Flag Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 (editace) Vzhledem k dnešnímu rozčarování z nákupu koberce do zavazadlového prostoru OIII Combi zakládám toto vlákno abych se podělil se svou zkušeností. Tady něco k vlastnostem jednotlivých typů a jejich kompatibility s ostatní výbavou: Oboustranný koberec - nejedná se ani tak o koberec jako tvrdou mírně pružnou desku. Z jedné strany je šedý koberec shodný s obložením kufru, z druhé strany je spíše pogumovaný plast než guma. Kobercová strana je kompatibilní s cargo elementy 5E58675749B na suchý zip. Kompatibilní se síťovým programem. Textilní koberec - shodný povrch s koberečky Elegance. Suchý zip cargo elementů na nich nedrží. Síťovému programu nepřekáží Gumový koberec - guma shodná jako pro interiové gumové koberce. Cargo elementy pochopitelně nedrží. Se síťovým programem nekoliduje. Ohebný. Abych to shrnul kromě základního koberce a oboustranného koberce (který z mého pohledu vzhledem ke své neohebnosti není kobercem) není žádný další kompatibilní s cargo elementy. A proč mi vadí neohebnost koberce? Protože v OIII nejsou zakryté boční prostory mám u rezervy nacpanou spoustu věcí. S neohebným kobercem se k nim nedostanu jinak než, že vše z kufru vyndám. Normálně stačí odstranit věci z první třetiny (po zlom v desce základního koberce) a věci jsou v dosahu. Dále mi vadí, že takto neohebný koberec není kam odložit třeba v případě extrémníhu zašpinění gumové části. Gumový koberec přehnete napůl a máte čistou plochu. Všechny zmiňované koberce jsou originálním příslušenstvím. To mi tedy NEpřipadá SIMPLY CLEVER. Editováno: 8. leden 2014, autor: Pawouk Název vlákna jsem upravil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 (editace) proč není pojmenováno jinak? - je to zavádějící název tématu, nebylo by lepší např. Koberce zavazadlového prostoru? doporučuji požádat Pawouka o přejmenování vlákna, neb o kobercích jako takových - pod nohy se tu píše v jiném vlákně.... Editováno: 8. leden 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 8. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2014 (editace) Ač jsem začal kobercem do kufru domnívám se, že koberce od sekce Interiér patří a že není na škodu řešit koberce v kufru i interiéru v jednom tématu. Jo o kobercích se píše v Ostatním společně s obalem na pneu - opravdu přehledné.... Ale jak budou moderátoři chtít. Nelpím na tom. Editováno: 8. leden 2014, autor: Flag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 ale ty koberce v interiéru zatím neřešíš a ty se řešily jinde.... ale je to tvoje volba... a moderátora by jsi měl požádat když tak ty sám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 http://www.cc-autodily.cz/search/?keyword=5E58675749B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-iii/koberecky-vany-kufru-site/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Máte někdo ten oboustranný koberec do kufru. Dnes mi přišel, origo, jen tak na rychlo u pošty jsem ho tam šupnul a přijde mi jaksi krátký.To se dává samostatně? Já ho dal na tu podlahu co tam byla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luman Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Já ho mám, dal jsem si ten slavný simply clever paket a uplně na hovno. Zlatej gumotextilní koberec, co mám v O1 - tenhle oboustranný vynález je hrozně neforemná plachta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 (editace) No je to kravina,za kterou bych 1500 rozhodně nedal.Zítra se na to musím ještě mrknout, nejsem si jist,ale přišlo mi to, že když vidělám tu podlahu,co tam mám ted, tak ten oboustraňák tam bude takový plandavý, nevím, jestli mi rozumíte:-) Ještě bych dodal,že mluvím o liftbacku. Editováno: 25. Březen 2014, autor: Sanek81 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luman Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 (editace) Ten oboustranný proste jen položíš do kufru na normální podlahu a je to. Editováno: 25. Březen 2014, autor: Luman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Mám ten oboustrannej koberec a spokojenost. Sedí úplně perfektně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 (editace) Ok,zítra vyfotím, abych ukázal o co mi jde. Editováno: 25. Březen 2014, autor: Sanek81 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 nevýhodou oboustranného koberce vidím v tom, že není zlamovací, samo, pokud někdo nechodí často pod koberec, až tak ho to netrápí, ale já tam chodím dost často, rezervu mám obloženou různýma pičičandama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Vidíte tu mezeru ve spodu fotky?tak to má být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 záháda vyřešena,to vemeno mi prodalo koberec do kombíka!Hlavně,že jsem se ještě několikrát ptal,jestli je to na sedan/liftback:-( chcete ho někdo?prodám! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 vrať ať ti dají správný, vemena jedny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Já jsem v OB objednával gum. koberce do OIII a poslali mi do Rapida, po tel. jsem chtěl domluvit, že hned pošlu z5 a oni ať pošlou správné ale nebyla s nimi řeč, že prej dokud nedostanou zpátky tak správné nepošlou ale alespoň potom v obálce přibalili peníze za poštovné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 to mě když poslali něo jiného, také s nimi nebyla moc dobrý domluva a ještě kladli podmínky, že když zboží doje poškozené (nevím jak to ovlivním) že nic nedostanu a přitom trvali na pojištění balíku...... a peníze za poštovné, když jsem jim to poslal z5 neposlali, na účet mi vrátili jen co stálo zboží, které jsem vrátil, protože nebylo na O III Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Dobrá reklama pro ně, aspoň člověk ví, do čeho jde:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Jsem u nich objednával pár věcí a nikdy žádný problém. To jen pro vyvážení hodnocení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 víš jak to je, jedna negativní zkušenost bohužel klidně zastíní těch 100 pozitivních... ... já jsem u nich objednal a obdržel minimálně 10 objednávek absolutně bez problému, tedy až na ty vzpěry kapoty bez návodu a se špatnými fotkami na webu, které tu na fóru zaměstnali několik lidí - viz samostatné téma no a ta výše uvedená předposlední zkušenost.... zítra mi dolde přes PPL další objednávka, nicméně neočekávám problémy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Nejde o to,že třeba pošlou něco špatně(to by se samozřejmě stávat nemělo),ale pokud pak zaujmou takový postoj,výšše uvedený,tak to už působí značně odpudivě. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 26. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 (editace) Vidíte tu mezeru ve spodu fotky?tak to má být?Nelíbí se mi to, ale je to stejně i u textilního koberce do kufru. U kombíka Editováno: 26. Březen 2014, autor: Flag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Flag:no kdybych měl ten správny koberec, tak tam ta mezera nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 (editace) tady je pěkně vidět ten rozdíl koberce kufru liftback (vepředu zaoblený) koberce kufru kombi (vepředu rovný) Editováno: 26. Březen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.