lukas513 Vloženo 23. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2013 Ahoj má někdo skušenost s demontáží stávajících hagusu... prej se urvou zobáčky na krytkách co kryjou šrouby a nevím zda se dají koupit náhradní ..... skušenost někdo má dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Jednoduchá otázka. PROČ? Jo aby ti to pak v tom místě uchycení mohlo reznout. Tak to joooooo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 (editace) Máte někdo zkušenost s MONTÁŽÍ hagusu na roomstera (s prosklenou střechou)? Prodejce hagusu mi ukazoval origo kastli, ze které je sundal, kde byly zavařené matky, které jsou prý na každé kastli. Doufám, že nelhal. Proto se ptám, montoval někdo už dodatečně hagusy? Jsou tam ty matky? Je něco čeho se mám vyvarovat při demontáži tapece stropu? Mám 8 airbagů, tak bych nerad někde něco po.... Díky... Editováno: 22. leden 2014, autor: crazyduke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Na F2 mi prodejce řekl, že hagusy brát jenom z výroby. Pokud dodatečně a to i v případě montáže v autorizáku, tak nastane porušení antikorozní ochrany. Prej se tam ty mrchy na který se hagusy přidělávaj dávaj už před koupáním kastle v barvě. Jak sem dostal tak dávám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 (editace) No jooooo prodejce, na octávii jsem je dodělával a po 8 letech je maník měnil za stříbrné a bylo to netknutý, zřejmě jsem to udělal dobře.... Jinak pro Lukas513 ...ano ulámou se zobáčky, koupil jsem hagusy a k tomu mi dal nové krytky a v hagusech jsem právě vydoloval zbytky těch zobáčků. Editováno: 22. leden 2014, autor: crazyduke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 No v první řadě sem vůbec netušil jak se to přidělává. Tak podle tvého obrázku a povídání ale musim říct, že asi prodavač kecal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Mne ich montoval predajca pri kúpe a doteraz som nespozoroval žiadny problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 (editace) Tak jsem se dnes rozhoupal namontovat hagusy... Nejdříve jsem naměřil cca budoucí polohu a polepil krepovou páskou, na které jsem si poznačil díry. Dále jsem každou díru předvrtal cca 3,5 mm dále 6.5 mm poté jsem záhlubníkem udělal díru cca 12 mm aby se mi tam vešel pilník na stopce do vrtačky. Pak už jen opatrně vybrousit potřebné tvary do střechy. Nakonec jsem kolem děr raději mázl černý silikon a vše přišrouboval. Pozor jsou tam origo 4 x TORX a 4 x ty jemné hvězdičky. (ty jsem neměl) Pár fotek... Editováno: 8. Únor 2014, autor: crazyduke 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 Pokud dobře vidím, tak tam ty matky v kastli jsou. Má to asi "výhodu" nepotřebnosti rozvrtat celé auto. Každopádně roomici měli mít nosiče automaticky. Bez nich to vypadá divně. Pak by se to nemuselo bastlit jako tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 mal si nejaku sablnu podla ktorej si odhadol umiestnenie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 A jak je to vůbec se střechou u fabie, rooma? Von je ten celej střešní profil lna karoserii lepenej silikonem? http://www.youtube.com/watch?v=UhWNTT47L0g Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 (editace) Šablonu jsem neměl, odměřil jsem si to cca na bouračce ze které jsem je měl... dopalo to viz foto. ale vzhledem k obr dírám jsem se toho nebál. Malá je správně. Jinak to, že jsou tam matky u všech modelů jsem si ověřoval ve dvou servisech škoda. Oba potvrdili, že po zadání dodatečná montáž hagusů jim to ukáže ANO bez jakékoli poznámky, tudíž to jde na jakýkoli model rooma. Jinak by jim to upozornilo, že musí zkontrolovat VIN. Mr. Pavka: střecha (vrchlík) na F II je lepená, ale to nemá s hagusy co dělat. Jinak na F II se dělají příčníky rovnou na střechu a do dveří bez hagusů. Pokud by jsi chtěl... Editováno: 9. Únor 2014, autor: crazyduke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 A jestli je silikonem lepená, tak to se dá sundat a dát jiná? Nebo ještě lépe řečeno, nedá se tam dát něco jako plátěná střecha jak maj starý twinga? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parolla Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 Fajn návod.Ja si chcem namontovať hagusi,ale moc sa mi do toho nechcelo.Teraz to už zrealizujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Jasně hodně štěstí, jinak je tam potřeba udělat relativně velké díry!!! Koumal jsem dost dlouho jak tam udělat cca 26 mm díru. Nakonec mi půjčil kamarád "pilník" do vrtačky ve tvaru 8 a to šlo pěkně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 17. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2014 zajímala by mě ještě jedna věc zda jsou hagusy stejné z Fabie II jako u Roomstera zda se dají přehodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 17. Květen 2014 Sdílet Vloženo 17. Květen 2014 Podívej se do Škodováckýho e-shopu,ale vzhledem k jinému profilu střechy v zadu určitě nee. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 18. Květen 2014 Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 (editace) A proč ne. Já mám z G4 a nic se neděje(na Roomsterovi). Stačí tu konzoli posunout v drážce a je to :kol-31: Editováno: 18. Květen 2014, autor: KubinoPv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 18. Květen 2014 Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 Až na to, že u rooma nejsou hagusy v drážce 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 18. Květen 2014 Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 Asi jsme se nepochopili- myslel jsem na podélníky instalaci příčníků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 18. Květen 2014 Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 Tak to jo, zde je téma HAGUSY... čus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barborka017 Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 super navod vdaka dlho sa pohravam s mzyslienkou dorobit na naseho rooma hagusy ale bal som sa do toho pustit no ale toto mi dodava viac odvahy este raz dik za super aj foto navod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 ešte jeden návod od wirera http://forum.skodahome.cz/topic/126631-šmolko-fabia-ii-combi-ambitionwirer/?p=1985093 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 30. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 Joo, musim si konecne najst cas pre presnejsi a detailnejsi. Inac na poste caja jeden balik, tak uvidime, ci to bude v pohode.... -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barborka017 Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 Tak po dlhom váhaní som sa odhodlal. Podarilo sa mi zohnať origo šablóny na navrtanie dier do strechy zajtra dám fotky teraz už len zohnať z nejakej buracky schopné hagusy a ide sa na to.Už sa teším ako ich budem mať na aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.