Holys Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 Ahoj, mám takový problém... Když rozmrazuju zadní sklo, tak mi to rozmrazí jen polovinu (horní), spodní zůstává zamražená. Všiml jsem si, že jsou přivedeny k výhřevu z každé strany nějaké piny, nemáte někdo s tímto zkušenost, jak to popřípadě opravit? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 7. leden 2014 Sdílet Vloženo 7. leden 2014 Pravdepodobne mas ve spodni casti okna prerusene odporove vedeni (mohlo se poskrabat nejakym zavazadlem v kufru) zjistit kde to je prerusene a opravit elektrovodivym lakem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holys Vloženo 7. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2014 Já a elektrika nejsme kámoši, takže vyzkouším to dát známému, jestli na něco příjde... ale děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 7. leden 2014 Sdílet Vloženo 7. leden 2014 Mrkni na to, jestli ty drátky na skle nejsou někde přerušené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holys Vloženo 8. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2014 Myslíš přímo ty, co jsou ve skle? nebo ty přívodní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 Ty na skle. Na skle si to opravíš sám a a nemusíš bejt eletrikář. Je na to lak, kterým tu přetrženou linku doděláš, jako když píšeš fixou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 Přesně tak, taky jsem to opravoval na jednom autě. Koukni na to, mělo by to být vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 Nekdy to ani nemusi byt skrabnute ale proste se v urcitem miste zvysi odpor natolik, ze uz to nehreje, to uz potom treba pouzit voltmetr, abys zjistil kde to je. Pokud budes kupovat lak, tak s co nejmensim odporem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holys Vloženo 8. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2014 tak jsem se díval a na některých místech je ta černá linka třeba 2cm oranžová, to je ono? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 Jojo, to by mohlo být ono. Zkus to přetřít tím lakem a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 Pokud to neni nikde skrabnute, tak je dost pravdepodobne ze to bude ono. Rekni nejakemu znamemu elektrikari, at ti to zmeri at mas jistotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holys Vloženo 9. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2014 jj díky za info, dám potom vědět, jak jsem dopadl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hosha Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Tak jak jsi dopadl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holys Vloženo 23. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Ještě nijak, ten známý el. je mimo teď, takže budu řešit začátkem února... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.