mbaud Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Zdarec, koupil jsem si tyhle žárovky a v servisu Škoda mi řekli,že mi je do Octavky nedoporučují,že jsou hodně rozžhavený a ničí to paraboly. Setkal se s tím už někdo? Tolik recenzí jsem přečetl než si vybral žárovky a pak mi tohle řeknou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Obrátil bych se s tím na Osram. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Mel jsem je ve Fabii asi 4 roky a k zadne destrukci paraboly nedoslo. Svitily opravdu o poznani lepe nez normalni zarovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 No jasne, ze v skodovke ti ich nedoporucia, hlavne ti ponuknu tie, co maju oni v ponuke Blbost jak voda v kosi, kludne si ich tam nahod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 JJ jsou super, používám co se začaly vyrábět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet59k Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Také používám dva roky NB+ a světlomety bez známky únavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vofuk Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 též používam a zatim všechno v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 Asi si dotyčný nevšiml, že to nejsou "tuzingové" 100W... A už existuji i nástupci : OSRAM NIGHTBREAKER UNLIMITED Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 A tu mají aktuálně dobrou cenu: http://shop.elancar.cz/os-64210-nbu-hcb-110_-sada-2ks-h7-55w-osram-night-breaker-unlimited-sada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 To je fakt nízká cena, obvykle tak za 500 a víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 No jo ale tam to je cena bez DPH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 444,-Kč za sadu se ti zdá moc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 Ne ta je v pohodě ale ta cena je zavadejici kdyz je tam bez te dane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 A je zajímavé, že ty "samé" žárovky seženeš za 300,-Kč sadu : např. ALZA http://www.alza.cz/osram-night-breaker-unlimited-h1-55w-d483080.htm?kampan=zbozi.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 Akorát jsi dal odkaz na H1, ONBU H7 mají za 629,-. Pluska se už nedělají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 A jooo. Pardouuuun :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 444 Kč + poštovné, nic moc cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 A máš lepší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 Mám je za 513 Kč a neriskují rozbití. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 Teď ti zcela nerozumím: "a neriskují rozbití." To je za 513Kč rozvážíš osobně? Nebo jak to myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sjakub Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 Mně cca po 4 měsících jedna žárovka odpadla - zkusím reklamovat a uvidím, zda-li se ke "svítivějším" ještě vrátím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 Reklamovat prasklou zarovku? To je vtip? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speed8 Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 Já reklamoval také žárovku. Spíš teda výbojku a ne do světlometů, ale do terária v ceně 1500Kč. Reklamace dopadla úspěšně. Jestli se nepletu, tak záruka je normálně 2 roky (nebo 6 měsíců, teď nevím, jestli je to jen u baterií. Jen lidé si řeknou, že na to kašlou - jako můj otec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sjakub Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 (editace) No mě to zklamalo. I když típek mi do telefonu řekl, že vony ty svítivější vydrží míň... Bral bych to, kdyby stály stejně co běžně svítivé, které ale oproti nim déle vydrží :-) Navíc ty vlákna obou žárovek jsou takové... jakoby zoxidované. Proč nereklamovat po pár měsících žárovky 3x dražší, než standard? Editováno: 26. leden 2014, autor: sjakub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 (editace) Zaruka je mozna i 2 roky ale na vyrobni vady a ne na bezne opotrebeni. Praskla zarovka je bezne opotrebeni. A to, ze vydrzi mene pisou primo na obalu. Ja je menil myslim zhruba 1x rocne plus minus. 4 mesice mi prijde uz malo, ale podle me neni sance toto vyreklamovat. Editováno: 27. leden 2014, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.