Březen 28, 200817 r Hlavně nezákonné... Šťourale Pořád se tady tím vláknem prohrabávám a řeším nějakou variantu..a pořád nic moc Ono se docela těžko pracuje s materiálem, kdy jeden řekne např,. na Cool Blue, že jsou parádní, svítí bíle, navíc o pár procent jasněji, druhý je zas znectí, že jsou naprd..a tak je to tu snad se vším, co se zde objevilo
Březen 28, 200817 r Když jsem zde psal o NightBreakerech poprvé (tim myslim o jejich porizeni), byl konec rijna (10/2007). V noci kdyz to jde, svitim takrka stale s dalkovymi (vedle HID), a dodnes NB sviteji bez problemu. To je jiz takrka polovina roku.S vyjimkou rovnez jiz zminovanych a stale omilanych PIAA do H7 nic lepsiho nesezenete, Osram NB oproti PIAA se ale daji koupit v Cesku a za rozumne prachy, a jako dalky jsou velmi, velmi pouzitelne, CoolBlue se s tim snad ani srovnavat neda - ty povazuji za "siditko" A pro ty nektere nove prispevatele, kteri se tady dokolecka-dokola stale vyptavaji na jedny a ty same veci. Mozna by stalo za to si tento thred prolistovat trochu nazpet, pripadne vyuzit funkci "Hledání" za tie 2mesiace som spravil 40t. km,čo je oproti CB o polovicu menej.
Březen 29, 200817 r Bylo by velkou zátěží mít v potkávacích i dálkových žárovky 80W ? Máte někdo zkušenosti? Problem je ten, ze konstrukce reflektoru obvykle odpovida planovanemu vykonu zarovek, a dlouhodobe pouzivani vyssich prikonu (spojene s vyssi emisi zbytkoveho tepla) muze reflektor trvale poskodit. Takze, pokud bych takove zarovky pouzil, rozhodne ne do potkavacek, ktere sviti v podstate stale, ale jen do dalkovych. Nicmene bych se spise poohledl po zarovkach standardnich (u H4 napr. 50/55W), ktere maji vyssi svetelny vykon a jsou takto oznaceny - napr. takove ma PIAA, ktera je i takto prodava.
Duben 1, 200817 r Tak nakonec jsou ve světlech Cool Blue..tak snad to není moc odsouzeníhodné Uvidím sám, protože když pročtu recenze a zkušenosti, někdo je vynáší do nebes, jiný je zatracuje..také nic nového. každopádně při srovnávání, co do světel dát, vyhrál fakt, že jsou homologované, tedy bez problémů..
Duben 5, 200817 r Tak superfatty, ake si si daval nakoniec ziarovky H7? nejake si montoval aj s Vorlajzom nie? tak Superfatty má samozřejmě potkávací a dálkové Nokya Arctic White a je spokojen NADmííííííru...
Duben 5, 200817 r Nedávno byl na Idnes.cz článek a test o všech těchto a dalších autožárovkách.. Nebylo to moc pěkné počtení, ve výsledku např. klasické H4 se žlutým světlem byly nakonec jedny z neúspěšnějších..
Duben 5, 200817 r Ja som to teraz čítal, tak pridám celkové hodnotenie i odkaz. Celkom zaujímavý test. Odkaz na článok Odkaz na priložený obrázok
Duben 6, 200817 r Ja som to teraz čítal, tak pridám celkové hodnotenie i odkaz. Celkom zaujímavý test. Odkaz na článok Odkaz na priložený obrázok To je přesně ono Dík!
Duben 8, 200817 r tak Superfatty má samozřejmě potkávací a dálkové Nokya Arctic White a je spokojen NADmííííííru... ty jsi spokojen s artickama?
Duben 10, 200817 r ty jsi spokojen s artickama? kupujte si pOsramy když jste si na ně přečetli pěkný testík.. jááá na Nokya nedám dopustit.. a fakt to neni kvuli tomu, že je dýluju jako gibon
Duben 10, 200817 r kupujte si pOsramy když jste si na ně přečetli pěkný testík.. jááá na Nokya nedám dopustit.. a fakt to neni kvuli tomu, že je dýluju jako gibon já je mám taky v krabiččce, možná je tam dám na leto.
Duben 16, 200817 r Chtěl bych se zeptat uživatelů jaké žárovky by mi tedy doporučili.Po přečtení předchozích příspěvků nejsem moc moudrý a rozhodnutý.Chtěl bych bělejší světlo než z klasických žárovek.Přemýšlel jsem,že H7 koupímSILVERSTAR a do dálkáčů H1 bych pořídil NIGHT BREAKER nebo mám koupit stejný tip do obou?U těch NIGHT BREAKER mě zaráží ta relativně nízká životnost,v dálce,kterou moc často nepoužívám by to nevadilo,ale u potkávacích,které jedou pořád by to moc nevydrželo.Nebo poradí někdo jinou alternativu třeba od Philipsu? předem díky
Duben 16, 200817 r Chtěl bych se zeptat uživatelů jaké žárovky by mi tedy doporučili.Po přečtení předchozích příspěvků nejsem moc moudrý a rozhodnutý.Chtěl bych bělejší světlo než z klasických žárovek.Přemýšlel jsem,že H7 koupímSILVERSTAR a do dálkáčů H1 bych pořídil NIGHT BREAKER nebo mám koupit stejný tip do obou?U těch NIGHT BREAKER mě zaráží ta relativně nízká životnost,v dálce,kterou moc často nepoužívám by to nevadilo,ale u potkávacích,které jedou pořád by to moc nevydrželo.Nebo poradí někdo jinou alternativu třeba od Philipsu?předem díky tak za prvé bych navrhoval spíš TYP a ne TIP... (neber to osobně, každý občas uděláme chybu) každopádně BlueVision od Philipsu jsou úplně na prd... Nightbraker sem neviděl, ale Fattyho Nokya Artic White sou fakt super!
Duben 16, 200817 r Já mám H7 silverstar a H1 nightbraker.Jsem celkem spokojen.Ale pořád to není ono. Jo to mas pravdu, chce to pockat na bi-xenony.
Duben 16, 200817 r Chtěl bych se zeptat uživatelů jaké žárovky by mi tedy doporučili.Po přečtení předchozích příspěvků nejsem moc moudrý a rozhodnutý.Chtěl bych bělejší světlo než z klasických žárovek.Přemýšlel jsem,že H7 koupímSILVERSTAR a do dálkáčů H1 bych pořídil NIGHT BREAKER nebo mám koupit stejný tip do obou?U těch NIGHT BREAKER mě zaráží ta relativně nízká životnost,v dálce,kterou moc často nepoužívám by to nevadilo,ale u potkávacích,které jedou pořád by to moc nevydrželo.Nebo poradí někdo jinou alternativu třeba od Philipsu?předem díky no jo ty Nokya sou fakt dobrý ale malinko do modra, díváš-li se z jiného úhlu než čistě ze předu, kam svítí.. ale nikomu to nevadí a vydržej.. narozdíl od těch šitek, co prodávaj u nás..
Duben 16, 200817 r no jo ty Nokya sou fakt dobrý ale malinko do modra, díváš-li se z jiného úhlu než čistě ze předu, kam svítí..ale nikomu to nevadí a vydržej.. narozdíl od těch šitek, co prodávaj u nás.. Barva pěkná to máš pravdu ale mě přišlo že moc nesvití, je to muj pocit, ještě je zkusim, pravda počasí za moc nestalo.
Duben 17, 200817 r Barva pěkná to máš pravdu ale mě přišlo že moc nesvití, je to muj pocit, ještě je zkusim, pravda počasí za moc nestalo. s tim souhlasim, v kombinaci se xenonama, ale efekt bile barvy plni
Duben 17, 200817 r s tim souhlasim, v kombinaci se xenonama, ale efekt bile barvy plni stejně žádný žárovky ani dálkový nepřesvítěj XENONY, tak co furt řešíte..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.