na efekt, ale tmy se bojí a teď mám NightBreakery a jsem s nima spokojen. SilverStar má brácha a žádné velké překvapení nejsou.

Ja osobne som trošku podľahol chválam na PIAA a tak som si ich obstaral v prevedení PIAA Xtreme White Plus Bulb H1 aj H7 a musím konštatovať, že majú niečo do seba. Tá teplota 4000K je podľa mňa u nich reálna a oproti origo žiarovkám svietia neporovnatelne... Dokonca si myslím, že PIAA H7Xtreme White Plus sú homologizované aj pre európu ... Jedine ta cena - našťastie mi to priviezol známy pri ceste z USA a tak som neplatil zásielku.

mischicka: fakt že až také prevratné asi niesú(mne to stačí) ale keby som do hlavného svetla dal NigtBraker, spolu s denným svietením vydržia snáď 3-4mes. a to je dosť málo

PeterB: čo ťa vyšli a ako dlho ich už máš, zaújma ma ich výdrž

mischicka: fakt že až také prevratné asi niesú(mne to stačí) ale keby som do hlavného svetla dal NigtBraker, spolu s denným svietením vydržia snáď 3-4mes. a to je dosť málo

Já je mám v dálkových, tlumené jsou xenony..

mal som silverstary rok a svietili super( o 50% to síce nebolo ale...), teraz mám cool blue a som na..aný, po tme mám pocit že ani nesvietim, čakám kým sa vypália. Idem do Silverstar nazad

TO 62454: Aku farbu maju tie silverstary do strieborna ci nie?

Mischicka: Farba Nightbreakerov? :help: Alebo poradte nejake nie do dialkovych, ale do tlmenych!

Mischicka: Farba Nightbreakerov? :help: Alebo poradte nejake nie do dialkovych, ale do tlmenych!

Bílé nejsou, jsou žlutější než CoolBlue, ale bělejší než sériovky, takže tak nějak mezi.

jako teda nechci votravovat ale já jsem konečně dal ty NOKYA Arctic white do potkávacích, tedy H7 a ty jsou fakt bílé.. inu 7000 K prostě fakt žlutá není lol...

a co sou tlmená světla?

Upraveno od superfatty

Tlmené svetla sú normálne stretávacie, u vás potkávací. :p

62454: Mam ich od júna minuléhom roku (skoro 9 mesiacov) a práve zo životnosti tých žiaroviek som mal trochu strach. Našťastie nemám s nimi žiadny problém, a to mám aktivované denné svietenie po celý rok a jázdím každý deň. Tá cena za 2xH1 a 2xH7 bola niečo okolo 150$ - čo je síce veľa, ale našťastie ten kurz $ nie je tak katastrofálny ...

to wrcko: no aj tie Silverstary sú žlté, ale nie až tak ako originál žiarovky, sú také svetlejšie...

to PeterB: tá cena nieje až taká zlá.

Tlmené svetla sú normálne stretávacie, u vás potkávací. :p

jasně a omlouvám se, je to trapné, že člověk sem tam neví, co tím básník ze Slovenska myslel.. :help:

to wrcko: no aj tie Silverstary sú žlté, ale nie až tak ako originál žiarovky, sú také svetlejšie...

to PeterB: tá cena nieje až taká zlá.

když můžeš mít stejně kvalitní za polovinu, tak to je docela HODNĚ.. :palec2:

hlavně pořád nechápu, proč se bavíte o bílém světle, když 4000 K prostě není teplota bílého světla.. viz. příloha.. :mellow:

to Mischicka: TY ABY SI NA NĚKOM NECHAL SUCHEJ CHLUP, PACHOLKU.. :blbec:

post-5385-1204881497_thumb.jpg

Upraveno od superfatty

jasně a omlouvám se, je to trapné, že člověk sem tam neví, co tím básník ze Slovenska myslel.. :help:

Jsem si říkal, pro koho to bylo :smich:

ahoj,mne tie night breakery(H7) vydržali necele 2mesiace tak som sa vratil k CB aj ked su skor na paradu. mam ich aj v octe a ziadny zazrak :feve: .

Upraveno od Laci Pecze

komu není rady, tomu není pomoči lol

• 2 týdny později...
komu není rady, tomu není pomoči lol

Tak superfatty, ake si si daval nakoniec ziarovky H7? :help: nejake si montoval aj s Vorlajzom nie?

ahoj,mne tie night breakery(H7) vydržali necele 2mesiace tak som sa vratil k CB aj ked su skor na paradu. mam ich aj v octe a ziadny zazrak :feve: .

Když jsem zde psal o NightBreakerech poprvé (tim myslim o jejich porizeni), byl konec rijna (10/2007). V noci kdyz to jde, svitim takrka stale s dalkovymi (vedle HID), a dodnes NB sviteji bez problemu. To je jiz takrka polovina roku.

S vyjimkou rovnez jiz zminovanych a stale omilanych PIAA do H7 nic lepsiho nesezenete, Osram NB oproti PIAA se ale daji koupit v Cesku a za rozumne prachy, a jako dalky jsou velmi, velmi pouzitelne, CoolBlue se s tim snad ani srovnavat neda - ty povazuji za "siditko"

A pro ty nektere nove prispevatele, kteri se tady dokolecka-dokola stale vyptavaji na jedny a ty same veci. Mozna by stalo za to si tento thred prolistovat trochu nazpet, pripadne vyuzit funkci "Hledání" ;)

Bylo by velkou zátěží mít v potkávacích i dálkových žárovky 80W ? Máte někdo zkušenosti?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.