Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Podle mne toho Rapid nemá proti O2 moc co nabídnout. Jeho jedinou předností jsou modernější tvary. Rapid je stvořen jako laciný vůz , kdežto O2 ( zvlášť v době svého vzniku ) rozhodně nebyla levná a nebyla zasažena současnou snahou o co největší úspory . O2 byla drahá , ale podle mne tomu odpovídala technika i materiály . Měl jsem možnost projet se vypůjčeným rapidem a za sebe můžu prohlásit , že to proti mojí sedm let staré O2 byla "bída". Spíš si myslím , že rapid má blíž k fabii než k O2. Možná teď po změně nastavení podvozku se to zlepší , nevím nově naladěným rapidem jsem nejel. No v každém případě nevidím důvod proč vyměnit O2 za rapida.

Vloženo

rapid nena co porovnanvat s O2 je to uplne mimo misu

rapid je skladacka starych dielov triedy fabia a citigo ( v zasade natiahnuta fabia)

Octavia 2 je zlozena z dielov kategorie golf  a vyssie

Vloženo

Hlavně komfort jízdy.Nic proti Rapidu,líbí se mi,ale na špatných cestách,kočičích hlavách je to díky absenci tlumících hmot katastrofa oproti OII

Vloženo

U o2 fl se taky začalo šetřit ale ne tak závratné, doporučují vybrat si roční vůz od dealera škody na miru a daleko lepší volba nezrapid

Vloženo

Zkušenosti uživatelů je to nejlepší.Četl jsem tady nějaké povídání člena-myslím z SK co si koupil new Rapid a říkal přesně to co já.Na špatných cestách je to špatné,hodně se přenáší zvuk od kol do karosérie.Je to škoda,Radip Spaceback se mi moc líbí a uvažuji,že jak bude k dostání jako ojetina za doblou cenu ale ve full verzi,tak jej pořídím ženě.Ale nedělám si iluze,že jiné vozy na tom budou o moc líp.Včera jsem byl něco řešit v Renaultu a díval jsem se  a je to to samé-odkryté podběhy,tenké tlumící hmoty uvnitř na podlaze.

Co mě moc mile překvapilo,měl jsem půjčený rok starý Focus a můžu říct,že podvozkově paráda.

• Vytvořit nový...