Publikováno Prosinec 16, 201311 r Tak už jezdí po zemích českých pár, slovy dva Yety s novým LED lampami: Škoda té fotky...jinak to svítí krásně červeně a samozřejmě s nastavením u mě chyba žádná... Upraveno Prosinec 16, 201311 r od ferda25
Prosinec 17, 201311 r Autor Tak ať je koupí v servise....cena za jedno světlo kolem: 4.000,-...když už tam máš auto tak ať to pak aspoň udělá radost jako malý dárek. Musí je vzít rychle s dodáním do druhého dne...5LD 945 095 a 5LD 945 096 Upraveno Prosinec 17, 201311 r od ferda25
Prosinec 17, 201311 r Jeste pockam...predvanocni servis mi trosku narusil plany...servis 90tis km, zadni brzdy a ted kabelaz ve dverich:-(
Prosinec 17, 201311 r našel jsem tohle http://skodadop.com/en/yeti-/eksterer-yeti/zadnij-led-fonar-shkoda-jeti-original-yeti-facelift-levyj-5ld-945-095.html
Prosinec 26, 201311 r Autor Všech deset sad se do vánoc rozebralo ze skladu a nikdo jiný fotku nedal....
Leden 28, 201411 r http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-yeti/svetla-blikace-mlhovky/skoda-yeti-14-zadni-led-svetlo-original-leve-id:9831.eshop
Leden 30, 201411 r Autor Ano. Musím nastavit BCM jednotku a kódováním to nejde. Upraveno Leden 30, 201411 r od ferda25
Únor 7, 201411 r Světla osazena a je to paráda. Děkuji Ferdovi25 za nastavení a aktivaci mnoho jiných vychytávek. Je to fakt machr!!!!!!
Únor 17, 201411 r Zdravým všechny příznivce Yeťáků. Taky jsem jeden z těch kdo podlehl a zakoupil světélka Led. Všechno OK jenom to hlášení chyb mi vadí.Zatím hledám pomoc všude možně a marně.Můj pan doktor přes autíčka to zatím nemůže odstranit (asi je to ještě moc mladé).Pokud má někdo nějaké poznatky budu vděčný za každou radu,asi by to pomohlo i ostatním kteří mají podobné problémy.Servisy se k tomu tady u nás nestaví zrovna příznivě.
Únor 18, 201411 r Dík za radu,asi to podstatný jsem neuvedl.Jsem totiž z Děčína takže do Strakonic trochu z ruky.Zkusím se domluvit s Ferdou jinak. Drž mi palce snad to vyjde.
Březen 3, 201411 r Tak už je taky všechno OK nakonec jsem navštívil Strakonice.Kromně celkem slušného výletu jsem se taky seznámil s Ferdou který vše nakodoval.Demontáží BCM bych vyřešil jenom světla,takhle tam mám co se tam vešlo. JÓÓ když to dělá ten co tomu rozumí tak je to pohoda. Díky Ferdo seš machr
Březen 24, 201411 r Tak už jezdí po zemích českých pár, slovy dva Yety s novým LED lampami: Yeti_led.jpg Škoda té fotky...jinak to svítí krásně červeně a samozřejmě s nastavením u mě chyba žádná... A jsou LED žárovky do světel pro Škodovku? Třeba Yeti?
Březen 24, 201411 r Autor Jsou LED žárovky, ale neznám žádnou LED žárovku co by měla homologaci. Každý musí sám na své triko. Jediná legální cesta jsou celé zadní světlomety s LED, které mají homologaci.
Červenec 14, 201411 r Ahoj Ferdo 25 jak se k tobě dostanu. Mám led denní svícení. Tak že můj problém znáš. Koupil bych i na cestu k tobě zadní lampy led ale nemám tvoje Tel číslo. Díky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.