Lukajs007 Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 Ahoj, měl bych na vás všechny dotaz. Řešil jste někdo výměnu zadních "obyč" světel za LED? Je to jen o výměně a případném přenastavení VAGem, nebo je to složitější operace? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 viz v odkaze http://www.obautodily.cz/eshop/novinky-v-obchode/skoda-octavia-iii-sedan-zadni-led-svetlo-original-leve-id:7869.eshop v popisu, dle mého je to jen o výměně a přenastavení přes VCDS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 z etky... LED světlo: neLED světlo: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukajs007 Vloženo 17. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2014 Tak to je bezva díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukajs007 Vloženo 3. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 Zdar chlapi, nevíte, kde se přes VCDS přenastavují zadní světla na LED? Nemůžu to najít :-( Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 (editace) Kóduje se led osvětlení spz a ale led světla ? Ty si dal led místo obyč. a něco to hlásí ? Editováno: 4. Březen 2014, autor: viewer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 určitě to bude hlásit, všechny žárovky co tam jsou nahrazeny ledkami - viz výše, vyměňoval světla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukajs007 Vloženo 4. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 Ano, přesně tak....vyměoval jsem celá světla.....hlásí to vadné koncově světlo vlevo a vpravo....nevíte někdo, jak na to? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 bude toho vícero, viděl bych to na to zkoušet až to vyjde, myslím si, že to není standardní a že na to asi nikde návod nebude.... ale dívám se, že jsi z HB - máš to kousek do Strakonic odkud je ferda25 - ten umí hodně a leccos... napiš mu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 Máte již nikdo nějaké novinky ohledně nakódování LED zadních světel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 (editace) viz výše - kontaktuj ferda25 - napiš mu SZ.... všechno jde ale pochybuji že ten návod někdo uveřejní.... Editováno: 30. Červenec 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 Kde se to přesně nastavuje ve VCDS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 Nemám problém nakódovat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 No jo ale Strakonice :-(. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 A? Na co máš auto? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 já myslel že bere oktávku na škoda bez starosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 však je nechce mít aby musel jezdit do Strakonic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 OK, zajedu do Strakonic, jinak mě tu rozcupujete zaživa . Jde mi o to že kamarád má VCDS ale nebude asi vědět kam šáhnou. PS: Má jej originál, nikoliv "China". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa2003 Vloženo 15. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 mohu se zeptat co je to VCDS - to je nějaký adapter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 15. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 Software na diagnostiku... Mrkni např. na www.vag-com.cz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa2003 Vloženo 15. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 Software na diagnostiku... Mrkni např. na www.vag-com.cz... Děkuji tak do toho se vrtat asi nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Porovnávali jste někdo svítivost normálních zadních světel a LED světel? Přijde mi, že ty LED víc svítí a jsou lépe vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samll_01 Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Podle mě to víc asi nesvítí (myšleno počtem lumenů), ale díky ostrému ohraničení to opravdu budí dojem, že to lépe svítí a je to lépe vidět. Bohužel já mám led jenom na prdeli, předek jsou halogeny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 Hoj, poradíte kde vypnout hlídání zadních LED lamp? Mám originální kabel i SW ale nevím kde vypnout. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2014 Ve Strakonicích. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.