ferda25 Vloženo 16. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2013 (editace) Tak už jezdí po zemích českých pár, slovy dva Yety s novým LED lampami: Škoda té fotky...jinak to svítí krásně červeně a samozřejmě s nastavením u mě chyba žádná... Editováno: 16. Prosinec 2013, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 16. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2013 Super...nevíš na kolik vyjdou ty světla? Nikde jsem je zatím neobjevil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 17. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 (editace) Tak ať je koupí v servise....cena za jedno světlo kolem: 4.000,-...když už tam máš auto tak ať to pak aspoň udělá radost jako malý dárek. Musí je vzít rychle s dodáním do druhého dne...5LD 945 095 a 5LD 945 096 Editováno: 17. Prosinec 2013, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 Jeste pockam...predvanocni servis mi trosku narusil plany...servis 90tis km, zadni brzdy a ted kabelaz ve dverich:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 17. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 Ale zase takhle bys z toho měl aspoň malou radost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cermakvl Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 našel jsem tohle http://skodadop.com/en/yeti-/eksterer-yeti/zadnij-led-fonar-shkoda-jeti-original-yeti-facelift-levyj-5ld-945-095.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 17. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 To je sice hezké, ale ty do Vánoc na autě nebudou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 26. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2013 Všech deset sad se do vánoc rozebralo ze skladu a nikdo jiný fotku nedal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolicek Vloženo 26. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2013 http://www.youtube.com/watch?v=MrDO4cdjsoY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cermakvl Vloženo 28. leden 2014 Sdílet Vloženo 28. leden 2014 http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-yeti/svetla-blikace-mlhovky/skoda-yeti-14-zadni-led-svetlo-original-leve-id:9831.eshop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2014 A pak hurá do Strakonic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cermakvl Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 kvuli kódování? budou házet chybu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2014 (editace) Ano. Musím nastavit BCM jednotku a kódováním to nejde. Editováno: 30. leden 2014, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 No tohle už je hezčí cenovka:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolicek Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 Byl bych rad at napise kdo to zna nastavit svuj kraj diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 2. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 Je to pak po koupi o výletu do Strakonic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cermakvl Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 Světla osazena a je to paráda. Děkuji Ferdovi25 za nastavení a aktivaci mnoho jiných vychytávek. Je to fakt machr!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedalebeda Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 Zdravým všechny příznivce Yeťáků. Taky jsem jeden z těch kdo podlehl a zakoupil světélka Led. Všechno OK jenom to hlášení chyb mi vadí.Zatím hledám pomoc všude možně a marně.Můj pan doktor přes autíčka to zatím nemůže odstranit (asi je to ještě moc mladé).Pokud má někdo nějaké poznatky budu vděčný za každou radu,asi by to pomohlo i ostatním kteří mají podobné problémy.Servisy se k tomu tady u nás nestaví zrovna příznivě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 Musíš k Ferdovi25 do Strakonic, taky jsem u něj byl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedalebeda Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 Dík za radu,asi to podstatný jsem neuvedl.Jsem totiž z Děčína takže do Strakonic trochu z ruky.Zkusím se domluvit s Ferdou jinak. Drž mi palce snad to vyjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 18. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 Prostě vyndá jednotku z auta a pošle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedalebeda Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 Tak už je taky všechno OK nakonec jsem navštívil Strakonice.Kromně celkem slušného výletu jsem se taky seznámil s Ferdou který vše nakodoval.Demontáží BCM bych vyřešil jenom světla,takhle tam mám co se tam vešlo. JÓÓ když to dělá ten co tomu rozumí tak je to pohoda. Díky Ferdo seš machr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta8 Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Tak už jezdí po zemích českých pár, slovy dva Yety s novým LED lampami: Yeti_led.jpg Škoda té fotky...jinak to svítí krásně červeně a samozřejmě s nastavením u mě chyba žádná... A jsou LED žárovky do světel pro Škodovku? Třeba Yeti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Jsou LED žárovky, ale neznám žádnou LED žárovku co by měla homologaci. Každý musí sám na své triko. Jediná legální cesta jsou celé zadní světlomety s LED, které mají homologaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Petschke Vloženo 14. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 Ahoj Ferdo 25 jak se k tobě dostanu. Mám led denní svícení. Tak že můj problém znáš. Koupil bych i na cestu k tobě zadní lampy led ale nemám tvoje Tel číslo. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.