Flag Vloženo 30. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 Tak to máš pravdu. Zdálo se mi to srovnatelné s mezerou kterou mám u kombi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molczik Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 Který z koberců je nejlepší, aby nelítaly předměty v kufru? (v případě, že nechci používat ty cargo zarážky) Asi ten gumový, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra22 Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 (editace) Zdravím, kdyby jste měl někdo zájem o koberec do kufru na sedan, mám jeden k dispozici =)Je to originál =)Cena je 1000,- Editováno: 11. Srpen 2014, autor: Ondra22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 12. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2014 však už to máš v Bazaru - to stačí ne? asi se to tady dublovaně moderátorovi nebude moc líbit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakon Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 Zdravím, tento fixační prvek do kufru auta je skvělá věc! Sháněl jsem ho roky. :-) Funguje výborně i ve starších vozech viz: https://youtu.be/pPFnnwhpAoY Už se těším až ho pořídím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 14. Únor 2016 Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 Kdo má mezi podlahu a jaký koberec použivá? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirito Vloženo 15. Únor 2016 Sdílet Vloženo 15. Únor 2016 Mám mezipodlahu a používám tento: http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/zavazadlovy-prostor/gumovy-koberec-do-zavazadloveho-prostoru-5e5061160x/0/1/6/43/1001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 15. Únor 2016 Sdílet Vloženo 15. Únor 2016 (editace) Spirito dík za odpověd - vše v pohodě? lze použív v poloze nahoře i dole? Lze využít i na sítový program? Jak vysoký je ten okraj? Mohl bys to prosím vyfotit jak to sedí v dolní poloze? Díky moc. Editováno: 16. Únor 2016, autor: jindrous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirito Vloženo 16. Únor 2016 Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 (editace) Používám nahoře i dole, i když většinou ji mám nahoře. Do mezipodlahy dávám skládací přepravku, deku, deštníky apod. Síťový program mám, ale pro mezipodlahu se moc nehodí. Při skládání vadí zadní úchyt, skládám proto opatrně a vyháknu ho. Editováno: 16. Únor 2016, autor: spirito 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirito Vloženo 16. Únor 2016 Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 Přikládám takovou menší příšernost. Na podzim si tchyně nechá přivést menší množství brambor. Naštěstí jen asi 3km vzdálenost od prodejce. Na fotce je síťový program v akci, kufr obložený kartonem kvůli bordelu, mezipodlaha dole. Vzpomněla si zrovna, když jsem auto umyl. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 16. Únor 2016 Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 U fotky č. 2 - ty tam máš někde háčky v zadním části, nebo sis tu nějak upravil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirito Vloženo 16. Únor 2016 Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 Tam mám háčky v barvě karosérie. Dole je vidíš, nahoře jdou pod opěrky sedačky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 16. Únor 2016 Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 Blbě jsem se vyjádřil -ty boční sítě - jak je máš uchycené dole blíže u zadních výklopných dvěří kufru při složené mezipodlaze :-) Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirito Vloženo 16. Únor 2016 Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 Jo ták, v autě vzadu, pro mě zepředu :-) Zachytil jsem to za kus plastu. Nedrží to tam nějak pevně, ale ani to není našponovené. Zítra vyfotím. Ta mezipodlaha zakryje některé fixační prvky, proto improvizuju. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirito Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Jestli chceš měnit polohu mezipodlahy často, tak ti budou boční sítě vadit. Hlavně vzadu směrem k zadním sedačkám. Síťový program není vhodný pro mezipodlahu. Pro nadzvednutí podlahy pro vytažení nebo uložení věcí na dno je to v pohodě. Jinak tady je ten háček, nelíbí se mi to, ale nechtělo se mi nic vymýšlet. Za ten plast to netahá, i když to tak na obrázku nevypadá. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vodka11 Vloženo 27. Červen 2016 Sdílet Vloženo 27. Červen 2016 Ked mas obojstranny koberec v medzipodlahe, v spodnej casti, mozes vrchnu dosku nastavit, ako chces? Ja mam origo koberec, ale nie je tam ziadny vyrez, takze doska mi prd drzi, ked chcem vytvorit z medzipodlahy prepazku. Soudruzi mohli v tom koberci urobit vyrez, aby to tam pasovalo aj do medzipodlahy. Cize koberec obojstranny mi je na dve veci, ked castejsie potrebujem variovat podlahu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kjus Vloženo 2. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2020 Nevíte někdo, jak dobře ty koberce pasují i do modelu po faceliftu? Měl jsem oboustranný koberec a byl jsem s ním spokojený. Teď jsem vyměnil dvouokou oktávku za čtyřokou a oficiální e-shop se tváří, že oboustranný koberec existuje jen pro model před faceliftem. Nějak se mi nezdá, že by to v kufru bylo nějak jinak, ale nerad bych koupil koberec, co nebude pasovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 2. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2020 Já mám oboustranný koberec v před FL a padne jako ulitej. Není důvod, aby to nepasovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 2. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2020 Mám koberec ve FL a pasuje. Jen je pro mě trochu zklamaní, že na něm nedrží ty aretační úhelníčky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kjus Vloženo 2. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2020 Díky. Nezdá se mi, že by se ten prostor jakkoliv lišil, ale jsem rád, že mi to někdo potvrdil. Není to poprvé, co škodovka uvádí kompatibilitu chybně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.