Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím.

Mám ten problém, že především v zimě mi při určitých otáčkách lehce píská něco kolem ventilátoru topení (zřejmě jeho ložisko), jenže ventilátor je umístěn pod spolujezdcovým airbagem, na příčce mezi motorovým a interiérovým prostorem, ví někdo jak se k němu dostat a nějak bezpečně ho vyjmout? DÍKY :)

post-43719-0-62485000-1387454759_thumb.j

Vloženo

K ventilátoru se dá dostat jen po sundání komplet přístrojové desky. Je to pěkná pakárna cca 2 hodiny na demontáž, pak 5 min práce na výměnu ventilátoru a zase 2 hodiny montáže zpět. Absolvoval jsem to celkem 3x (výměna v záruce) - více o ventilátorech je v jiném vláknu.

Vloženo

Tak to jste mě moc nepotěšili, ale moc díky  :kol-47: Mě u FII přijde tak nějak vše řešené na limitu přístupu, výměnou žárovek u čočkových světel počínaje, přes tak akorát vypočtený prostor pro motor 1,9 TDI a tímhle konče, to celkový dojem trošku kazí, ale jinak je to fajn auto....

Vloženo

Já výměnu ventilátoru absolvoval minulý týden, naštěstí ještě v rámci záruky. Pískal když byla zima a jel na dvojku. Výměna byla docela zajímavá. První měněný ventilátor pískal pořád, druhý měl tak silné vibrace, že se to přenášelo až do sedadel a až třetí byl OK. Chudák mechanik co ho měnil. Ještě, že servis měl tři kusy. Ještě měnili pravý světlomet a to museli sundat i nárazník. Kdo toto vymýšlel? :kol-44:

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Užil som si to, keď mi LEDkové obrysové žiarovky vpadli do svetlometov. Ale zase som aspoň o niečo múdrejší. :)

Ináč čo sa týka tej palubovky pri výmene ventilátora, najhoršie na tom bolo zohnať mnohohran na odmontovanie volantu a samozrejme prísť na to, ako dať zo stredu volantu dole airbag (a to som mal návod).

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...