azriel Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 (editace) Můj první mix.Nic vážného.To co potkáme několikrát za den na silnici. Editováno: 15. leden 2014, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 Nabudúce keď budeš konvertovať video, tak si zapamätaj, že bežne zaužívaný a správny pomer strán nie je 5:4 (ako vo tvojom videu), ani 1:1 (štvorcový), ale 4:3, resp. odkedy tu máme HD a UHD rozlíšenia, tak aj 16:9. Potom to tvoje video nebude vyzerať tak stlačené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 14. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2014 No to děla kamera. Zkoušel jsem různé formáty ale to bylo koskate. Včera přišla carcam a3 tak kvalita bude snad lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 15. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2014 nová kamera moc nepřesvědčila ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 28. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2014 moje třetí video omluvte nedostatky ... pořád se učim s programem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. leden 2014 Sdílet Vloženo 28. leden 2014 Pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 28. leden 2014 Sdílet Vloženo 28. leden 2014 hele,ty musíš vždycky o hodinu dřív,aby jsi stačil všechny na vedlejší pustit :) jinak videjko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 28. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2014 já nikam z práce nepospíchám...lepší pustit než pak čumákovat hodinu než přijedou orgáni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.