Publikováno Leden 17, 201411 r Ahoj, měl bych na vás všechny dotaz. Řešil jste někdo výměnu zadních "obyč" světel za LED? Je to jen o výměně a případném přenastavení VAGem, nebo je to složitější operace? Díky
Leden 17, 201411 r viz v odkaze http://www.obautodily.cz/eshop/novinky-v-obchode/skoda-octavia-iii-sedan-zadni-led-svetlo-original-leve-id:7869.eshop v popisu, dle mého je to jen o výměně a přenastavení přes VCDS...
Březen 3, 201411 r Autor Zdar chlapi, nevíte, kde se přes VCDS přenastavují zadní světla na LED? Nemůžu to najít :-( Díky
Březen 4, 201411 r Kóduje se led osvětlení spz a ale led světla ? Ty si dal led místo obyč. a něco to hlásí ? Upraveno Březen 4, 201411 r od viewer
Březen 4, 201411 r určitě to bude hlásit, všechny žárovky co tam jsou nahrazeny ledkami - viz výše, vyměňoval světla...
Březen 4, 201411 r Autor Ano, přesně tak....vyměoval jsem celá světla.....hlásí to vadné koncově světlo vlevo a vpravo....nevíte někdo, jak na to? Díky
Březen 4, 201411 r bude toho vícero, viděl bych to na to zkoušet až to vyjde, myslím si, že to není standardní a že na to asi nikde návod nebude.... ale dívám se, že jsi z HB - máš to kousek do Strakonic odkud je ferda25 - ten umí hodně a leccos... napiš mu....
Červenec 30, 201411 r viz výše - kontaktuj ferda25 - napiš mu SZ.... všechno jde ale pochybuji že ten návod někdo uveřejní.... Upraveno Červenec 30, 201411 r od Hravec
Červenec 31, 201411 r OK, zajedu do Strakonic, jinak mě tu rozcupujete zaživa . Jde mi o to že kamarád má VCDS ale nebude asi vědět kam šáhnou. PS: Má jej originál, nikoliv "China".
Srpen 15, 201411 r Software na diagnostiku... Mrkni např. na www.vag-com.cz... Děkuji tak do toho se vrtat asi nebudu
Říjen 10, 201410 r Porovnávali jste někdo svítivost normálních zadních světel a LED světel? Přijde mi, že ty LED víc svítí a jsou lépe vidět.
Říjen 10, 201410 r Podle mě to víc asi nesvítí (myšleno počtem lumenů), ale díky ostrému ohraničení to opravdu budí dojem, že to lépe svítí a je to lépe vidět. Bohužel já mám led jenom na prdeli, předek jsou halogeny...
Říjen 18, 201410 r Hoj, poradíte kde vypnout hlídání zadních LED lamp? Mám originální kabel i SW ale nevím kde vypnout.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.