Trustty Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 Pěkný den všem, prosím o radu. Při podřazování mi jdou špatně zařadit rychlosti obzvláště 3 a 2 stupeň, někdy musím hodně dobrzdit a pak tam rychlost skočí. Občas se z převodovky při dořazení ozve zvláštní hučivý zvuk a zavibruje to do řadíci páky....Při rozjezdu jde řadit parádně 1,2,3....bez problému, ale jak jdu na podřazení nastává problém. Spojka komplet vyměněná asi před 2 tis km olej v převodovce těž, pro jistotu dán i lubrifilm. Díky za odpověď. Petra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 Ze by synchrony ci blbe serizeno ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kjus Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 Měl jsem podobnou zkušenost v jiném autě. Dočasným řešením byl meziplyn, byl to problém v synchronech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trustty Vloženo 11. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2014 Díky, měla jsem podezření na synchrony...no takže se to pořeší jinou převodovkou. Opravovat to nemá výšku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 11. leden 2014 Sdílet Vloženo 11. leden 2014 (editace) Podle toho co čtu by bylo fakt asi lepší vyměnit celou převodovku Jenom bude oříšek sehnat převodovku, která je fakt v dobré kondici. Možná tady by se dalo domluvit: http://www.sbazar.cz/nd.jochman/detail/564042-nabizim-repasovane-prevodovky-se-zarukou-12-mesicupro http://www.dp-auto.cz/produkty-2/ Editováno: 11. leden 2014, autor: Supermarine_Spitfire Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trustty Vloženo 11. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 Tak převodovka se vyměnila, ale je tu opět problém. Po 14 dnech se začal ozývat drnčivý zvuk při neutrálu a po sešlápnutí spojky zmizí. Je vyměněná lamela i spojkové ložisko. Ložisko na hřídeli v převodovce se zdá být v pořádku. Hřídel nemá vůli. Co s tím? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.